Μου τη σπάει

κι απρίλη,δεν έχω πρόβλημα:)

@Sharuman:Ετεροπολικος ειναι ο δεσμος μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικας που βρισκονται ο ενας στην Αρκτικη και ο αλλος στην Ανταρκτικη.Απλα τα πραγματα.

Κι εμενα δε μ αρεσουν παντως Ρανια.Παγωνει ετσι η σχεση…

Συμφωνα με τη θεωρια της κουφιας γης υπαρχουν 72 πυλες-εισοδοι 2 απο τις οποιες βρισκονται στους πολους

Aπο εκει λοιπον μπορουν αυτοι οι οποιοι εχουν ετεροπολικο δεσμο να ερχονται σε επικοινωνια αρκετα συχνα

:expressionless: :expressionless: :expressionless:

μπα απ’οτι καταλαβα κατι παιζεται με ατομα και ηλεκτρονιακες δομες εκει :stuck_out_tongue:

να καουν ολες οι χημειες του κοσμου. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Ενταξει η απαντηση ηταν απλα αποστομωτικη.Με επιστημονικη κιολας αιτιολογηση.Το βουλωνω.Θα σ αφησω να παιξεις με τα βυζια μου.Μ εντυπωσιασες.

Eπιστημονικη αιτιολογηση ειναι το οτι το λεει ο Λιακο.Τελλος!

Ναι ρε εννοειται!Τ-ελ-ος!

Νομίζω σου χρειάζεται ένα Δέχτσα…
Εμένα, πάλι, μου’λειψε η χημεία :-s

τι μου χρειαζεται?τι μου ειπε τωρα?μου βρισε τη μανα?

Που δεν έχω ούτε ελάχιστα λεφτά…

Που ήρθε η ΔΕΗ…

Το ελαχιστα λεφτα ειναι σχετικο.Για τον Κοκκαλη θα μπορουσε αυτο να ηταν μερικα εκατομμυρια ευρω

Καλο μνι?

Παραδοξως δε μου τη σπαει τιποτα.Ολα βαινουν καλως :smiley:

αχχαχαχαχαχαχααχχαχααχαχχααχαχαχ :lol: :lol: :lol: #-o

ασε, εχει σοβαρη σχεση με τον ΟΤΕ :stuck_out_tongue:

Για εμένα είναι λιγότερα απο 2 ευρώ:(

Όπως το πάρεις…Αν σου πω ότι ανυσηχώ μήπως δεν έχω λεφτά για τον ΚΤΕΛ και εγκλωβιστώ την Αθήνα

το πιριπιμ πιριπιμ πιριπομ παράσιτο της τηλεόρασης από το κινητό,που ποτέ δε χτυπάει τελικά όμως

Που μέχρι την παρασκευή έχω να λύσω περίπου 40 ασκησεις θερμοδυναμικής, να μάθω τα πάντα για το Integration( αυτό δεν έχω ιδέα πως λέγεται στα Ελληνικά:p ) και να γράψω μια εργασία πάνω σε ένα άρθρο για τον πληθωρισμό… Αυτααα τα ολίγαααα…

Τεσπα, always look on the bright side of life…:slight_smile: Και αυτό τον καιρό πέραν των μαθημάτων είμαι αρκετά ευτυχισμένος:)

Που δεν ξερω που να πρωτοδωσω τα λεφτα μου!#-o

Πω…είσαι το πρότυπό μου!!αυτό θα πει αισιοδοξία!μπράβοοοο!!:smiley:

Oμολογώ πάντως ότι άμα και εγώ άκουγα Anathema εκείνη την ώρα που έγραφα το post μάλλον δεν θα έβγαινε αυτό:p Οπότε η μουσική επηρέασε το αποτέλεσμα:p

Εκείνη την ώρα άκουγα το Crazy Nights από Kiss πολυ ανεβαστικό( συγχωρέστε με για την έκφραση:p ) τραγούδι:)