Μου τη σπάει

Που γύρω μας επικρατεί το βασίλειο της αναξιοκρατίας και της Β.Ρ.Ω.Μ.Α.Σ… :frowning:

(Βόλεμα, Ρουσφέτι, Ωχαδερφισμός, Μέσο, Αδικία)

που με κατηγορουν οτι χρηματιζομαι για να κανω καταληψεις!!!

Τα παίρνεις απ’ τον Γιωργάκη ε?

Που ειμαι αρρωστη. Και που η σημερινη μερα ηταν χαλια. Και που η αυριανη προβλεπεται χειροτερη.

Μου την σπάνε οι μύγες…

που θέλω να κοιμηθώ και δεν μπορώ!

Ο γαμωπονογκεφαλος που δεν περναει με τιποτα. Παυσιπονα σου λεει μετα.

no hugs left for me tonight:( :frowning: :frowning:

Μία από τα ίδια εδώ…αλλά για μένα φταίει ο νέος ηλίθιος γείτονας που από τις 9 το πρωί έχει βαλθεί να γκρεμίσει το σπίτι…αη στα διάλα!
Και επίσης που είχαμε διακοπή νερού μέχρι τις 6 και που δεν έχουμε καλοριφέρ…γκρ…

γίνε καλά γρήγορα,όταν είσαι άρρωστο χάνεις τις δυνάμεις σου

Δεν ειμαι X-MAN.

α) που με πήρε ο ύπνος

β) που δε κοιμήθηκα σερί ως το πρωί… Τώρα θα δυσκολευτώ να κοιμηθώ γρήγορα :frowning:

Δες αγωνα του ΠΑΟ στο Τσαμπιονς Λιγκ εποχης 2000-01. Εγγυηση…

Όντως μαλακία όταν συμβαίνει αυτό. Εμένα γαμώτο μου έχει συμβεί 3-4 φορές αυτή την εβδομάδα. :frowning:

ήδη διάβασα κάμποσο από τη συζήτηση με το downloading… Νύσταξα… Σας αφήνω :stuck_out_tongue: (ευτυχώς που έπαιζα κάμποσες ώρες ποδόσφαιρο σήμερα και είμαι ακόμα dead :smiley: … Αύριο το πρωί θέλω να δω το τόπικ για τη μπάλα και να έχετε αρχίσει να μαζεύεστε… Άντε να πάμε για μπάλα!!!)

Ον τόπικ.

Μου τη σπάει που τελικά πάλι είχα δίκιο και όντως με ντρεπόσουν για να πεις αυτό που ήθελες

Eλα ρε, και γω το ιδιο επαθα!!:lol: Αστα κουραστηκα, δεν καταφερα να το τελειωσω…:frowning: Αυριο παλι!:stuck_out_tongue:

Που αντί να λιώσω στον υπνο σημερα,ξυπνησα με τα κοκορια…#-o :lol:

Και εδώ το ίδο…Και φοβάμαι ότι θα ξανάνυσταξω κατά τις 14.00

Που πρέπει να ξεκουβαλήσω τώρα να πάω να πάρω φακούς.

Μου τη σπαει που πρεπει να συγυρισω το σπιτι και μετα να παω να ετοιμαστω για να βγω και αυτη τη στιγμη βαριεμαι μεχρι και το βλεφαρο μου να ανοιγοκλεισω.:expressionless: