Μου τη σπάει

η κατινιά.

Οταν ο αλλος κοιμαται σαν…μην το πω καλυτερα…και δεν ξυπναει:blow:

παιξε του λιγη κιθαρα! :lol: :lol:

ΧΑ…Δάσκαλε με πληγώνεις:lol: :tomato:

μην στεναχωριεσε θα μαθεις…:lol:

Που αύριο πρέπει να ξυπνήσω κατά τις 8 :frowning:

οτι αυριο πρεπει να συνεχισω το διαβασμα για εξεταστικη…
γαμωτο και ειχα συνηθισει στο καθησιο!!!

Η κάπνα μέσα στα μαγαζιά/καφετέριες/λέσχη. Σεβασμός στους μη καπνιστές και μαλακίες.

Το πιο σπαστικό: στο σινεμά, κάποιος καπνιστής καταλαβαίνει ότι η ταινία πλησιάζει στο τέλος. Βγάζει τσιγάρο, το βάζει στο στόμα, κρατά και τον αναπτήρα έτοιμο μη χάσει κανένα δευτερόλεπτο. Κάθεται κανα τέταρτο έτσι, η ταινία όντως τελειώνει. Ε τεσπα, ξεκινούν σιγά σιγά οι θεατές να σηκώνονται και να βγαίνουν από την αίθουσα. Πετιέται όρθιος αυτός. Ανυποψίαστος εσύ, ο άτυχος μη καπνιστής, ανοίγεις το στόμα να πεις “σου άρεσε η ταινία;” στον άλλο που είστε μαζί. Ο καπνιστής όμως αδημονεί, έχει ήδη ανάψει τσιγάρο πριν καλά καλά βγείτε απ την αίθουσα. Φυσάει τον καπνό σαν σε ηδονή, τα φώτα ακόμα σβηστά στην αίθουσα, είσαι ανυποψίαστος, γκλουπ ένα σύννεφο καπνού στη μάπα.

Έλεος.

Ο Ζαμπούνης ηταν?

:lol:

Που χτυπησα το ποδι μου στη μπαλα.

Στη Γερμανια απο την 1/1/2008 απαγορευτηκε δια νομου το καπνισμα σε ολους τους κλειστους χωρους(καλα δεν το τηρουν παντου,αλλα στα περισσοτερα μπαρ/κλαμπ ισχυει).Εχει πολυ γελιο να βλεπεις εξω απο τα μπαρακια 10 ατομα να καπνιζουν και να τρεμουν απο το κρυο :lol:

Τουλάχιστον έξω το κάνουν… Όχι σαν εδώ… Δε συμφέρει τις καπνοβιομηχανίες…

Σκηνικό στο ΔΟΥ Φαλήρου:

Ταμπέλες απαγορεύεται το κάπνισμα. Μια υπάλληλος καπνίζει σα να μη τρέχει τίποτα. Μια κυρία ανάβει τσιγάρο. Η υπάλληλος που φούμαρε κανονικά είχε το θράσος να της κάνει παρατήρηση (!!!) για το κάπνισμα… Αφού της είπα δυο λογάκια αναγκάστηκε να το σβήσει.

που έχω μεγάλα μπροστινά δόντια και κρατάνε τις κακίες…:frowning:
πότε θα δραπετεύσουν και θα είναι και μαζεμένες…αχ …ααααααχ

Που πρέπει να στρώσω 4 κρεβάτια και να αρχίσω την ιστορία του μεταπολεμικού…
Και δεν έχω καθόλου καλή διάθεση.

Σε κλινική δουλεύεις?:lol:

ο οδοντίατρος…τον φοβάμαι κιόλας

:lol: :lol: ώρες ώρες το πιστεύω…

Το πρωινό ξύπνημα…

τι είναι αυτό…???:-s

θα σου πω αύριο τι είναι, που μετά από καιρό θα μάθω… Στις 9 πρέπει να είμαι στο ΤΣΜΕΔΕ γαμώ τη $#@$@#