η κωλοδραστηριοτητα (που ειναι εντελως ανουσια και ηλιθια) που εκανα…ευτυχως την τελειωσα γιατι κοντευα να κοψω της φλεβες μου 3 ωρες πανω απο το πισι να κανω σωστο-λαθος…#-o
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ή αν είμαι off topic(που δεν νομίζω) αλλά μου τη σπάνε οι ΔΑΠίτες στη σχολή μου γιατί το μόνο που τους νοιάζει είναι πού θα πάνε για να κωλοχτυπηθούν με μουσικές αμφιβόλου ποιότητας όπως Βέρτη,Μακρόπουλο και γενικά τέτοιου επιπέδου ‘‘καλλιτέχνες’’ και το να μεθήσουν(όχι ότι το δεύτερο είναι απαραίτητα κακό:p )
Τους αντιπαθώ :blow: :evil: :twisted:
βεβιασμενη γενικευση
δεν ειναι ολοι οι δεξιοι ετσι!8)
και δεν εχουν ολοι τις ιδιες μουσικες προτιμησεις.
Θύμησε το μου και εμένα γιατί πάλι αύριο πρέπει να ξυπνήσω και θα το έχω ξεχάσει…
Πωπω δεν την παλέυω σήμερα…
ναι οκ…έχεις δίκιο,αλλά ειδικά αυτοί που είναι οι αρχηγοί και οργανώνουν(κομματόσκυλα εν ολίγοις) από rock ξέρουν ΜΟΝΟ τους Scorpions και απ’αυτούς το Wind of Change άαααντε και το Always Somewhere…
Δεν μιλάω για όλους σε καμία περίπτωση και δεν γενικεύω καταστάσεις…
Και Κιαμο, και Κιαμο!
Και με κοστουμι!!!
σε αυτο συμφωνω κι εγω8)
Γουστάρεις τέτοιες καταστάσεις? ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!
(Εκτός αν υπάρχουν γκομενάκια οπότε το πράγμα αλλάζει:D 8) )
ρε σεις στα μπουζουκια ειναι αλλιως… πηγαινεις για να κανεις κεφι… ιδιαιτερα αμα ξερεις και τον καλλιτεχνη8O !!!
:lol3: :lol: :lol:
παρα πολυ αστειο
[FONT=“Comic Sans MS”]Κωστή… δεν έχεις συναντήσει ακόμη δαπίττες,πασπίτες και λοιπά κομματόσκυλα αν θυμάμαι καλά την ηλικία σου…
είναι τελείως ontopic η πλειοψηφία τους ,μα πόσο τους βαριέεεμαι ,πόσο προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας ώρες ώρες, πόσο μας πρήζουν για να τους ψηφίσουμε και λοιπές αηδίες…
[/FONT]
τωρα με ταπωσες
Επ!Ενας μπουζουκτσης!
Με το άβαταρ του Hetfield!
Πάω στοίχημα είναι και έμο!
1… δεν ειμαι μπουζουκοκεφαλος
2… δεν ειμαι emo
3… τον hetfield αστον ησυχο
η αγενεια.
+1000:thumbup:
που σημερα πηγα και καθησα 3 ωρες πανω απο το πισι και επαιζα sim city 4…τι κωλοφλασια ηταν αυτη…
η κωλοΔΕΗ που οπου και να μενω οι διακοπες με κυνηγανε απο πισω…:? :? :? :?