Μου τη σπάει

…Που έχω μείνει από λεφτά γιατί έχουν απεργία οι τράπεζες μεχρι την πεμπτη…Με μακαρόνια θα την βγάλω…

Πάρε και μια σάτσα καρμπονάρα και θα την κάνεις ταράτσα! :smiley:

που ποναει η πλατη μου χειροτερα απο χτες!

ε κι εμενα τι με ποναει ο σβερκος μου γαμωτο? Ουτε 6ωρο μπανγκινγκ να εκανα#-o

που θα δουμε μπαλα σημερα χωρις σχολιασμο.
Θα μας παρει ο υπνος,αν και αυτο δεν ειναι κακο.

κι εμένα πονάει η μέση μου.πολύς πόνος έπεσε…

…που πλησιάζουν οι φοιτητικές εκλογές και έχουν αρχίσει ΟΛΟΙ τη δική τους προπαγάνδα και ψάρεμα, με αποτέλεσμα να μου χουν πρήξει τα @@.:evil: :x :lightsabre:

Γι’αυτό θα το ρίξω άκυρο:twisted: :bleh: :lol:

• 1

Ειδικά το να βλέπεις “αγωνιστικές” παρατάξεις, όπως τα ΕΑΑΚ να στήνουν προπαγάνδα για εκλογές, ενώ έχει κατατεθεί ο νόμος-πλαίσιο και κανονικά θα έπρεπε να κινηθούν σε γραμμή αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση-καταλήψεων είναι άκρως εξοργιστικό. Το να βλέπεις την… ΠΑΣΠ να κοτσάρει αφίσσες που να λένε “στοχεύουμε αριστερά” και να έχουν φωτογραφίες από πορείες που οι ίδιοι οι ΜΠΑΤΣΟΚΟΙ μποιϊκόταραν σου δημιουργεί μία ακατανίκητη επιθυμία να αρχίσεις το ξύλωμα και την πετροβόληση τραπεζακίων. Για ΠΚΣ δεν μιλάω γιατί πλέον είναι κανόνας η εκλογολάγνα στάση της. [-X

Αυτό είναι το καλύτερο…Από το να ακούς κάθε παπαρια που του κατεβαίνει του καθένα να πει στο μικροφωνο…

Εδώ μου ζήτησαν ρε φίλε να με βάλουν στο ψηφοδέλτιό τους:!: :!: :!:
Και μου λένε το εξής γραφικό:
Δε θα είμαι μέλος τους, απλά θα υπάρχω ως όνομα στο κωλόχαρτό τους.Μ’αυτό το τρόπο τους υποστηρίζω#-o :lol:
Τι να λέμε τώρα???
Οι ΠΣΚίτες αποδείχτηκαν οι πιο μαλάκες τελικά[-X :?

Που ίσως έχω σχολή αλλά δεν έχει τρένα και το αμάξι δεν το χω σήμερα… :frowning:

Δε λες πάλι καλά που σε ρώτησαν πρώτα? Στη σχολή μου, μια άλλη παράταξη είχε βάλει ονόματα παιδιών στο ψηφοδέλτιο, δίχως να ξέρουν καν τα παιδιά αυτα ότι είναι στο ψηφοδέλτιο :lol:

…ο καιρος.το συμπαν.ολα.

θα μου τη σπάσει αν δεν έχω ίντερνετ το βράδυ για να δω το μπάσκετ του Ολυμπιακού… Αχ καλέ γείτονα που σου κλέβω το σήμα. Μη το κλείσεις το βράδυ!!!

που ενώ υποτίθεται αυτό τον καιρό έπρεπε να διαβάζω το μυαλό μου είναι αλλού και έχουν μείνει 45 μέρες για να ξεκινήσω… Αν δεν στρωθώ σύντομα δεν με βλέπω να περνάω εκεί που θέλω…

Συγκεντρώσουυυ συγκεντρώσουυυ μπορείιιις!!!:roll:

που κερδιζω ανετα το βραβειο του μλκ της μερας#-o
ειχα μαθημα 11 το πρωι , ξυπνω με τα χιλια ζορια 10 και κατεβαινω κατω
με το που μπαινω μεσα αμεσως θυμαμαι οτι δεν ειχαμε μαθημα , μας το χε πει η καθηγητρια πριν μια βδομαδα
ειχα 4 ξανα και λεω να παω σπιτι να την πεσω γτ δεν την παλευα
ομως λεωφορεια γιοκ , οποτε ανεβασμα με ποδια με το σπαστικο ψιλοβροχο
σε 30’ ημουν σπιτι λουτσα

ξανακατεβαινω με ποδια στις 3.30 και 4.10 ημουν κατω
μπαινω μεσα και βλεπω 7-8 ατομα ( λογικο ποιος θα ερθει χωρις λεωφορειο και πως θα γυρισει , τα λεωφορεια ανα μια ωρα περνουν…)
μετα τελειωνουμε 6 και επειδη δεν ημουν διαθετιμενος να περιμενω λεωφορειο αντε παλι ποδια σπιτι με το σπαστικο ψιλοβροχο
6.30 ημουν σπιτι παλι λουτσα…

πφφφφ…:? :? :?

…Που αυριο πρεπει να σηκωθω αρκετα νωρις…

που το λεωφορείο έρχεται νωρίς.αμέσως.τσουπ.ασταδιαλα.

που ζυγίστηκα…σοκ…:? :cry:

οσο μετραγε καλα ηταν τωρα εχω χασει το μετρημα:lol: :lol:

μου τη σπαει το δικαστικο συστημα της ευρωπης το οποιο εβγαλε μια απαραδεκτη αποφασαση που προκαλει καθε νοημων ανθρωπο,μετα απο πολλες δικαστικες διαμαχες εκριναν οτι η νεολαια του κομμουνισμου στην τσεχια κρινεται παροανομη επειδη αντιπρωσωπετουν την παλη των ταξεων και προαγουν την βια…αυριο 11 η ωρα ολοι οι συντροφοι εξω απο την πρεσβεια της τσεχιας στο παλαιο ψυχικο εννοειται οτι το κομμα δεν το αγγιξε κανεις μιας και ειναι αρκετα δυνατο