Μου τη σπάει

Ωπ. Πάλι ότι μοιάζω με την Αμελί :-s Ρε μπας και ισχύει; Τεσπα.

Ε ρε μοντε κάνω έτσι γιατί δε σε είδα, δε με καταλαβαίνεις;

Και παράτησα μια φίλη μου για να έρθω να σε δω γαμώ. Nice going, ευχαριστώ. ¶ντε ρε, από αύριο μόνο αναπάντητες.

Που δε βγήκα καθόλου έξω σήμερα…

αυτό ακριβώς.

Όπως κάθεστε στο γραφείο, σηκώστε το δεξί σας πόδι από το δάπεδο και κάντε κύκλους κατά τη φορά των δεικτών του ρολογιού.

Ενώ το κάνετε, σηκώστε το δεξί σας χέρι και σχηματίστε στον αέρα το νούμερο 6 (εξι).

Το πόδι σας θα αλλάξει διεύθυνση κίνησης και… δεν μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτα για να το εμποδίσετε!!

…που μας εχουν κανει ενα σκατοπρογραμμα στο τριτο εξαμηνο και μου την εχει δωσει!!:x

Υπομονη… θα συνηθισω.[-X

1)Που τις τελευταίες τρείς μέρες εδώ κάνει ψοφόκρυο (θερμοκρασίες -2 εως -5) χωρίς να ρίξει ούτε μια σταγόνα χιονιού μέσα στην πόλη (μόνο τα βουνά τριγύρω είναι άσπρα). Έχουμε το όνομα του βορρά αλλά όχι και τη χάρη :stuck_out_tongue:
2)Που οι καραγκιόζηδες της σχολής αποφάσισαν να ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο από σήμερα, αμέσως μετά την εξεταστική, στο οποίο μάλιστα τα 5/6 των μαθημάτων είναι μαθηματικά που θέλουν παρακολούθηση για να τα περάσεις… Όπως και ναχει εγώ στ@@ μου σας γράφω παλιοκαραγκιόζηδες και θα ξαναπατήσω στη σχολή μετά από δύο εβδομάδες. Δε θα με κάνετε εσείς ψυχάκια κοπροκέφαλοι [-X

…οταν δε μπορω να βγαλω στοιχειωδη συνεννοηση με καποιον.

Το είχε βάλει κι ο Cozy αυτό πριν λίγο καιρό.
Κι εγώ εξακολουθώ να νιώθω μλκας που δεν αλλάζει φορά το πόδι μου! :lol:

το 6 που σχηματίζεις να μην το ξεκινας απο το κυκλάκι αλλα απο την ουρίτσα πανω ε. :stuck_out_tongue:
δεν παίζει να το πετυχαίνεις διαφορετικά. εγώ σημερα εβαλα ενα ολοκληρο τμημα (το δικό μου δλδ) στο φροντιστήριο να προσπαθει και κανενας δεν τα καταφερε. καλά ειχαμε πολύ πλακα, σαν καθυστερημένα κάναμε.:lol:

Ε, ναι! Έμαθα να γράφω σωστά στο δημοτικό! :stuck_out_tongue:
Αλλά δε δουλεύει! :dunno:

γαμω το χιονι ρε πουστη μου . και οι μαλακες του δημου αντι να κανουν κατι καθνται και τα ξυνουν .ελεος γαμω το γαμωκρατος τους μεσα

Ο.Κ. γουσταρα τρελα την φαση με το χιονι, αλλα η εξεταστικη οπως παει, τον Μαρτιο θα τελειωσει…

μου την σπαει το οτι μαλλον αυριο θα εχουμε σχολειο…και πανω που ειχα συνηθισει στο καθισιο… αφηστε που αυριο γραφω και ιστορια κατευθηνσης γ@Μw την ατυχια μου μεσα

…που αν ειχα λιγο πιο ενδιαφερουσα δουλεια δε θα ειχα φτασει τα 1015 posts μεσα σε 3 μηνες:?
εντιτ 1016#-o

οι ενδιαφέρουσες δουλειές, σκοτώνουν το rocking… :oops:

:lol: :lol: Εμένα θα μου πεις…:stuck_out_tongue:

και σωζουν τον karvou

που μερικοι λενε : εδιτ αντι για ενιτ … που αντι να που ο ταδε χρηστης λενε το …

και αλλες τετοιες χαζες εκφρασεις …και πολυ κλισε τωρα τελευταια

Το έδιτ είναι πιο σωστό από το δικό σου. :stuck_out_tongue:
Εμένα μου αρέσει η γραφικότητα. :tomato:

που γυρισα σπιτι :frowning: