Που ίσιωνα την αφάνα μου επί 2 ώρες και μετά από τους πρώτους αφρούς ξανακατσάρωσαν. [-X
Αυτό. Πχ εμένα που ΔΕ μου αρέσει, πήγα σινεμά, μετά βόλτα και πιο αργά για κρασί. Αλλά γιατί να ακούω μαλακίες του τύπου “τέτοια μέρα, σινεμά;;;”.
Ναι ρε. Τέτοια μέρα ( σινεμά και κρασάκι, πού κολλάς εσύ; Πέρασα και από Αριστοτέλους, έφαγα αφρούς στη μάπα, με τσαλαπάτησαν και άκουσα και το “Πιάνω φωτιάααααααααα” λάιβ. Μπιτ Παζάρ γρήγορα.
Δε μας έφταναν όλα, χάλασε και το στερεοφωνικό… γκρρρρρρρρ!!!
- Μου τη σπάει που παρότι ξέρω ότι ο κάρβου είναι ο μεγαλύτερος γκαντέμης στον κόσμο, όταν με προειδοποιεί για κάτι δεν τον ακούω!!!
χιχιχιχι
jim karvou says:
τι χάλασε στο στερεοφωνικό?
Kostis says:
den kserw to gamidi
den anagnwrizei oti exw valei cd mesa
jim karvou says:
να πω κάτι? ή θα με βρίσεις?
Kostis says:
tha se vrisw
jim karvou says:
ωραία το λέω τότε
Κάποτε, σου είχα πει "μα γιατί πήρες τριπλό Cd player? Όλους όσους ξέρω με ένα τέτοιο, τους έχει χαλάσει "
και μου είχες πει “σκάσε γκαντέμη!!!”
Kostis says:
!!!
Εμενα δε μου χει χαλασει. Μονο μια φορα ηθελε λιγο καθαρισμο η κεφαλη. Το αγορασα το σωτηριο ετος 2000:!:
Εσύ δεν μίλησες με τον Κάρβου όταν το αγόραζες όμως :!:
(καλά, μπορεί και μένα αυτό να’χει :-s )
Που το DVD club μου δεν έχει το Tenacious D
Που το Tenacious D ήταν μέτριο… :!:
Μια χαρα ηταν.
:!:
η γκαβομάρα που με δέρνει…
που δεν εχω τπτ να φαω…και βαριεμαι να μαγειρεψω…
Που θα αναγκαστώ να διαλέξω μεταξύ KISS και Oliva :?
έριξα μπυρα στο πληκτρολόγιο…
Nα μην πας σε κανέναν απ τους δύο το σκέφτηκες?
Ιδια μερα παιζουν??Οπ δεν το ξερα αυτο…χαλαρα Oliva!
Όχι, δεν παίζουν ίδια μέρα. Αλλά το θέμα είναι το οικονομικό. Αν και προς Oliva κλίνω. Θα δείξουν τα σετλιστ, καθώς και το τι θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα.
ΚΙΣΣ άντε.
μου τη σπαει που πρεπει να διαλεξω αναμεσα σε μπαλα και σε παρασταση μαγιακοφσκι…
πποιο απο τα δυο λετε???
Καλύτερα νοίκιασε την ταινία των πόκεμον.