Μου τη σπάει

η νυστα που κουβαλαω τοσα χρονια… ποτε δεν την ικανοποιω.

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :trumpet:

…υπομονή 170 μέρες μείνανε… (αν υποθέσουμε ότι οι πανελλήνιες αρχίζουν κάπου στις 20 Μαΐου)

με πρόλαβαν για ακόμη μια φορά ε.

άσε πολύ σπάσιμο…
εκεί απλά γκαζώνεις και όποιον πάρει ο χάρος

αριστερά στις σκάλες εκ πεποιθήσεως ΤΕΛΟΣ [-X [-X [-X [-X

Μου τη σπαει που το μετρο ειναι γεματο Ελληνες KΑΙ ΞΕΝΟΥΣ, οι οποιοι:

1. Δεν περιμενουν να βγουνε οι αλλοι απο το συρμο και τρεχουνε να μπουν πρωτοι…

2. Στις κυλιομενες, δεν καθονται στη δεξια μερια, με αποτελεσμα να μην μπορεις να περασεις…

Προσπαθω… Σνιφ Σνιφ

Ναι ρε, κλασικα… Και μετα πεφτει και κανα βρισιδι αν πανε να μας την πουν… :lightsabre:

ΜΑΘΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΑΜΩΤΟ

Μην τα θυμίζεις!!μου χαλάνε τη διάθεση πρωί πρωί!στα διάλα!
Άλεξ κουράγιο βρε!!!8α τελειώσουν κάποια στιγμή τα βάσανά σου!:slight_smile:

Όλα τα ‘γυναίκες vs άντρες’,‘έρωτας’,‘χυλόπιτες’,και λοιπά καψουροτόπικς που ανοίγουνε κατά καιρούς και δυστηχώς όλο και πιο συχνά τώρα πια…

Εσυ πυραμιδα δεν παρεξηγηθηκες που εγραψα για τα σκιτσα?Κακως!!το ειπα με φοβερη δοση κακιας.

Μου τη σπαει που δεν παρεξηγηθηκε ο πυραμιδας

Όχι,δεν παρεξηγήθηκα,έτσι για να στη σπάσω:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μου ην σπάει που δεν μέω στο Λος Άντζελες…:frowning:

η γενικευμένη μαλακία που κυκλοφορεί I[/I]

…που ενώ δεν πέρασε καλά-καλά ένας μήνας από τότε που έκανα εγχείριση στον ένα φρονιμίτη, σήμερα θα πάω να κάνω εγχείριση (μάλλον) στον απέναντι… κλαψ! αχ, βαχ. :frowning: :frowning:
Ποιος αντέχει πάλι τόσο πόνο? Ποιος αντέχει πάλι χωρίς φαί για μέρες?? Ε? ΠΟΙΟΣ??? :cry: :cry:
Θέλω λίγη συμπαράσταση ρε παιδιά… Help.

Πιες πριν πας.

ελεος με το αλκοολ δηλαδή.δεν είναι μαγκιά,ούτε λύση.

:lol: :lol: σωστό αλλά μετά δε θα μπορώ να φάω τις ενέσεις ρε συ. Πάντως το αλκοόλ θα μου χρειαστεί μετά. Μετά έχει πανηγύρι από πόνο… Και στα πανηγύρια πίνουν, ε?

νταξ,γούστα είναι αυτά.εγώ αν εξαιρέσεις καμιά μπύρα,το αλκοόλ ούτε να το μυρίσω δεν μπορώ.

Πιωμενο εισαι; Θα φας μπλοκ και ντιλιτ.

βρε συ Rudolf δίκιο έχει το σοφι-καπα. Χάνεις πράγματα από τη ζωή σου ρε…

εννοείται πως κανω πλάκα ε… περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!! :stuck_out_tongue:

ε,καντε και ναρκωτικά τότε.αλητείες.

Καφάσια κιολας…

:lol: :stuck_out_tongue: