Μου τη σπάει

ειναι οντως πολυ σπαστικο…εχω φιλο που το κανει αυτο.ελεος
εμενα μου τη σπαει τρελα οτι ξερω πως δε θα περασω κανενα μαθημα στην εξεταστικη,αλλα και παλι δε διαβαζω!!!

Το προβλημα ειναι οτι και καλα δεν κρυωνουν!Ασε εχει τσιτωσει το δερμα τους απο το κρυο.

Kατσε ρε ανθρωπε.Εγω προσωπικα δε κρυωνω ποτε γενικως.Τι σημαινει και καλα?

σκι με κοντομάνικο <------------------- :bow:

Που δεν έχω κάνει ποτέ μου σκι:(

Έστω και με τζάκετ.

ααααα…το χουμε καψει τελειως!!!

Δεν έχεις δει τίποτα Αλέκο…!

ότι είσαι θερμός άντρας …

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

Χάνεις αγαπητέ…δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να κατεβαίνεις τις πλαγίες με μεγάλη ταχύτητα ή την αδρεναλίνη που νιώθεις όταν κάνεις ένα άλμα:D

Μου τη σπάει που φέτος λόγω διαβασμάτων δεν θα πάω καθόλου για σκι:(

Τώρα που με έπιασε και κάτι με το χίονι να πω ότι είναι σπαστικό να πηγαίνεις για σκι και να έχει πολύ ομίχλη…με αποτέλεσμα να μην βλέπεις ούτε τους φίλους σου που είναι λίγο πιο δίπλα:?

Έχω κατέβει πλαγιά μπρούμυτα, με αδιάβροχο μπουφάν… Συντελεστής τριβής δεν υπήρχε, να τσουλάω με κι εγώ δε ξέρω πόσα χιλιόμετρα και να απορώ ακόμα πως δεν έσκασα σε κανά δέντρο και να βλέπω τα ραδίκια ανάποδα…

Αυτό δε συγκρίνεται ούτε με banjie8)

δεν υπάρχει banjie. Μόνο πτώση με αλεξίπτωτο υπάρχει και αυτή πάλι safe είναι… Ελάχιστα πράγματα συγκρίνονται με το σκι

(προφανώς δεν είμαι τόσο καλός… :frowning: )

ΥΓ. Κάποτε ο Jeremy Clarkson, παρουσιαστής του Top Gear προσπάθησε να βρει τα όρια του στην ταχύτητα. Κατά καιρούς έχει πιάσει τελικές με σούπερ καρ, με φόρμουλα, πυραυλοκίνητα αυτοκίνητά, έχει πετάξει με μαχητικά αεροπλάνά και με ό,τι άλλο καμένο μπορείτε να σκεφτείτε.

Μόνο μία φορά τρόμαξε. Όταν τον έβαλαν σε bobsleigh…

Που 2ο εξάμηνο θα περάσουμε πάλι το λούκι 6-8 βράδυ στον Πειραιά που μυρίζει ψοφίμι και που θα κάνουμε και πάλι δίκαιο.Και μάλιστα εμπορικό.EEE μα πια.
Thats enough[-X

Υπομονη κουκλα μου…κυραγιο…πολυ δικαιο πεφτει στην σχολη σου η μου φαινεται…:-k #-o

Πέφτει πέφτει:(

Και μάντεψε ποιά θα είναι εκεί σε κάθε μάθημα για συμπαράσταση:twisted:

Οοοοχ…καταλαβα…

[B]αν ειναι να ρχομαι ξια παρεα να μην νιωθεις εντελως βαρετα…:wink:

αυτην την εβδομαδα περνουμε βαθμους ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ

Εσένα εννοούσα βρε ζούδι:D

ΑΑΑ#-o …οκ τωρα καταλαβα…νομιζα πως εννοουσες τη…θα σου πψ απο κοντα:wink: …Φυσικα και θα μαι…

για αυτο ειναι οι φιλες

ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ? ΑΠ΄ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΔΥΟ ΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΓΩ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΡΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μου τη σπάει το σκι και μου τη σπάει και ο bob& patrick (αλλά αυτό είναι άσχετο!)