Μου τη σπάει

που στη μπουγατσούπολη (πέρα από το ότι σήμερα το πρωί αγόρασα μπουγάτσα και η βάνδαλος την τεμάχισε σε μικρά κομματάκια) μου τη σπάει που για να πάω στο principal χρειαζόμουν αναγκαστικά ταξί … #-o #-o #-o #-o #-o

Αυτό: “έτσι ήταν ο κόσμος και έτσι θα ναι πάντα, μη προσπαθείς να κάνεις τη διαφορά γιατί θα την πατήσεις, απλά είμαι ρεαλιστής και στα λέω αυτά”.

Το εξής:
Αρκετές μέρες τώρα η συνηθισμένη μου,όχι πολύ διαφορετική απ’των άλλων ανθρώπων, κυκλοθυμία
έχει…πάθει ένα κάτι να το πω?
Δεν υπάρχουν δηλαδή τα ενδιάμεσα στάδια… περνάω συνέχεια από την εμπάθεια -αυτό κατά 99,8% σημαίνει πως διακατέχομαι από πάθος για το οτιδήποτε, καθώς η μοχθηρία και το μίσος δε με χαρακτηρίζουν,παρά μόνο σε εξαιρετικές περιστάσεις- στην απάθεια, από την εμπάθεια στην απόλυτη αναλγησία, ψυχραιμία και αδιαφορία.

Αυτό μου τη… σπάει.
Καθώς είναι πάρα πολύ κουραστικό!
Και μην πείτε για τους γύρω μου… γιατί μπορώ να σας πω πως δεν το έχουν καταλάβει!
Δεν έχουν καταλάβει τίποτα και δε μπορούν να καταλάβουν…#-o .

Αυτά… κουράστηκα με τα μισόλογα:-s

Κρισεις αυτογνωσιας.Ευγε!!!
Ειναι κι αυτο μια αρχη :stuck_out_tongue:

Θα φταίει η πανσεληνος μαλλον…:lol:

Ου να μου χαθείς!!

τρυφερά πάντα…:stuck_out_tongue:

Που μαμησα την μεση μου με την κολοδουλεια
α στα διαλα…:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Που με έπιασε ένα περίεργο συνάχι για ένα 5ωρο μόνο και μόνο να μην με αφήσει να κοιμηθώ…

όταν ποστάρουν συνεχώς μόνο γελάκια και ειδικά όταν κάνουν quote τα γελάκια για να ποστάρουν πάλι γελάκια…

Που πονάει από το πρωί το κεφάλι μου…βαρέθηκα τις ημικρανίες!

Αυτο. Μονο που ποναει 4 μερες τωρα… :frowning:

που θα χάσω μάλλον skid row…

που ο Davidian θα παει skid row :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[πεταω δηλητηριο σημερα :smiley: ]

που έχω κάρο υπολογιστή,ελπίζω τα χριστούγεννα να διορθωθεί αυτό…

Που έχω αύριο να παραδώσω κάτι αλγορίθμους και δεν έχω κάνει τίποτα.

που ενώ πρέπει να ξυπνήσω στις 10 το αργότερο για είμαι στην ώρα μου στο μάθημα…
δε μπορώ να κοιμηθώ…:frowning:

ή δεν θα πάω σημαίνει αυτό …ή όλη μέρα μετά θα σέρνομαι…

και σημείωση: θέλω πάρα πολύ να πάω… είναι ωραίο μάθημα με ασκήσεις και όχι θεωρία…

Μου τη σπάει και η θεωρία!

Αγαπώ μόνο τις πρακτικές εφαρμογές… πίκρα που αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα…

Νταξει, κι εμεις τι να κανουμε?

Επ εφυγε η φαγουρα.

Επιτέλους, θα κοιμηθώ.

που πρέπει να κοιμηθώ αλλά δεν έχω κάνει ακόμα μπάνιο.