Μου τη σπάει

που έστειλα σε 2-3 άτομα μήνυμα για ευχές για τον καινούργιο χρόνο και δεν απάντησαν…πόσο βλάκας είναι ένας άνθρωπος που δεν ευχαριστεί έστω τυπικά έναν συνανθρωπό του???

γαμησε τα…

Kαλά μη γίνεστε σκληροί. Κι εγώ πολλές φορές ξεχνάω :oops:

Ναι ρε Μάνο! Τώρα τάχα λες οτι ξεχνάς ε?? Πόσα πια μηνύματα πρέπει να σου στείλω δηλαδή?? Περισσότερα απ’ ότι σου έστειλα ήδη? Εεε? Άντε μη πω καμιά κουβέντα…

:stuck_out_tongue: αστειεύομαι χαχααα

Oταν μου στελνει καποιος και δε νιωθα να του απαντησω δεν το κανω.Το να ευχηθω απλα για το τυπικο δε μου λεει κατι.Οταν θελω να εχω μακρυα τον αλλο το κανω στα ισα

Στον Έλλανορ δε στέλνω επίτηδες. Σιγά μη χαλάω την κάρτα μου[-X

κοίτα τόλκι δεν έστειλα σε τυχαίους ανθρώπους, αλλά με κάτι τέτοια “τυχαίοι” καταντάνε αυτοί…
δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αλλά σε αυτά είμαι πολύ αυστηρός…

το τυποποιημένο μήνυμα με ευχές (ακόμα κι αν προέρχεται από κάποιον απλά γνωστό).
τι είναι αυτά ρε?από πότε έγιναν οι ευχές αγγαρεία και υποχρεώση?
δεν απαντάω πουθενά και σε κανέναν:wink:

πες τα ρε μεγαλε…

μου τη σπαει που στις γιορτες φορανε ολοι το καλο τους το χαμογελο και σου λενε ευχες χωρις καν να συνειδητοποιουν τι λενε! Αμα δεν το νιωθεις μην το λες καθολου! Αντε… και το κανουν λες και εκτελουν καταναγκαστικο εργο, σαν υποχρεωση εχει καταντησει πια. Και επισης μου τη σπαει που τωρα ΠΡΕΠΕΙ να δινουμε δωρα. Τι θα πει πρεπει ρε παιδια :? Μην μου παρεις δωρο γαμωτο! Δεν θελω δωρο! Αντε πια.

Μου τη σπανε κατι ανθρωποι που ειναι συγχρωνος επιμονοι,κομπλεξικοι και κρυβανται πισω απο το δαχτυλο τους.Μιλαμε για τον συνδιασμο που σε φερνει στο αμην… :blow: :-({|=

το χειρότερο defix είναι που κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους…

που πρεπει να αρχισω το διαβασμα σιγα σιγα.
εξεταστικη στο τελος του μηνα.γκρρρρ!

Που φλερτάρω με την τενοντίτιδα :frowning:

Δεν είναι καλή γκομένα εεε???:stuck_out_tongue:

Πλακίτσα, εύχομαι να μην αποκτήσεις σχέση μαζί της:) :stuck_out_tongue:

Τι να κάνεις, κάποιος έπρεπε να είναι και ντράμερ σε αυτή τη ζωή… Αυτοί ρισκάρουν τη ζωή τους πίσω από κουβάδες :lol:

μου την σπαει αφανταστα που εχω 2 βαθμους ποινης για μια παρεξηγηση

Εμ, αυτά παθαίνει κανείς άμα βρίζει τα εμο :wink:

εσυ μην χασεις την ευκαιρια να ειρωνευτεις

Λίγα με τον Κωστή μην πέσει ξύλο.

Αντι να τον ευχαριστουμε για οσα εχει κανει για το forum μας εμεις του την λεμε και απο πανω…Αααααχ το forum τρωει τα παιδια του… [-X