Μου τη σπάει

Που ο παλιός υπολογιστής έκλεισε και δεν ξανάνοιξε…R.I.P.θα μου λείψει!:frowning:
Επίσης μου τη σπάει η φιλοσοφία που πρέπει να διαβάσω…

συμφωνω με το δευτερο…

Κι εσύ φιλοσοφία ε?:frowning: Μόνο που η δική σου παίζει να είναι πιο εύκολη!Κουράγιο!

τα αρχαια της τριτης λυκειου εχουν ισχυρη δοση φιλοσοφιας παντως (ιδιαιτερα αυτος ο πουστης ο τελης… στον λαιμο μου καθεται)

Φιλοκαλούμεν γαρ μετ’ ευτελείας, και φιλοσοφούμεν ανευ μαλακίας.

6 χρόνια αρχαία, αυτό μου έμεινε μόνο.

μαλακια ειναι η μαλθακοτις

τωρα το εχουμε στην γενικη παιδεια…

Θεωρητική είσαι?:-k εμένα μου άρεσαν αυτά αλλά έχεις κάποιο δίκιο!μετά από ένα σημείο και μετά ήταν παλούκια!

ναι θεωρητικη ειμαι… παντως ο τελης οταν μιλαει για εξις κλπ ειναι παλουκι…

…που ορισμενοι “φιλοι” προσβαλουν τη νοημοσυνη μου πουλωντας μουρη τωρα που λαδωσε τ’αντερακι τους και εβγαλαν μερικα ευρα παραπανω…

οξω γαμιολια…ουστ…το μπουλο και σε καλη μερια…αιντα…

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αυτό κάτι μου λέει και μένα! :lol:

Μου τη σπάει το σχέδιο που κάνω εδώ και 3 ώρες, και έχω κάνει μόνο το 1/3 της εργασίας…

που νιώθω μια…φανταστική ατονία.νάνι γρήγορα

Εχμ… Αμα πω ότι μου τη σπάει που έχω να κάνω 6 μήνες σχέδιο, θα είμαι μ@λάκας? :frowning:

XAXAXA. Προχθες μας ελεγε η (αυστηρη μας) καθηγητρια να πει καποιος μια φραση του Θουκυδιδη και σηκωσα χερι και ειπα αυτο. Εννοειται ολοι οι υπολοιποι δεν ηξεραν την φραση και εγινε το σωσε :stuck_out_tongue:

… που πρέπει να αποφασίσω σύντομα :frowning:

που χιονάει συνέχεια και πολύ.όμορφο το χιόνι,όσο μπορείς να μετακινείσαι κείθε δώθε,όταν έχεις μεγάλες αποστάσεις να κάμεις είναι…πφ

Που έχει ένα κολοκρυο και δεν μπορείς να βγεις έξω, ενώ δεν χιονίζει… Σέλω χιονάκι…:frowning:

[FONT=“Comic Sans MS”]που χάνω τον αγώνα μου γιατί δεν είχα τρόπο να πάω στο γήπεδο… :cry:
όσο χάρηκα με το χιονάκι τόσο είμαι λυπημένη τώρα.[/FONT].

Το χιονι. Οκ το ειδαμε, πηγαμε να φαμε σαβουρες, παιξαμε, φτανει τωρα. Εχουμε και δουλειες. Λιωσε.:expressionless:

Αυτό που έγινε σήμερα. Ήθελα να σε δω γαμώ. Είσαι για καφέ για 12 ώρες σήμερα και άλλες τόσες χθες, δηλαδή οκ έλεος.

Υπάρχει και πιο λεπτός τρόπος πάντως, να ξες.

ναι ρε συ, αλλά μένω κ λίγο μακριά, καταλαβέ με…

εσύ δεν είσαι που είσαι σαν την Αμελί? Γιατί κάνεις έτσι, μικρό κορίτσι?[-X :-s