Μου τη σπάει

και μετα στο τσακιρι κεφι φτιαχνουμε κι ενα παστιτσιο :stuck_out_tongue:

μου τη σπαει ο πυρετος που μεγαλωωωνει μεγαλωωωνει γεραααα παιδιααα #-o παραλυρημα

νταξ, μπορει να το΄γραψα σαν συνταγη αλλα τα HMV στο Leicester οταν ημουν φοιτητης ειχαν βαρεθει να μου αλλαζουν τα Cd…τα ανοιγα με τροπο ξεκολλωντας με αυτη τη μεθοδο την ταινια ασφαλειας, τα εφτιαχνα mp3 και μετα απο 2-3 μερες τα επεστρεφα και επαιρνα αλλα (με την προφαση πως ηταν δωρο) …:D:D

περαστικα :cold:

η παλουκι κωλοεργασια που μας εχουν βαλει…την οποια για να την κανεις πρεπει να λιωσεις με τις ωρες στο πισι#-o #-o

Aκριβώς τα ίδια και εδώ, δεν λέω ενδιαφέρουσα και με το παραπάνω η εργασία αλλά είμαι ήδη 6 ώρες κολλημένος και δεν με βλέπω να τελειώνω πριν της 12…

Έλεοοοος:?

… τις πιθανότητες και τα …ζαρια

Που τέλειωσε το ζαμπόν και το τυρί…:frowning:

Bασιλακη σαν γκομενα κανεις.
Εχεις τα περισσοτερα ποστ σε αυτο το θρεντ.Τι σκατα?28 μερες το μηνα περιοδο εχεις? :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :roll:

πρεπει να εχεις καποιο μαγικο χαρισμα. μου πεφτει ο πυρετος. :slight_smile:
ωραια η πατεντα με τα σιντι παντως ε… :smiley:

ο βασιλης μονο για φαγια γκρινιαζει τωρα τελευταια :?

που τελικά είμαι άρρωστη…ήλπιζα χτες πως δεν ήταν τίποτα…και σήμερα θα είχε περάσει…
καταραμένο συνάχι που δε σε αφήνει να κοιμηθείς…
είναι δυνατόν να ποστάρω στις 6 το πρωϊ και ξανά στις 11:30? όχι δεν είναι…blimey! που λέν’ και στα εγγλέζικα…:frowning:

Πω πω! Δεν ειναι απαισιο?8O Να εισαι full συναχωμενη και να σηκωνεσαι το πρωι (παντα χαραματα δηλαδη) γιατι δεν μπορεις να αναπνευσεις και να εχουν στουμπωσει τα παντα!Το χειροτερο ειναι να εχεις και πονολαιμο… που δεν μπορεις ουτε να καταπιεις!
Μερικες φορες ευχομαι να εχω μονο πυρετο απο το να εχω συναχι και λαιμο…8O

Τα έχω και τα δύο… δηλαδή και πονόλαιμο… :frowning:

Περαστικά και κουράγιο…!!!

Φχαριστώ Τουριν!

οτι εχω σημερα 5-7 εργαστηριο… :frowning:

ενας φιλος μου maidenακιας που ολη την ωρα βριζει τους metallica επισης μου τη σπανε οι μυγες και πιο πολυ να με συγκρινουν με την αδερφη μου

Ξερεις τι μου την σπαει? Που θα με σουταρουν απο την σχολη μου γιατι δεν θα προλαβω να τελειωσω. Αλλα ακομη περισσοτερο μου την σπαει πως ενω το θελω τοδο πολυ δεν στρωνσ τον κ***ο λο μου να διαβασω!!!Σωστος??? Ρε παιδια ελεος καποιος να απαντησει υπευθυνα . Τι παιζει με τα ετη φοιτησεως .Τι παραταση δινουν??? SHOW εχει καταντησει το ζητημα.

σε ποιο εξάμηνο είσαι τώρα και πόσο διαρκεί κανονικά η σχολή σου? (θα ρωτήσω άτομα που λογικά θα γνωρίζουν τι παίζει τώρα με τους νέους νόμους κλπ και αν είναι θα σου στείλω πμ :wink: ). Πάντως, για σένα που είχες ήδη περάσει στη σχολή σου, πριν ψηφιστεί ο νέος νόμος, πρέπει να ισχύουν διαφορετικά πράγματα από αυτά που ισχύουν για τις επόμενες χρονιές, οπότε ίσως και τζάμπα να ανησυχείς :wink:

Κανεις δεν εχει δικαιωμα να σε διωξει απο τη σχολη σου χωρις λογο, αυτο να εχεις παντα κατα νου…

ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΤΠΤ ΕΡΧΕΤΕ Ο WINTERRRRRRRRRRRRRRRR!

Αυτο λεμε κι εμεις, αντε ναρθει χειμωνας να γουσταρουμε λιγο με τις κωλοζεστες…

Που κοπανησα ηλιθιωδως το αμαξι και θελει αλλαγη ο προφυλακτηρας γαμω τη στραβομαρα μου μεσα.

Επισης που απο προχθες η συνδεση μου ερχεται και φευγει κατα βουληση.Αυτο θα πει ιντερνετ με προσωπικοτητα.

Κατα τ αλλα πολλα νευρα.

Αυτα γιατρε…