Που έχω γαμηθεί να κατεβάζω από το απόγευμα να κατεβάζω mods για το oblivion και το patch που απαιτείται δεν μπαίνει με τίποτα. Σκατά προγραμματιστές είστε.
Κατέβασες και τον Καρβού?
Όχι. Αυτός είναι γαύρος. Δε μου κάνει.
Προσπάθησα τον μόντε, αλλά δεν είναι συμβατός με την έκδοση που είχα…
[FONT=“Comic Sans MS”]που πιάνω δουλειά από Δευτέρα… ενώ η εξεταστική μου τελειώνει την Τετάρτη… και έχω τρία μαθήματα στις αντίστοιχες τρεις μέρες…:([/FONT]
Που δεν μπορώ να κοιμηθω καλά αυτές τις μέρες και έχω δουλειά και νυσταζω όλη την ημέρα…
που ακόμα δεν έχω αξιωθεί να αγοράσω αυθεντικές τις Dixie Chicks… Κάθε φορά που είμαι σε δισκάδικο ξεχνάω να τις πάρω ρε γαμώτο
Αφιερωμένο: http://www.youtube.com/watch?v=fwc5YSAc-7g&feature=related
Όχι Dixie Chicks…
γιατί? τι έχουν? ο τελευταίος τους δίσκος είναι έπος… Τον έχεις ακούσει? Απίστευτες συνθέσεις με παραγωγή που τις απογειώνει. Πήγαν κόντρα και στον Μπους και το κατεστημένο οι καημένες…
Το τελευταίο όχι,αλλά ότι άλλο έχω ακούσει δεν μου κάθησε.Και λίγο αυτή η ιστορία με τον Μπούς πολύ δημοσιότητα βρώμαγε…τι να σου πώ,απλά δεν μου κάθονται καλά στο αυτί και το μάτι…
άκου το δίσκο τους Taking the long way, που έπαψε να είναι country και ήταν περισσότερο pop rock, άκου και το κομμάτι που πόσταρα και κρίνε
Την παραγωγή την έχει κάνει στο δίσκο ο Rick Rubin. Αυτό από μόνο του είναι εγγύηση. Όσο για την κίνηση τους με τον Bush, μετράει πάντα το που πας και την κάνεις. Αν πάω εγώ στο φεστιβάλ της ΚΝΕ και φωνάξω κάτω ο Μπους, τότε θα λάβω χειροκροτήματα.
Αυτές το είπαν στους Αμερικάνους που ακούν country και το είπαν το 2003. Πίστεψε με, ήθελε πάρα μα πάρα πολύ θάρρος…
Μου τη σπαει ενα κοριτσακι που μενει διπλα και τραγουδαει απο το πρωι μεχρι το βραδυ χατζηγιαννη σημερα κιολας μαζεψε και αλλα παιδακια και εκαναν διαγωνισμο ποιος θα ουρλιαξει πιο δυνατα.Δεν αντεχω αλλο
εγω τι να πω που η διπλανη μου παιζει ντραμς και εγω προσπαθω να διαβασω(την προηγουμενη κυριακη ακουγε ολη μερα korn)
@ Both of you:
καλυτερα εισαι εσυ τουλαχιστον μπορει να ακουσεις και τιποτα της προκοπης εγω εχω μαθει ολο το ρεπερτοριο του χατζηγιαννη απ εξω και ανακατωτα ειδικα το χερια ψηλα που ειναι και το αγαπημενο της.Το μισω αυτο το κοριτσακι
Απ΄ ότι φαίνεται το shotgun δε σε κάλυψε. Ε, με αυτά θα κάνεις δουλειά!
Kαλή γκόμενα? :lol
καλη ειναι
Μη μου βαζεις ιδεες και ερχεται και eurovision και θα εχει νεο ρεπερτοριο
εεε τότε γιατι δεν της την πέφτεις ρε??? Βάλτης και Metallica να ψηθεί
Οn topic: Moυ τη σπάει που θέλω να δω την πανάθα αλλά έχει διάβασμα…:?
Που εκοψα το μουσι