και δεν εχει και μουσι .
Deathster πασχω και γω απο αυπνια. Προσπαθω να κοιμηθω και δεν μπορω! Και μενα καπου στις 4 με πηρε ο υπνος… μου τη σπαει αυτο γαμωτο. Γιατι αν και ειμαι σε διακοπες και δεν εχω προβλημα ωραριου, δεν θελω να σηκωνομαι στη 1 και στις 2… χανω ωρες απο τη ζωη μου Γιατι εκτος αυτου εγω ειμαι και του χουζουρεματος, και αμα ξυπνησω 2 θα κατσω μεχρι τις 3 στο κρεββατι μου
Κι εγώ τα ίδια γαμώτο…το έχω παρακάνει και δε με πιάνει ύπνος πριν τις 4 και μετά με σηκώνουν στις 12! Από βδομάδα που θα αρχίσει πάλι η σχολή πως θα σηκώνομαι?
Η αυπνια ειναι σπαστικο πραγμα.Πιο σπαστικο ειναι το πρωινο ξυπνημα οταν εχεις αυπνιες.
Μου τη σπαει τοσο πολυ που θα σπασω την οθονη που το ενα καμμενο pixel εγινε γραμμη ολοκληρη…
Η εγγυηση μεχρι ποσα καλυπτει?
Νομιζω μεχρι 3 αλλα η εγγυηση ειναι 3ετης(νομιζω) και τα 3 χρονακια περασανε τον Μαιο.
3-4 γραμμες και πολυ λεω
ρε πραγματικα αυτο που περιεγραψε ο deathster ειναι θανατηφορο. Ειδικα εγω που θελω τουλαχιστον 8 ωρες υπνου για να λειτουργησω κανονικα
μαλακια.Χτυπα καμια καινουρια.Εχουν πεσει πολυ
Που βρήκα το box set των pink ployd 165Ε ενώ εγώ ο μαλάκας το πήρα από το amazon ~230Ε
:? :?
Δηλαδή θέλω να αρχίσω να χτυπώ το κεφάλι μου στον τοίχο … #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
που δεν έχω έρθει σε κανένα meeting του φόρουμ και θέλω να σας γνωρίσω…
μία η δουλειά, μία να τελειώσω την σχολή και πρέπει να διαβάσω…
… που σημερα εχω εναν τρομερο πονοκεφαλο, σε φαση ζαβλακωματος και υπνηλιας, παρολο που κοιμηθηκα 10 ωρες…:-s
εγω το’χω μια βδομαδα+ αυτο τωρα αλλα ξερω τι φταιει:lol:
Και εγώ τα ίδια και θέλω να περάσω όσο το δυνατόν περισσότερα μαθήματα, γιατί ελπίζω να περάσω όλα τα μαθήματα των δύο πρώτων ετών μέσα στα δύο πρώτα έτη για να μπορέσω να δώσω κατατακτήριες (η τωρινή μου σχολή μου την δίνει στα νεύρα αγρίως…)
Εγώ που κατά μέσο όρο ξυπνάω στις 3-4 και μου αρέσει τι να πώ??
(Αν και την Τρίτη πρέπει να ξυπνήσω από τις 9 για να πάω σε ένα κωλοεργαστήριο )
Σημερα αρκετα ως πολλα πραγματα.Επισης που περασαν σχετικα γρηγορα οι διακοπες.
Η γραμμη μειωθηκε σε μηκος και απεκτησε και διδυμακι! Pc μου,την παλευεις ?
Μου τη σπάει που καίω τα καλοριφέρ όλη μέρα και το σπιτι δέν ζεσταινεται με τίποτα !#-o
Αυτη την στιγμή μου μου την σπάνε τα πάντα…
που κανενας στην ηλικια μου απο αυτους που εχω γνωρισει δεν ακουει machine head .
εσυ καλα κανεις και ακους.ευγε νεε μου.
…η εξεταστική.
Που πλησιάζει επικίνδυνα…:-s .