Μου τη σπάει

Μου τη σπάει που περνά τόσος κόσμος από το Μετρό στο Σύνταγμα και κανένας δεν έχει προσέξει τα αρχαιολογικά εκθέματα… Αν έριχναν μια πιο προσεκτική ματιά θα βρίσκονταν σε μεγάλη εκπληξη…

Γιατι???

Εγω τα ειχα δει την ημερα που ανοιξε το μετρο(τζαμπα βολτες θυμαμαι:p ) και ηταν πραγματικα πολυ ωραια…:slight_smile:

Moυ τη σπάει που δε βρίσκω το δεύτερο επεισόδιο του τριτου κύκλου Λόστ στο Λάιμγουάιρ. :x

Ποιο limewire?Δεν υπαρχει limewire.
TORRENTS is the answer.

Πούτ δε λάιμγουάιρ ντάουν σλόουλι!!! Είμαι από τη διαδικτυακή αστυνομία!!!:evil:

Να με περνουν αργα το βραδυ τηλ. ή να στελνουν μηνημα… Μου κοβονται τα υπατα απτην τρομαρα!!! Εχω και για ηχο το So What…

πωπω…ναι!
πολυ σπαστικο. να σ’εχει παρει σχεδον ο υπνος… να επικρατει γαληνη… να κανεις flashback στην μερα που περασε… να σκεφτεσαι αυτη που γουσταρεις (O:))…και ξαφνικα…ΜΠΑΜ! ενα μηνυμα! ειναι ο φιλος σου που δεν τον παιρνει ο υπνος και βαριεται. και εσυ σαν καλος φιλος του συμπαραστεκεσαι… :roll:

Υπαρχει και κατι κουμπακια στο κινητο που το απενεργοποιουν η το βαζουν στο αθορυβο.
Χρησιμοποιηστε τα καμια φορα…:roll:

Λεπτομέρειες… :stuck_out_tongue:

Σημαντικές όμως…

:stuck_out_tongue: 8)

εγώ πάλι είτε με ήχο είτε χωρις… δεν το ακούω… όταν έχει μπαταρία…:stuck_out_tongue:
έχω μια πολύ καλή σχέση μαζί του… δεν με ενοχλεί δεν το ενοχλώ…:smiley:

+10000000000000000000000000000000000000
:lol::?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

οταν παει η ωρα 1 ωρα μπροστα!

Γιατι ω ρε???
Επειδη κοιμασαι μια ωρα λιγοτερο ???

NAI!:thumbdown:

Οσων αφορα το θεμα με τα κινητα, ενας αξιαγαπητος φιλος μου (:-s ) μου εστειλε μηνυμα χθες, 3 παρα 20 το βραδυ και ελεγε: Wake Up Mother Fucker!

που απο αυριο τερμα το φαι…:frowning:

Η εξοδος του Σαββατοβραδου.Σκετη ταλαιπωρια.