που αυριο παίρνουμε βαθμους… :?
α! και σου την σπάει που θα σου λένε όλοι συγχαρητήρια, ε?
xaxaxaxaχαχ , το αλλο με τον Τοτό??
(αυτό είναι σπαστικό χωρίς πλάκα όμως… εσύ θα το ξέρεις πολυ καλα!!)
εσύ επίσης κοιτα γυρω γυρω, μια κίτρινη μπαλίτσα με μια μαυρη βούλα πανω της…
εγω δυστηχως παιρνω την δευτερα.
Μου την σπαει που ο τελευταιος χρονος περασε τοσο γρηγορα. Γυρνα πισω ρε.
πλάκα κάνεις.
στον αγύριστο
+10000
… που ειδα εναν ΕΦΙΑΛΤΗ πραγματικα.
Το πιο ωραιο συναισθημα τελικα ειναι να ξυπνας και να συνειδητοποιεις οτι οσα ειδες ηταν απλα ενα ονειρο…:-s
+1000
Η χειρότερη χρονιά ever και πιστεύω και για όλο το υπόλοιπο της ζωής μου και πάλι η χειρότερη χρονιά ever
Ναι,ρε παιδιά και μένα… Αφού τη μισή την έχασα λόγω Πανελληνίων γιατί διάβαζα όλη μέρα… Επίσης,έχασα Metallica στο Rockwave(#-o ) και είχα και ένα πρόβλημα υγείας, ευτυχώς όχι σοβαρό(αφού έχασες Metallica θα μου πείτε λογικό να το πάθεις:p :lol: )
που το καινουριο dvd single των ΤΟΟL ειναι μια απ τα ιδια και ανυποφορα βαρετο.Ο adam jones μαλλον περναει κριση εμπνευσης στα βιντεο του.
Βγαλτε κανα live dvd ή κανα καινουριο δισκο επιτελους και αφηστε τις βλακωδεις και ανουσιες κυκλοφοριες,αντε αηδια το καταντησατε το θεμα.
Που σου βγαίνει το κάθε τρεντόνι - αχλαμπούγιανος και σε πρήζειμε τα “LOL” και “OMG” και “GTP”… Ου στο διάκο μαλακισμένα!
Kαι FFS και WTF!!
Πες τα όλα!!
συμφωνω
φαινεται εβαλε ολη την μαεστρια του στο artwork του 10000 days και στο βιντεο εμεινε απο ιδεες
Τα μεγαλα quote.Ειδικα οταν εχουν πολλες φωτο μεσα!!!
το ηλιθιο-ανουσιο-βαρετο κωλοομαθημα που δινω αυριο…μιλαμε πρεπει να εισαι ηπωας για να καταφερεις να το διαβασεις…
Oταν τα booklets των CD δεν εχουν τους στιχους μεσα…
Bλ.Μonster Magnet…
Αυτό. Δηλαδή, ρε Τουλς, έλεος.
Επισης, ακομα περισσοτερο μου τη σπαει οταν εχουν μεσα τους στιχους, αλλα ειναι σε αθλια hand-written γραμματοσειρα και δεν διαβαζονται…