Μου τη σπάει

πλέον μου τη σπάει η Νεφέλη… :frowning:

Μου τη σπάει που είμαι κρυωμένος και όλο σκουπίζω τη μύτη μου…άντε μωρή ηλίθια,σταμάτα πια !!!

Εγω εχω κανει αλλα μπροστα σε αυτο νιωθω απιστευτα φλωρος!!!8O

Ζηλευω…:frowning:

Που δυσκολευομαι να κοιμηθω οπως επισης και να ξυπνησω.:frowning:

Εγώ αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι είμαι σε αυτό το επίπεδο:

το οτι πρεπει να παω για υπνο γιατι το πρωι εχω τις απιστευτες δουλειες…ελεος!!!
και να φανταστεις οτι ειναι μερα αθνικου πενθους…
εχουμε πλανταξει ολοι στο κλαμα…

απο τοτε που ειδα για πρωτη φορα το συγκεκριμενο βιντεακι εχω την απορια αν ειναι αληθινο…
σα καρτουν μου φαινεται!!!

Που τα εισιτηρια για Κυπρο ειναι πανακριβα…

Που για 5 λεπτα δουλεια στη εφορια εφαγα 2 ωρες παρα κατι στον δρομο…

Να ανοίγω την τηλεόραση να δω ειδήσεις,και το μόνο που τις απασχολει είναι η όλη υπόθεση Μακη-Θεμου και τα συναφη…Ημαρτον ρε παιδιά εκεί στα καναλια,υπάρχουν πολυ πιο σοβαρα προβληματα που απασχολουν τον κοσμο και είναι δυστυχως αρκετα…

που αυριο δε θα εχω ηχεια…
που εχω να διαβασω τα κερατα μου και ολη την ωρα κανω μλκιες…

… που ολα τα καναλια δειχνουν την κηδεια του Χριστοδουλου.[-X
Οχι οτι δεν ειναι λογικο δηλαδη αλλα ουτε μια εναλλακτικη να εχουμε και εμεις κατι να βλεπουμε?:-s

ela m nte pes to psema!!!k siga enas aplos anthrwpos einai!!dn einai k theos gia na ginei thema i kideia tou!!!

Ναι μπράβο κάτι τέτοια.Θα μας κάνει κάποια Σινανιώτη.Και αστικό μας έκανε η Αγαλλοπούλου,μορφή:p Καραμελίτσα!!

Καλά, και γω συμφωνω με αυτό. Ειδικά με τις αποκαλύψεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια… Τέλως πάντων, απλά κλείστε την τηλεόραση… Αρχιεπίσκοπος ήταν (και μάλιστα ο πιο αγαπητός), οπότε λογικό είναι…
Αλλά πλίζ μη γράφεις greeklish. Είναι κουραστικό…

Βασικά αν ήταν θεός δεν νομίζω να υπήρχε ανάγκη να γίνει κηδεία:p
Και επίσης κάτι επιπλέον.Ότι η κηδεία και τα λοιπά διαδικαστικά έγιναν όλα δημοσία δαπάνη.Δεν ξέρω βέβαια αν συμμετείχε και η μητρόπολη

Ο αρχιεπίσκοπος, ό,τι και να είχε κάνει και οποιεσδήποτε κι αν ήταν οι βλέψεις του, ήταν άνθρωπος, οπότε χαρακτηρισμοί του τύπου “καλά να πάθει” είναι το λιγότερο θλιβερές και δεν τιμούν καθόλου αυτόν που τις κάνει. Λίγη ανθρωπιά…

Δεύτερον:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, την 30 Ιανουάριου 2008 και ώρα 04:10, ο Στρατιώτης Μηχανικού Κ.Α. του Δημητρίου, ετών 23, ο οποίος καταγόταν από την Αθήνα και υπηρετούσε σε Μονάδα του Ν. Έβρου, τραυματίστηκε θανάσιμα με το υπηρεσιακό του τυφέκιο, ενώ εκτελούσε καθήκοντα θαλαμοφύλακα.

Τα αίτια και οι συνθήκες του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Ανχης (ΠΖ) Θεοδόσιος Τριαντάφυλλος
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

Και “αυτοί” εξακολουθούν να ασχολούνται με το Ζαχόπουλο και το Θέμο. Σκουπίδια όλοι τους.

Ο ελληνικος στρατος “δικαιολογεί” 2% απώλειες χωρίς τον παραμικρό πολιτικό ή κοινωνικό έλεγχο.
Αυτη τη στιγμη υπηρετουν περιπου 160.000 στρατιωτες.Κατι που σημαινει οτι αν αυριο σκοτωθουν (σε καιρο ειρηνης) για τον Α ή Β λογο οι 3.200 δε θα δωθει καμια ευθυνη σε κανεναν και πο κανεναν.
Κοινως “και τι εγινε μωρε δικαιολογειται το 2%”
Τοσο μεγαλη αξια εχει η ζωη μας για το κρατος γενικοτερα :wink:

Το χειρότερο για μένα στην όλη υπόθεση του θανάτου του χριστόδουλου είναι ότι την μητρόπολη την κάνανε στούντιο για να δείχνουν live το τι γίνεται κι επίσης δείχνανε το πτώμα έτσι απλά λες και δεν τρέχει τίποτα…τι είναι αυτά ρε ??? Νομίζουν πως γουστάρουμε να βλέπουμε πτώματα ? Ή ακόμα χειρότερα αν το δει κάνα παιδάκι ? ΟΥΣΤ !!!

Γενικά στον Έβρο υπάρχουν πολλές “αυτοκτονίες”…

:frowning: :frowning: Mα εμένα μου τη σπάει, γιατί έχω προσπαθήσει πόσες φορές να κάνω αλλά δεν τα κατάφερα…:frowning:
Αλλά μου αρέσει να το παρακολουθώ στην τηλεόραση και ζηλεύω αυτούς που μπορούν…