Το νεο καθεστως του ν+ν+2 ισχυει μονο για τους νεοεισαχθέντες στην τριτοβαθμια εκπαιδευση…για ολους τους αλλους ακομα και για αυτους που έχουν ξεπεράσει τα 4 η 5 (μηχανικοι,γεωπονοι κ.α.) χρονια εχουν μεγιστο 5 χρονια πέρα του προκαθορισμένου ορίου για να περατωσουν τις σπουδες τους…ακομη και στο δεκατο ετος να εισαι εχεις αλλα 5 χρονια ακομη (δεν ειναι και λιγα νομιζω)…
μου τη σπαει οτι εφαγε κολλημα το δικτυο…μονο στο ροκιν μπορω να μπω…ρε μηπως κανατε εσεις καμια τσαστσια???
εγω προτιμω να εκτελεστω εν ψυχρω. Και επισης να σου πονανε τα κοκαλα σε ολο το σωμα και να εχεις το VICKS (πως γραφεται δεν θυμαμαι) αγκαλια και να μην κανει τιποτα.
χμ…σου αρέσει παρά το ότι είσαι χίππης;;;εύγε!!
μου τη σπάει που πρέπει να σηκωθώ και να πάω για ύπνο…ωραία έχω κάτσει!
2 PANADOL πρωι-μεσημερι-βραδυ τεκνο μου!!!
Τι λέει η κομπογιαννίτισσα, αυτή θα σας στείλει όλους :!:
AXAXAXAXAXXAXAXAXA!
:-s αλήθεια…δε σου φαίνεται λίγο περίεργο?:-s
Τον Johnny Winter εννοεί μωρέ ο Σάκης.
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα!!!ok…να μη βγει παραέξω…:-s #-o :lol:
Που θα παω για χριστουγεννα Ναυπακτο…
Μου τη σπαει η ασκηση 76 στο σολφεζ.
που έχω ψαλίδα…πρέπει να πάω κομμωτήριο…πφφ
αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα γαμω τον χριστοφορο κολομβο και την ανακαλυψη του μεσα.
και μαλιστα μερικες φορες χτυπαει κατι ταχυτητες στυλ dial up και χαμηλοτερες να πουμε!μας κανει την τιμη να ερθει και παει σα χελωνα…
γενικα μαλλον το ιντερνετ περναει κριση προσωπικοτητας, ή απλα ημεθα γκαντεμιδες.
Μάλλον ο ΟΤΕ περνάνει κρίση ηλιθιότητας…(εκ γεννετής δηλαδή…)
Eδώ ο κοσμος καιγεται,και αλλοι ασχολούνται με τρίχες…
:lol:
τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο ζουπερ μαρκετ.και ο κόσμος να ψωνίζει με μια χαρά στο πρόσωπο.σαν ομαδική μαλακία ήταν.
Εχεις κατι με την ομαδικη μαλακια ξερω γω?
:lol3: :lol3: :bow2:
άριστες σχέσεις.