Μου τη σπάει

παναγία μου!!τι είναι αυτό το τέρας;;;;;8O
οκ,με έπεισες…πάω!

Μαλλον αυτον εννοεις τερας:-k

ααααχχχ…ἀντε να ξεκολλήσω τώρα!πανέμορφος!
να σαι καλά φρίντομ!έχεις που και που κάτι ωραίες φλασιές!!:stuck_out_tongue:

Που για μίνιμουμ άλλες 5 μέρες θα είμαι με dial up

Που επειδή αργεί πάλι το άνοιγμα των σελίδων, κόλλησα με το ναρκαλιευτή ξανά

Που δε μπορώ να περάσω το παλιό μου ρεκόρ στο ναρκαλιευτή :frowning:

χαχαχαχαχα κολλησα με ναρκαλιευτη λεει :stuck_out_tongue:

που φτερνιστηκα και βουλωσαν τα αυτια μου #-o

Κλεισε τη μυτη καταπιε σαλιο και θα ξεβουλωσουν

που δεν μπορω να συκεντρωθω για να διαβασω την κενωνια μου!! :evil:

+1 (τι φταίει ρε γμτ?) Το χειρότερο είναι όμως που νιώθω τύψεις επειδή δε διαβαζω… :frowning:

και εγω το ιδιο!!! θελω και δεν μπορω. δεν ξερω τι να κανω, δινω και πανελληνιες ρε γμτ!

εκλεισα τη μυτη μου και φυσηξα (απο τη μυτη) και βουλωσαν πιο πολυ χαχαχααχχαχαχα :stuck_out_tongue: οκ σταδιακα ξεβουλωσαν μονα τους, ουτε που το πηρα χαμπαρι :stuck_out_tongue:

Tuboflo εβαλες?

:-k :lol:

εξυπναδες #-o

Που πλησιάζω το ρεκόρ μου. Σήμερα έκανα τις 99 νάρκες σε 172 δεύτερα…

Που όταν θα έχω πλησιάσει το ρεκόρ μου τόσο ώστε να μπορώ να το σπάσω, θα μου έρθει το ADSL και θα σταματήσω να παίζω

Που το ADSL έρχεται σε 4 μέρες πλέον… Άνντττεεεεεε, ακόμα? Πιο γρήγορα!

εγώ έχω κολλήσει με το tetris…τις προάλλες ήμουν πολύ κοντά στο να σπάσω το ρεκόρ μου αλλά το πήρε το καμάρι μου και έχασε!:frowning:

η άσχημη συμπεριφορά των γυναικών.ο άλλος να λιώνει κι αυτές να μην καταλαβαίνουν τπτ.έλεος δλδ.μου’χει συμβεί,συνέβη και σε φίλο.πφ.

Το ασχημη βασικα δεν ειναι η λεξη που αντιπροσωπευει τη συμπεριφορα των γυναικων.
Θα αρχιζα καντηλια τωρα αλλα πραγματικα δεν αξιζει ουτε για φτυσιμο…

Σύμπτωση θα’ ναι ρε… Γυναίκες να κάνουν κάτι τέτοιο? Πρωτάκουστο…

Δεν φέρονται μόνο οι γυναίκες άσχημα…Και εμείς το κάνουμε αυτό, δηλάδη κάποια να λιώνει και εμείς να είμαστε αδιάφοροι…Συμβαίνει και από τις δύο πλευρές κακά τα ψέμματα.:wink:

ontopic: μου τη σπάνε οι φίλοι που πορώνονται με τα club …δεν λέω καλά αλλά μέχρι ενός σημείου ρε παιδία όχι και κάθε βδομάδα…είναι πια κατάντια:roll:

ναι ναι ξέρω…σοβαρά προβλήματα που έχει ο άνθρωπος:p

καπα σιγμα εννια δε μιλαμε για γκομενες.Για υποτιθεμενες φιλες μιλαμε…

…τα ψέματα.