Που η Ξάνθη έχασε εντός έδρας στο μπασκετ εξαιτίας δύο διαιτητών που σφυράνε Α2 χάρη στα σόγια τους…
Και μάλιστα από ομάδα που κανονικά θα έπρεπε να είχε πάρει απο τα αποδυτήρια…[-X
Που είχε μείνει μόνο ένα κουτάκι Kaiser στο ψυγείο.
Η πρώτη μου εξεταστική… φοβάμαι :-s
Αλλά δεν κάνω τίποτα γι’αυτό, διάβασμα 0 ως τώρα. :lol:
Οποτε αναφερεται η εξαποδω εξεταστικη δω μεσα θα παταω :!:
Που τέλειωσα τώρα τα διαβάσματα…το κεφάλι μου γυρίζει από τις πιθανότητες και άλλα τέτοια όμορφα, που ξύπνησα 7 15 λογώ σεισμού και από τότε δεν έχω κοιμηθεί και τέλος που αύριο πρέπει να ξυπνήσω 9 γιατί 9 30 έχω μάθημα…
5 μηνέεεεεες:roll:
Μια απο τα ιδια, θα φαω καλα…:lol:
… που σημερα αρχιζει η σχολη…
…και που πρεπει να μαγειρεψω ρε γαμωτο.
Που αντί να σε μάθουν κάτι όπως πρέπει σε βάζουν να μυρίσεις να δαχτυλά σου!!!
Που έχασα το The Final Sign Of Evil και το Rock City της Ξάνθης κλείνει με αποτέλσμα να μην μπορώ να το παραγγείλω αλλά να πρέπει να τρέχω Θεσσαλονίκη για να το ξαναπάρω
που γιορτάζει ένας φίλος από την παρέα σήμερα και έχουν πάει όλοι σπίτι του και τώρα το μαθαίνω λόγω ασυνενοησίας με τον μικρό αδερφό…γαμώτο σπάζομαι με κάτι τέτοια…:x :x
To κωλοMSN και το error 80072745.:evil:
Που έστειλα κάτι ασκήσεις σε έναν καθηγητή με docx, αυτός επειδή είχε xp δεν τις αναγνώρισε, εγώ εντωμεταξύ τις είχα πετάξει από τον υπολογιστή και τώρα πρέπει να τις ξαναλύσω αλλιώς χάνω το μάθημα (το τρίτο μάθημα στα 6 που κινδυνεύω να μην έχω καν δικαίωμα να εξεταστώ από μαλακίες μου)
η αυριανη εξεταση στους υπολογιστες…
ούτε το e-mail κράτησες? Ρώτα μήπως το έχει κρατήσει ο καθηγητής σου, να σου το κάνει ξανά forward
Τhanx, δεν το σκέφτηκα:wink:
Το mail το`χω κρατήσει ευτυχώς (βαριέμαι να διαγράφω τα σταλμένα :lol: , τώρα τσέκαρα)
… που σημερα σχολαω αργα γαμωτη.
Τα βιστα,τα γουαηρλες και η σημερινη μερα μεχρι στιγμης.
που δεν προλαβα την πωληση των cd απο τον fred edison γιατι δουλευα.
Γμτ!Και τα ηθελα τα πιο πολλα απο αυτα :?
οι μλκες καθηγητες του μαθηματικου που ερχονται και δεν καταλαβαινεις τι λενε και τι γραφουν…#-o
οι κωλοεργασιες του προγραματισμου που ειναι παλουκια οσο δεν παει αλλο…
Κατσέλη έχεις?