Κι άλλος από το φόρουμ που σπουδάζει στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά!!
Πυραμίδα… κεραμίδα… έδιτ?
Κι άλλος από το φόρουμ που σπουδάζει στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά!!
Πυραμίδα… κεραμίδα… έδιτ?
Μου τη σπαει που το μετρο ειναι γεματο Ελληνες, οι οποιοι:
Δεν περιμενουν να βγουνε οι αλλοι απο το συρμο και τρεχουνε να μπουν πρωτοι…
Στις κυλιομενες, δεν καθονται στη δεξια μερια, με αποτελεσμα να μην μπορεις να περασεις…
καλά,μπες σε κανα Α10 ή Β10 που είναι όλη η εργατιά εκ πακιστάν να δεις τη γλύκα…ή μάλλον να τη μυρίσεις.:-s
Που αυριο πρεπει να παω στο ΤΕΙ παλι γρμπφ
Ποιος σου είπε ότι δεν μπαίνω…εκτός και αν νομίζεις ότι μεταφέρομαι με διαστημόπλοιο ή κανά ιδιωτικό τζετ προς εκεί που θέλω να πάω…
@LaRocca:συγνώμη,εγώ παρεξήγησα…
μπαίνεις σε αυτά τα δυο?
και στο ψυχικό υπάρχουν λεωφορεία και στη γλυφάδα επίσης…
αυτά μου τη σπάνε ααααα!
να λέω να ένας συνάδελφος και τον πιο σύντομο δρόμο για τη σχολή και μετά το χάος…!
Πυραμίδα σ’αγαπώ… αλλά το σχόλιο του χελλοουινάκια δεν ήταν ρατσιστικό… απλά κοντά στην αλήθεια…
Αυτο. Μια παρατηρηση/γεγονος ηταν.
Έχω μπεί…και σε οποιοδήποτε λεωφορείο και να μπείς,θα δείς μετανάστες…δεν με ενοχλε(για την ακρίβεια δεκάρα δεν δίνω)ί,στο κάτω κάτω και οι έλληνες που δημιουργούν προβλήματα πρωινιάτικα υπάρχουν και οι εντάξει,το ίδιο και για τους μετανάστες…
ελεος…μια κουβεντα ειπα κ σεις το κανατε ολοκληρο θεμα…δν μιλαω αλλη φορα…
Καλά μπείτε σε κανα Α16 η Γ16 και τα λέμε…:lol: (και να βλεπετε Πακιστανούς να τρώνε ελιές και να φτύνουν τα κουκούτσια κάτω…Αληθινό γεγονός…:lol: )
Και πανω να τα φτυνανε παλι κατω θα πεφταν λογω της παγκοσμιας ελξης.
Ρε παραπονο εχετε απο τα πακιστανια?Οι πιο ησυχοι ανθρωποι ειναι δεν πειραζουν κανεναν.Ημαρτον
H ελληνικη εργατια μυριζει Καζολιν να υποθεσω…
δεν είναι ρατσιστικό ρε.
ελληνική εργατιά?:lol: :lol:
καλό,αλλά δε δέχεται ο έλληνας να “πέσει” τόσο “χαμηλά” πλέον,και δεν πάει με λεωοφορείο αν είναι έτσι…
χλιδάνεργος ο Έλληνας?
Πω… ναι ρε rudolf!Εκτος οτι θα χασω κανα δυωρο στη σχολη, θελω η γυναικα να κανω πρωινες δουλιτσες και δεν μπορω.
Αααα…[-X
ετσι μπραβο freedomofrock, μαζι σου εγω:) … Δεν κοιταμε τα δικα μας τα χαλια, οι πακιστανοι μας πειραξανε…
Το μετρό σήμερα…
To αγχος των τελευταιων ημερων.Ουφ.
Η 3η Λυκειου