Πήγαινε στον αθλητισμό. Θα το λατρέψεις. Κάποτε έκανα τη μαλακία και σταμάτησα στίβο, το έχω σκυλομετανιώσει. Μη κάνεις παρόμοιο λάθος. Εξαρτάται βέβαια και τι θες εσύ περισσότερο. Δικαιολογίες τύπου, δε θα πρέπει να πίνεις, να καπνίζεις μόνο ως αστεία τα εκλαμβάνω.
Σοβαρά ρε? Τι πήγαινες? Και γω στίβο πήγαινα, και μου είχαν πει να πάω εμπόδια πρωταθλητισμό όταν ήμουν 1η λυκείου. Το ωραίο είναι ότι μου είπαν ότι το πρόγραμμα είναι κάθε μέρα 4 μέχρι ότι ώρα πάει (!), και να μην πίνω καπνίζω κλπ, και ότι αργότερα (μετά το λύκειο) θα άρχιζα δίαιτα…
Και γω είπα άντε γεια και σταμάτησα, γιατί τη ζωή μου δεν ήθελα να τη χάσω…
Αλλά και μένα μου λείπει ρε γαμώτο…
@δατς γουαι: Έχει και τα θετικά και τα αρνητικά του ο αθλητισμός. Το θέμα είναι εσύ τι γουστάρεις και τι θυσίες είσαι διατεθειμένος να κάνεις…
Γι αυτο ετρεχες σαν σκυλος οταν παιζαμε μπαλα ρε? :lol:
Ον τοπικ:
…οτι μερικες φορες σκεφτομαι βλακωδως. Για παραδειγμα, σημερα το πρωι ξυπναω και το ρευμα ειναι κομμενο. Ωραια, λεω, ας κανω καμια εξωτερικη δουλεια. Η εξωτερικη δουλεια ομως ηταν να παω στο αφαλιστικο ταμειο της ΔΕΗ (που απεργει! #-o ) στο Θησειο κι ετσι να χασω μιαμιση ωρα απο τη ζωη μου τζαμπα. Σκατα στο κεφαλι μου…
Που πήγα στη σχολή για το τίποτα. Υλικά να πάρουμε μας είπαν και σήμερα. Μισή ώρα και τέλος!!! Έλεος ρε παιδιά, μερικοί είμαστε και άρρωστοι και δε γουστάρουμε να πάμε για καφέ μετα…
Που μας θεωρούνε βλαμένους στην γραμματεία μας.Ακου δικαιολογία εξυπηρετούμε μονο μετά τις δέκα γιατί τα συστήματα δεν είναι ανοιχτά ακόμη.Δηλάδη από τότε που ήρθατε εσείς ανοιγοκλείνουν τους servers κάθε βραδυ και πρωί???..Πανε καλά?Ρε δεν είστε στην φιλοσοφική.Ηλεκτρονικοί είμαστε.Κάτι ξέρουμε παραπάνω.Και δηλαδή οι άλλες γραμματειες πως δουλέουν μια χαρα 50 μετρα πιο δίπλα…Πόσο μας έχουν γραμμένους.
Η απιστευτη υποκρισια μερικων εκπαιδευτικων και γονεων που απαγορευσαν την επισκεψη των σχολειων στην εκθεση με τα χαρακτικα του Πικασο στο Τελλογλειο Ιδρυμα,με τη δικαιολογια οτι ειναι “ανηθικα” και “ακαταλληλα”.
Πρωτον:To να απαγορευσεις σε παιδια 17-18 χρονων να δουν γυμνο το θεωρω παντελως ηλιθιο και ασυμβατο με τα ηθη της εποχης που καθε γονιος και εκπαιδευτικος οφειλει να γνωριζει. Δευτερον:Ζωα,αφηνετε τα παιδια σας να βλεπουν τηλεοραση,που απ το πρωι μεχρι το βραδυ παιζει τη ΝΙΟΣΤΗ παπαρια,δηλαδη ας πουμε η Μπεζαντακου,η Μπριζολε και ο Γαλατης ειναι υποδειγματα ηθους και σας πειραξε η θεα κατι τοσο φυσικου,οσο ενα γυμνο ανθρωπινο σωμα,σ ενα εργο Τεχνης.Οποτε ΖΩΑ ο Πικασο σας ενοχλησε? Τριτον:Τα “ασεμνα” εργα της εκθεσης βρισκονται σε ειδικα"δωματιακια"στα οποια πολυ απλα μπορουν να μην πανε οι μαθητες του Δημοτικου για παραδειγμα.Η μουσειολογια εχει προχωρησει αρκετα,ωστε να προβλεπει τις αντιδρασεις του κοινου απεναντι στα εργα τεχνης και πλεον προσαρμοζεται στις αναγκες του.Αρα,ειναι καθαρα θεμα οπισθοδρομικης αντιληψης και πολιτιστικης Μπανανίας οι απανωτες ακυρωσεις των επισκεψεων σχολειων σε μια εκθεση Τεχνης εν ετει 2008 σε μια"και καλα"ευρωπαϊκη χωρα.
που σημερα ημουν μεσα στο κωλοτρολει 45 λεπτα(απο τις 1 μεχρι τις 1:45 περιπου) μεχρι να φτασω ομονοια που ηθελα να παρω κατι κωλοβιβλια…και εκτος αυτο μεσα στο τρολει γινοταν πανικος…