Μου τη σπάει

…η τρίτη λυκείου το στανιό μου.

Heh κουράγιο…μιας και σήμερα την έχω δει χορηγός θετικής ενέργειας…:stuck_out_tongue: να σου πω ότι εγώ από τώρα σκέφτομαι πως θα είναι σε 5 μήνες που θα έχουν τελειώσει όλα και μόνο η σκέψη αυτής της χαράς… μου δίνει χαρά…:stuck_out_tongue: Οπότε σκέψου όλες τις όμορφες στιγμές που θα έρθουν σε 5 μήνες που δεν θα έχει καμία έγνοια και νομίζω είναι αρκετό(για εμένα τουλάχιστον είναι:p ) … Ελπίζω να βοήθησα…άλλωστε και εγώ ομοιοπαθής είμαι…(περίπου…:stuck_out_tongue: )

Πρόσεξε πως μιλάς για την καλύτερη σχολική χρονιά ever 8)

Να σου πω την αλήθεια έχω πάθει πια ανοσία με τους ανάθεμα!:stuck_out_tongue:

Έλα μωρέ τελευταία είναι…Έχετε και την 5ημερη…

Eσύ τώρα βαλτός είσαι?? Ε?? :x
Γιατί η δική μας πενθήμερη ακυρώθηκε λογω καταλήψεων. Χαθηκαν, λέει, πολλές ώρες. Οποτε ακομη χειρότερα!!! :evil:

Βασικά τώρα κανονικά θα ήμουν εκδρομή (συμφωνα με το προγραμμα θα είχαμε φυγει απο το πλανητάριο και θα πηγαιναμε καπου για μαμ), αυριο θα γυρνάγαμε σπιτι…

:cry: :cry: :frowning: :cry:

… που ακουσα κατι που πραγματικα δεν περιμενα και ελπιζω να αλλαξει γνωμη.

:evil: :cry:

Sorry δεν το το ήξερα…Κρίμα…Όπως και να έχει τελευταία είναι κουράγιο…

Δεν τους σαπίσατε τους καθηγητές??
Και εμάς περσι είχαν τολμίσει να μας απειλήσουν έτσι στην πρώτη μέρα κατάληψης (!!!), τελικά κάναμε δύο εβδομάδες, με υπαλλήλους του δήμου να έρχονται να σπάσουν τις αλυσίδες και να φεύγουν κακήν κακώς, πρόσωπο της υψηλής της κοινωνίας της Ξάνθης να πιάνει κεφαλωκλείδωμα έναν μαθητή και στη συνέχεια αυτό το πρόσωπο να μαζεύει ουκ ολίγες “ψηλές” και τελικά πήγαμε κανονικότατα εξαήμερη στην Ιταλία, γιατί αν τολμούσαν να μην μας πάνε θα έτρεχαν ακόμα…
Σας έκαναν και άλλες κυρώσεις??
Μπλοκάρετε καναν δρόμο να δείτε τι όμορφα θα βάλουν μυαλό οι καθηγητές/πράκτορες της κυβέρνησης που εκφοβίζουν έτσι τους μαθητές μην τυχόν και σηκώσουν κεφάλι…

παρακαλώ?

Κι εγώ σε αυτό κόλλησα λιγάκι:-s

Βάλτε κι εμένα…
Ανάθεμα το βήχα μου!πάλι χάλια φωνή έκανα!:evil:

Έλα ρε Νεφέλη νταληκιέρη!:stuck_out_tongue:

Ειρωνικά το είπα…
Αλλά όποιος καθηγητής εκφοβίζει τους μαθητές του μην τυχόν και κάνουν κατάληψη ε δεν μπορεί, οπαδός της κυβέρνησης θα είναι (η πρώην κνίτης αν το σχολείο του είναι από κατάληψη μη ελεγχόμενη από την κνε:p )

oχιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!θα αρχίσει το δούλεμα τώρα!!!#-o :frowning:

που πρέπει να ξυπνήσω πολύ νωρίς (σε πολύ λίγες ώρες δηλαδή) αλλά δε νυστάζω τώρα.

που άλλη μια μονοκατοικία δίπλα μας, πωλείται για να γίνει πολυκατοικίες…:frowning: :frowning:

Μας πνίξανε ρε παιδιά οι πολυκατοικίες σας…:frowning:

All for sale!

αιωνια κολλημενη με αυτο το γκρουπ πια.

:stuck_out_tongue:

Καλα εχω κανει λιστα με αυτους που “θα φανε ξυλο 2007”.Σε αυτη τη λιστα ειστε ολοι εσεις πο κοροιδευετε τη Νεφελη μονο και μονο επειδη της αρεσουν οι πουστοφλωροι ΧΙΜ.