Μου τη σπάει

Γιατι??? Διαιτα κανεις??

Πεστααααα!Οταν βλεπω τετοια περιστατικα τους κραζω λεγοντας “Πρωτα βγαινουμε και μετα μπαινουμε!”:stuck_out_tongue:

Μου τη σπαει που η κολλητη εχει φυγει Γαλλια για 5 μερες… Οοοοοχι.[-X

Που θελω να παρω πιατινια, αλλα ειναι και το εισητηριο των Metallica στη μεση…:frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

Σε καταλαβαίνω… :frowning:

Στην αρχή διάβασα “πατίνια” και λέω: Καλά που ζει αυτός;
Άσ’τα, και το κακό είναι ότι τα καλά πιατίνια είναι απλησίαστα.

ναι :frowning:

Μου τη σπανε οι επαναληψεις του Παρα5,αηδια το καταντησαν![-X

Γαμω τον Καπουντζιδη μεσα…:thumbdown:

Ασε… Ευτυχως που δεν θελω ποιοτητα τωρα, αλλα οικονομια… Ελπιζω να την βγαλω με κανα 100σταρι…

Αλλο που δε θελει ο Καπουτζιδης…:lol:

Για πιατινια πανε Κωνσταντινουπολη ή πες αν ξερεις κανεναν που θα παει συντομα να σου φερει,Μιση τιμη,πολυ καλη ποιοτητα.

Δεν θελω να παρω μαρκας, ισα ισα κατι για να βαραω… Εξαλου δεν εχω drums δικα μου, απλα βρηκα ενα χωρο με drumkit οπου δεν εχει πιατινια και τα θελω για αυτο…:slight_smile:

Που δεν παει 15 Μαιου για να την κανω με ελαφρα απο Αθηνα για 6 μηνες :frowning:

Για τα Instanbul λες; Φοβερά πιατίνια με πολύ “ντελικάτο” ήχο. Χμ, ψήνω μία Πόλη τώρα που το λες :wink:

Ποια Instabul ρε???

Που θα βρω 600 ευρω για πιατινι??#-o

Στην επομενη πορεια κανε ντου στο Drum store στα εξαρχεια :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν ειναι κακη ιδεα… Πηγα σημερα να ρωτησω και μου λεει οτι οι τιμες ξεκινανε απο 100 ευρω…#-o

Ναι ρε, ρωτάω για το ποια πιατίνια εννοούσε ο Hokam. Δεν είπα ντε και καλά να πάρεις αυτά. Άσε που αυτά είναι για πιο jazz-rock καταστάσεις ενώ εσύ απ’ ό,τι φαντάζομαι θες για metal…:metal:
Πάρε Paiste μωρέ, έχουν τεράστια ποικιλία σε τιμές και είναι και καλά.

Καμια σχεση…

Για ροκ τα θελω…:smiley: :smiley: :smiley: 8)

Που υπάρχει πιθανότητα να ακυρωθεί και πάλι το March Metal Day. Κι έχουμε κουραστεί τόσο για το περίπτερο :?

πρεπει να σε εχω πετυχει σε μετρο. καποια ειχε πει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πραμα…:smiley:

και γω αυτο διαβασα!