εεεέτσι… :lol:
Οσο πάει συνειδητοποιώ πόσο γαματος ειναι ο Rudi
Που ώρες ώρες συμπεριφέρομαι με απάθεια και δεν νιώθω… Κάνω πράγματα που ξέρω ότι αργότερα θα με πονέσουν απλά επειδή δεν αντέχω να κάνω κάτι για να τα αλλάξω. Ξέρω ότι μπορώ να περάσω πολύ καλά με κάποιους και τους συμπεριφέρομαι με αδιαφορία…Το ανησυχητικό είναι ότι καταλαβαίνω από πριν τα λάθη μου και δεν κάνω κάτι να τα αλλάξω…Μου την σπάω ωρές ώρες…
I’m Sorry…:?
αν το λες για τα σχόλια περί ποτού θα σε απογοητεύσω:-s
νταξ,δεν έχω και πολύ αίμα στο αλκοόλ μου,προσπαθώ:-s
που η μέρα δεν έχει 48 ώρες…
Οντως.Θα ειχε αλλο νοημα να λες τρωω ολη τη μερα
οτι απο δευτερα πρεπει να αρχισω να κανω σχεδια γιατι εδω και δυο μηνες δεν εχω κανει κανενα… #-o
…που δεν πρόλαβα να διαβάσω τα ποστς του Whitecross
…που ανατριχιαζω και αυτο ειναι δειγμα οτι μαλλον θα ανεβει πυρετος.
:x
οτι εχω προβληματα με το dsl… ελεος.!!!#-o
που δεν έχω βάλει ένα πρόγραμμα στον εαυτό μου να διαβάζει…έλεος γαμώτο μου να πάρω το πτυχίο τον φλεβάρη…
που κάποια στιγμή πριν 2 βδομάδες ένιωθα πως όλα ήταν εντάξει και το διάβασμα υπό έλεγχο…
αλλά τώρα πάλι έχω πελαγώσει…και μου φαίνονται βουνό τα μαθήματα…
Mιά από τα ίδια…
που έχουν παγώσει τα χέρια μου από την ακινησία και που μετά από ένα καλό έρχεται ΠΑΝΤΑ όμως ένα κακό…πφφφ
Σε καταλαβαίνω…
Που κοιμάμαι υπερβολικά πολλές ώρες και εδώ και μια βδομάδα δεν έχω το κουράγιο να ξυπνήσω το πρωί για να πάω στη σχολή…
… που αυριο γραφω Δικτυα και μας εχει βαλει τα κερατα του και εκτος απο αυτο, ειμαι και κρυωμενη γαμωτο μου και δεν θα μπορω να συγκεντρωθω!!![-X
Nα εχει αντηλια ενω οδηγω και παντα να βρισκει ο ηλιος τροπο να με χτυπαει στα ματια.
που πρέπει να ξεβαφτώ…
Εχεις δουλεια ακομα…