Ban.
Δηλαδη ολο το χρονο θα μπεκροπινω σε ομορφα ξενοδοχεια στα εξωτερικα; Και γαμω.
Αυτο. Γω δεν εστειλα παρα μονο σε 2-3 ατομα κοντινα, αυτα τα ηλιθια μηνυματακια τα τυποποιημενα να πανε να ψοφησουνε και οι αποστολεις τους επισης.
Ban.
Δηλαδη ολο το χρονο θα μπεκροπινω σε ομορφα ξενοδοχεια στα εξωτερικα; Και γαμω.
Αυτο. Γω δεν εστειλα παρα μονο σε 2-3 ατομα κοντινα, αυτα τα ηλιθια μηνυματακια τα τυποποιημενα να πανε να ψοφησουνε και οι αποστολεις τους επισης.
δεν πιστεύω να είσαι τίποτα Σαββατογεννημένη και να πίανουν αυτά που λες???
για πρώτη φορά στη ζωή μου έστειλα τέτοιο μήνυμα,από τα νεύρα μου επείδη ένας κολλητός μου,μου είχε στείλει πρώτος μια τέτοια μαλ$%##$!!!μην την πάθω χωρίς λόγο ο κακομοίρης!!!
On topic
μου τη σπάει που τέτοια ώρα πείνασα!!!
Το μονο που θα παθεις ειναι οτι θα εισαι μια χαρα μεχρι τα 107 σου.
σ΄ευχαριστώ!!!την καλυτερη ευχή μου έδωσες τώρα!!!γιατί βαριέμαι να ζήσω μέχρι τα 108!!!
Τώρα βαριέσαι…Όταν όμως γίνεις 107;
on topic:Που ακόμα δεν τελιώσαν το πάνω σπιτι…Έλεος δηλαδή!!!Μια βδομαδα δουλειά έχει πάει 4 μήνες!!!Αμάν πια οι κρητικοί!!!
… που τρεχει η μυτη μου απ’το ενα ρουθουνι… :x
Mυξιάρα…[-X
Sorry κιολας!!!
Ακομα και οι dives εχουν κατι τετοιες ανθρωπινες στιγμες… αμεσως εσυ!Μη χασεις… κορακι!
Οχι και κοράκι mademoiselle…Aετός μαλιστα…:lol:
Χωρις φτερα…:lol: :lol: :lol:
χαχαχχαχαχχαχαχα…Γελασαμε παλι…Να σαι καλά…
Που η ΕΤ1 σταμάτησε τα ντοκιμαντέρ τα πρωινά και θυμήθηκε τα σήριαλ από τον καιρό του Νώε…
[FONT=“Comic Sans MS”]Nα ξαναέβαζαν και εκείνο με τη δασκάλα την Αθηναία στο Ρέθυμνο που ερωτεύτηκε ο Ρεθυμνιώτης… και η μάνα του δεν την ήθελε…και της είχε πει… ε τι ένιωθε εκεί πάνω στο φρούριο…
on topic… που δεν είμαι στο Ρέθυμνο…μιας και το ανέφερα…πόσο μ’αρέσει :roll:
και το κυρίως θέμα…
που άντε να το κρατήσω μέχρι του Αϊ Γιάννη…μετά θα πρέπει να το αλλάξω…
για το αβατάρ μου λέω…μπορώ να σας πουλήσω τρέλα και κορδέλα και να το κρατήσω μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα…? καλά να 'μαστε…είναι τόσο γλυκούλι αυτό το γατουλάκι…δε θέλω να φύγει… [/FONT]
που κοιμηθηκα στις 4 ελεω αυπνιας και ξυπνησα στις 8 για να παω για δουλεια.
Α ρε πατερα!
Μου τη σπαει οταν το νερο ειναι κομμενο και ο σωληνας εχει κενα που τρεχει η βρυση και μετα ερχετε το κενο του σωληνα και κανει μπαμ μπαμ σαν κανονι.
Ωραια περιγραφη Παοκτζη!
που για μια ακομα φορα ειπε ο χοντρος οτι δεν θα γηνει reunion floyd .
Σορυ φιλε εγω δεν ειπα ποτε κατι τετοιο
οταν λεω χοντρος εννοαο …
αυτονε:p
εσενα θα σε ελεγα kerry αμα ηταν 8)
A ενταξει αυτος ειναι και χοντρος και καραφλας!