Μου τη σπάει

Eγω φετος δεν εχω λεφτα για δωρο.

Κοψτης ενα λουλουδι απο τον κηπο της γειτονισσας!Θα το εκτιμησει αληθεια!:roll:

Εγω παλι την γιορτη την βρισκω αδιαφορη. Το αν εισαι ερωτευμενος/η ειναι κατι προσωπικο και αυτο που εγω βρισκω τραγικο ειναι να “πρεπει” να παει ο αλλος να παρει δωρακι γιατι ετσι θα δειξει οτι ειναι ερωτευμενος κι αν δεν παρει τοτε τζιζ και γκρινια.
Δεν θα ξεχασω την εικονα αμοιρου νεου πριν 2 χρονια που κρατουσε ανθοδεσμη παραμασχαλα και δωρακι στα χερια και περπαταγε σαν κρατουμενος που τον πηγαιναν για εκτελεση.:lol:

Ζω σε πολυκατοικια. :frowning:

και είναι και χειμώνας… ελάχιστα λουλούδια πρέπει να έχει ο κήπος τη γειτόνισσας :lol:

Σ’αυτο συμφωνω.Αν καποιο ζευγαρι θελει να γιορτασει, γιατι να μην το κανει?Αν πρεπει να γιορτασει χωρις να το νιωθει, τοτε και εγω διαφωνω με το ολο σκηνικο.
Και οι γκρινιες και ολα αυτα, ειναι βλακειες.Γιατι να γκρινιαξω αν ο αλλος δεν θελει να το γιορτασει και δεν το νιωθει?Και ευχαριστω θα πω που ηταν ειλικρινης και δεν το εκανε για να το κανει.:wink:

ChrisP μονοκατοικια στη γειτονια σου δεν εχετε?:stuck_out_tongue:

Μονοκατοικια στην Κυψελη? Ουτε για δειγμα…

Εχουμε κατι παρτερια, αλλα ειναι γεματα πρασιναδα.
Μαλλον θα τη βολεψω με κανα νεκροταφειο…

η μιζέρια υπάρχει όταν θέλουμε να την καλύψουμε στις 14/2.
τα δωράκια είναι όμορφα όταν είναι αυθόρμητα και αυθεντικά,κι εκείνη τη μέρα δεν είναι.

αν και γενικά δεν τα πάω καλά με τα “υλικά γούτσου γούτσου” δωράκια και τέτοια.
κόκκινες καρδούλες,μπλε καρδούλες,οι πράσινες οι κόκκινες οι θαλασσιές οι χάντρες.

Σκληρε αντρα.

αχ αγάπη μου.

εμείς στη γειτονιά μου δεν εχουμε καμια πολυκατοικία… :-s

Ε αμα ειχε πολυκατοικιες και στα χωρια δεν θα’μασταν σε καλο δρομο.

@ σόφι-κ: Το πεζοδρόμιο της Δωδεκανήσου γέμισε καρδούλες ή όχι ακόμα?

Η εκφραση " να φυγει το αγχος απο τα ποδια των παιχτων"
Τι ειναι το αγχος ? Κραμπα,θλαση ή πιασιμο ?

Μπα…Αλλα οι Ρεζερβες και τα Forever εχουν κοκκινισει.

να σου κατσει η μπύρα που πινεις στο λαιμό.

μενω στην παλια πολη ρε, απαγορευεται να χτίσεις πολυκατοικία :stuck_out_tongue:

το να μην τελειωνω βιβλια που αγοραζω και τελευταια το χω κανει 2 φορες.

Μπορεί να μην φταίς εσύ…αλλά τα βιβλία:wink:

εγω που περασα σημερα δεν ειχε τιποτα

Που έδωσα εντελώς λευκή κόλλα στη φυσική…

Αν και κόπηκα με ασάρα γιατί έχω 1 μονάδα μπονους από εργασίαΤην οποία έκανε εξ ολοκλήρου άλλος, αλλά έχει και το όνομα μου