Μου τη σπάει

νοικιασμενη εσυ που τις εχεις ολες μου δΑνειζεις καμια???δεν μα ρεσει να μου κλινουν το ματι

Τις έχω μόνο σε vhs δυστυχώς… Αλλά αν έχεις πέρνα να στις δανείσω. Έχω και το lion king. :wink:

εχω vhs ΕΙΜΑΙ της παλιας σχολης λιον κινκ…μια ακομα φορα να μου κλεισεις το ματι και θα μεινει μονιμα κλειστα χαχα χα χαχα πλακιτσα

Μη γίνεσαι μπρούταλ. Με σκιάζεις.

οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος

κοστις13 καλα το πα???

“ένα ποντάκι στο 5 για thats κ demon παρακαλώ…”

εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ρε σε παρακαλω οχι αλλο ποντο αμα ειναι καμε με κατευθειαν μπαν,καποιος μου ειπε οτι αυτος με τους περισσιτερους ποτους θα αλλαζει σερβιετες ΜΠΑΝ ΜΠΑΝ

1.Μου τη σπανε οι ανθρωποι που ενω βρισκονται διπλα σε ανοιχτο καδο απορριματων(σκουπιδοτενεκε)πετανε τα σκουπιδια απ εξω κι υστερα φταινε ολοι αλλοι για τη ρυπανση.
2.ο χαρτοπολεμος στα μαλλια

… που γεμίσαμε πάλι με πολιτικές συζητήσεις χαμηλού επιπέδου…

που το Ticketmaster ακομα να στειλει τα εισιτηρια…

Τα έκλεψε ο ταχυδρόμος για να δει αυτός Τζόβι :lol:

Τον ταχυδρομο τον χτυπας παντα 2 φορες…:stuck_out_tongue:

οποτε μπορω θα ποσταρω για να ανεβει το επιπεδο

πολλά,αλλά τίποτα δεν μου τι σπάει όσο το ότι έχω να κάνω πολλά πράγματα αλλά όχι τις αντοχές.

που ο υπολογιστης μου τα τιναξε και ειναι για σερβις και τωρα ειμαι με τον δευτερο(πιο καινουριος απο τον κανονικο μου) ο οποιος για ανεξηγητο λόγο δεν παιρνει το msn γαμω την τυχη μου

που δεν μπορω να βρω 65 ευρω να παω μαρτς μεταλ δαυ

…που κανεις απο Μπουγατσουπολη δεν ειναι μεσα να απαντησει για το Μπουγατσο-meeting! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

που ειμαι σε ενα τρομερο διλλημα τον τελευταιο 2μηνο εβαλα 16-18 κιλα και ειμαι γυρω στα 110…μου ειναι πολυ ευκολο να χασω κιλα(δεν περναει καλοκαιρι που να μην χανω 10-15 κιλα αλλα μετα τα παιρνω)το διλλημα ειναι οτι μου προτειναν να ασχοληθω εππαγελματικα με την σφυρα αμα το κανω θα πρεπει να κρατησω αυτα τα κιλα και να κανω βαρη(ηδη κανω)αλλα παραειμαι ογκωδης και φοβαμαι οτι θα γινω σαν ενα φιλο μου που το βυζι του ειναι οσο ο κωλος μου…λοιπον τι να κανω σφυρα και να μεινω σε αυτα τα κιλα η διαιτα και να απορριψω την περιπτωση να ασχοληθω εππαγελματικα με την σφυρα

Να τον κάνεις τι τον επαγγελματικό αθλητισμό? Να έχεις ελεινές δίαιτες, να μην πίνεις, να μην καπνίζεις, να μην κλάνεις, να ντοπάρεσαι, και έρχεται ένας τραυματισμός να σε καταστρέψει…

ανοιγεται μια ευκαιρια μπροστα μου,μονο στην ιδεα οτι θα κατεβαινω σε αγωνες πορωνομαι ασε που θα παρω και μορια αμα του χρονου βγω μεσα στην τριαδα στους σχολικους αγωνες,ασε που θελω να παω και τεφα(γυμναστικη ακαδημια)ααα οι σφυροβολοι δεν κανουν διαιτες τρωνε πολυ,καπνιζω 5-6 τσιγαρα την ημερα και δεν θελω και ουτε προκειται να το κοψω,ουτε τις κλανιες κοβω ολοι ντοπαροντε ,ελπιζω να τραυματιστψ μετα την καταξιωση:p σοβαρα τωρα το σκεφτομαι σοβαρα και δεν ξερω θα δειξει