[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]@ κο Χατζηνικολάου του Άλτερ:
Η κα Τζέκου δε βαφτίστηκε στην κολυμπήθρα της ως “Η 35χρονη” που την αποκαλούσατε συνέχεια στο δελτίο σας σήμερα το βράδυ, έχει κανονικό όνομα η γυναίκα όπως έχετε κι εσείς. Εκτός αν γουστάρετε να σας φωνάζουν ο 45άρης δημοσιογράφος…Α στα διάλα πια, μακάκες! [/SIZE][/FONT]
Η Ελλάδα πάντως έχει ρήγματα ικανά να δώσουν σεισμό πάνω από 7.
Αλλά σίγουρα όχι στις επόμενες 1-2 ώρες:p
Κι εσυ που το ξερεις? :-k
Eιναι τσιρακι του Βαρωτσου…
αυτή η φημολογία περί σεισμών και αυτοί που την πιστεύουν
Ο.M.G.!!!Που προλαβαινω να φτασω σε 2 ωρες…???
που η πρώτη ταβέρνα που πήρα για να κλείσω για αύριο, είχε τραπέζι. Ρε μπας και δεν είναι καλή και θα με κυνηγάνε οι υπόλοιποι? Η βλακεία είναι ότι δεν έχω πάει και εγώ εκεί ποτέ
Cozy μεταξύ μας αυτά… Μη τα πεις στους άλλους :oops:
Ωχ…
Εμενα παλι μου τη σπαει να παιρνω τηλ.σε ταβερνα για να κλεισω τραπεζι.Θα χει και μπουκαλι ουζο ξερω γω πανω το ρεζερβε τραπεζι στο κουτουκι του Μητσαρα?Ελεος με το εκμοντερνισμενο φολκλορ.
Επισης μου τη σπαει η “αυθορμητη” και καλα χαρα του Καρναβαλιου.Την απεχθανομαι αυτη τη γιορτη.
Εμένα μου τη σπάει που δεν κάνει κανα 7αρι να τους πέσει κανα ντουβάρι στο κεφάλι μπας και στρώσουν.
Στο Ριο όμως την υποστηρίζουμε…:–
Μου τη σπαει η φραση “δε βαριεσαι”, ειδικα οταν την λεμε για πραγματα τα οποια ειναι σημαντικα ή οταν μεσω αυτης της φρασης καλυπτουμε την ανικανοτητα μας ως προς ενα θεμα.
+0,1
.
Η “.” απο κατω δηλωνει το απειρο, σωστα? :lol:
Δεν έχει στυλ?
Εμένα μου τη σπάει η φράση “αγορίνα μου”.
1ον: Δεν υπάρχει η λέξη αγορίνα και
2ον: Δεν είμαι σου.
αυτο να παει στο τοπικ ''ποια εκφραση σας τη σπαει περισσοτερο:p
μου τη σπαει το γραψιμο και το θαψιμο. Δηλαδη και τα δυο μαζι ειναι θανατηφορα.
που χτες εγραψα σκατα στη γραμμικη αλγεβρα…
Η σημερινή μέρα…Όλα πάνε χάλια…Τι άλλη μα@!#α θα μου τύχει σήμερα…?Πρέπει να γίνει κάτι καλό σύντομα γιατί δεν θα την παλέψω…
που απο τις 11/3 ως τις 15/3 θα αφησω ησυχο το φορουμ αφου θα ειμαι παν8ημερη θεσσαλονικη…και οχι τιποτα αλλο αλλα τι θα κανετε χωρις εμενα?? πως θα αντεξετε?? θα παθετε στερηση