Μου τη σπάει

Δεν θα τις βρεις και τόσο εύκολα πάντως εδώ. Το τελευταίο ίσως πιο εύκολα, αλλά τα προηγούμενα με την καμία. Θα στα δανείσω εγώ άμα θες, χο χο χο

Φωτό. Τώρα.

Ον-τοπικ: Μου τη σπάτε όλοι εσείς που στο μσν αντί να βάλετε το όνομά σας ή κάποιο “παράγωγο” αυτού, βάζετε ό,τι άκυρο σας κατέβει κι εγώ κάθομαι και ψάχνω ποιος είναι ποιος. Ρε ουστ. :twisted:

Δε το ξυρισα κοκκινομαγουλινο μου.Απλα το εκοψα κοντο :frowning:

Πφ. Φλώρε. Ε τι σου τι σπάει τότε. Θα ξαναμεγαλώσει. Σγα.

Μου τη σπάει που δεν είχα πάει στους Pearl Jam. Και Depeche Mode όμορφα θα ήταν…

Nαι ρε,πες τα!

:stuck_out_tongue:

η κωλο αλλεργια…που τωρα ειναι χειροτερα απο τις προηγουμενες μερες…που σε συνδυασμο με το οτι αυριο δινω μαθηματικα με καταστρεφουν…:frowning:

Που όλη μέρα έχω λόξυγγα…[-X [-X

[QUOTE=Cozy;315795
Ον-τοπικ: Μου τη σπάτε όλοι εσείς που στο μσν αντί να βάλετε το όνομά σας ή κάποιο “παράγωγο” αυτού, βάζετε ό,τι άκυρο σας κατέβει κι εγώ κάθομαι και ψάχνω ποιος είναι ποιος. Ρε ουστ. :twisted:[/QUOTE]:–

Ον τοπικ: Τα διποδα ζωα.

Μου την σπανε τα χαζα λογοπαιγνια στο μσν.

Η νέα εργασί στη σχολή σε συνδυασμό με την έλλειψη χρημάτων:νόου λάιβ μέχρι τον Απρίλη

Το άβαταρ του Πυραμίδα. Αν το είχα μπροστά μου θα το άρχιζα στις φάπες.

Μίλα καλύτερα για το άβαταρ μου!

επειδή είδα λίγο elfen lied να πω πως το κοριτσάκι στο άβαταρ του πυραμίδα όταν το πειράξουν κομματιάζει κόσμο :stuck_out_tongue:

H κουτοπονηριά…

Εγω νομιζα τιποτα αλλο θα του εριχνες του αβαταρ… :lol: :lol:

Οι γορίλες?:stuck_out_tongue:

:!:

Που από χθες ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του περί σεισμών…Ο άλλος χθές θα γίνει σεισμός σε 1-2 ώρες, ο άλλος θα γίνει σήμερα στην Πάρνηθα…οοοτι να ναι όμως

Αν ακουσετε τιποτα πειτε το, γιατι εχω απλωσει κατι ασπρορουχα.
Επισης θελω να παω να παρω προμηθειες απο το σουπερμαρκετ.