Μου τη σπάει

ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ.i am not emo,i am an emotional punk

Κάντο.
Δε θα σε πούμε emo, το υποσχόμαστε.

παρε τα χναρια μου,αντι για χαρτη…

αυτό το “αυθόρμητο” κέφι του καρναβαλιου όπως είπε και ο hokam:wink:

που το δευτερο 6μηνο αρχιζει απο αυριο…πριν τελειωσει η εξεταστικη…και θα εχουμε μαθημα καθε μερα απο τις 9 το πρωι…

που 2.2ο προσπαθω να (απο)τελειωσω μια εργασια

Που ενώ είναι 4 και 20 δεν έχω δυνάμεις να κοιμιθώ.

Κοπιάζεις πολύ όταν θες να ξεραθείς?

Όχι ακριβώς,αλλά είμαι πραγματικά κουρασμένος βαριέμαι να σηκωθώ και απο την καρέκλα,πόσο μάλλον να πάω μέχρι το δωμάτιο.

τα ηλιθια εθιμα της τσικνοπεμπτης.

που σημερα(και καθε πεμπτη) ειχα μαθημα 9-7…10ωρο ρε πουστη μου…και ειμαι πτωμα…

εεε… για προσεχε τι λες… :ban:

Βασικα πολυ ορθα τα λεει. Αφου οι περισσοτεροι Ελληνες καθε μερα τρωνε κρεας. Τι το ιδιαιτερο εχει ως μερα;

(Γερος τζιρος για τις ψησταριες της Βαρης στα σιγουρα…)

Να βγαλεις φωτο με τον jiannis και να τις ποσταρεις!

Οι γελοιοι άνθρωποι που βγαίνουν μια φορά τον χρόνο(πχ τσικνοπεμπτη) και κάνουν ανούσιο σαματά μόνο και μόνο για να πείσουν το εαφτό τους και τους άλλους ότι τελικά δεν είναι οι μονόχνωτοι, γρουσούζηδες, σάπιοι που είναι όλο το υπόλοιπο χρόνο. Μια μέρα γλετζές και όλες τις άλλες μισάνθρωπος.Ποιος θα σε πιστέψει…

Ρε παιδιά, μην το βλέπετε έτσι. Η τσικνοπέμπτη είναι μια ευκαιρία για τον απλό κοσμάκη να βγει και να διασκεδάσει λίγο. Να μπορεί να πάει κομμάτια την άλλη μέρα στη δουλειά και να έχει δικαιολογία. Δεν είναι κακό αυτό. Σε όποιον δεν αρέσει, μπορεί απλά να κάνει ότι κάνει και κάθε μέρα.

Τα ιδια δε λεμε και για τον Βαλεντινο ρε παιδια?
Οταν λεω εγω οτι δεν ειμαστε με τιποτα ευχαριστημενοι…:thumbdown:

Α, κοιτα, δεν ειπα οτι ειναι κακο. Απλα δε το θεωρω κατι ιδιαιτερο. Αυτο δε σημαινει οτι π.χ. δε θα βγαινα σε μια ταβερνα, απλα δε θα το θεωρουσα σημαντικο ουτε στο ελαχιστο.:slight_smile:

Γενικα δε πολυακολουθω εθιμα και παραδοσεις. My way.

δεν μιλησα για τον απλό κοσμάκι που λες.Ούτε ότι η τσικνοπέπμτη είναι κάτι κακό.Μιλάω για αυτούς τους συγκεκριμένους που κάνουν αυτό το πράγμα και και ενοχλόυν και όλους τους υπόλοιπους που όντως θέλουν να διασκεδάσουν…

…που δουλευα σημερα το πρωι μετα τη χθεσινη εξοδο.Παζλ 5000 κομματιων ειμαι τωρα.