Μου τη σπάει

το μυαλο και η βλακεια ορισμενων ατομων.Και η παντελης αγνοια του νοηματος της λεξης “φιλια”.

το αυριανό πρωινό ξύπνημα.δεν παλεύεται η δευτέρα.

Που δεν ξέρω τι μου γίνεται…

εμενα μου την σπαει ο κωστενογλου που μας τα χει πρηξει με τις προσευχες του. ελεος!

που αύριο έχει κανονικά μάθημα γιατί αναπληρώνουμαι λέει τις χαμένες διδακτικές ώρες των καταλήψεων…:stuck_out_tongue:
Άντε, Καληνύχτα! έχω σχολείο αύριο…

Ακριβώς…

Μου τη σπαει που το αναπνευστικο μου παει κατα διαολου.

Οσοι καπνιζετε κοψτε το ρε. Και οι υπολοιποι μη το αρχισετε ποτε.

Καθε χρονο η ιδια ιστορια…

μου τη σπαει η κοινωνια σαν συνολο!!! μου τη σπαει αυτη η μαζοποιηση στις πολεις κ η ελειψη ενδιαφεροντος απο πλευρας πολιτη για το κοινο καλο.

παραδειγμα 1ο!!!

ολοι βλεπουμε 2πλοπαρκαρισμενα…μας ταλαιπωρουν με τα λεωφορια…με την κινηση…αργοπορια…

κανει κανεις κατι?? καλειτε εσεις ποτε την τροχαια να ερθει να κοψει κλησεις?? οταν βλεπετε καποιον να διπλοπαρκαρει του λετε τπτ??? κανετε παραπονα???να γινει ι κυκλοφορια καλυτερη για ολους μας…
γιατι διπλοπαρκαρετε εσεις οι ιδιοι???

παραδειγμα 2ο!!!

οταν βλεπετε καποιον να πεταει σκουπιδι κατω…του λετε να το σηκωσει κ να το βαλει εκει που πρεπει?? η λετε ειναι δουλεια του δημου???

παραδειγμα 3ο!!!

οταν βλεπετε πως γινονται απεργιακες κινητοποιησεις απο τους δημους στον καθαρισμο…
γιατι συνεχιζετε να καταναλωνετε την ιδια ποσοτητα προϊοντων? και ειδηκα αυτων που ειναι αχρηστα…γιατι να δημιουργουμε την ιδια ποσοτητα σκουπιδιων αυτες τις μερες???ενω μπορουμε λιγοτερα??
γιατι δεν κρατατε τα σκουπιδα σας καπιες μερες σπιτια σας να μη γινεται αυτο στο δρομο???
γιατι δεν τα κλεινετε σε μεγαλυτερες σακουλες…αυτες τις μεγαλες μαυρες…να μη βγαινουν απ εξω ολα…οι μυρωδιες…

Ε, ντάξει, μόνο σε αυτό με τα σκουπίδια συμφωνώ.
Για τα διπλοπαρκαρισμένα δε φταίει ο απλός ο άνθρωπος που έχει γυρίσει από τη δουλειά του και θέλει να πάει σπιτάκι του, αλλά αντί να το κάνει ψάχνει για θέση μία ώρα… :wink:

Σκηνικό το Σάββατο στου Ψυρρή… είμαστε στην Ψύρρα και πίνουμε ρακόμελα, και γίνεται ο χαμός ως συνήθως. Και εκεί που δεν έπεφτε καρφίτσα, έρχεται Ο μαλάκας με το αυτοκίνητο του και το παρκάρει (σαν να μην τρέχει τίποτα) ακριβώς μπροστά από το γνωστό ντισκοκαφενείο. Αυτό που σκέφτηκα με την παρέα μου πρωτίστως είναι ότι θα του κάνουν παρατήρηση από το μαγαζί και θα το πάρει. Έλα ντε που δεν τον ένοιαξε καθόλου. Μάλιστα κοιταξε αυτός και η παρέα του απειλητικά και απαντήσανε στον σερβιτόρο ότι το αμάξι θα μείνει εκεί. Μείναμε και εμείς από την αναισθησία που διακατέχει τέτοιους κάφρους. Αφού δεν μίλαγε κανείς άλλος του είπαμε εμείς να το πάρει. Και μας έγραψε κανονικά. Στην τελική τον κράξαμε, και πάλι τίποτα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση περισσότερο είναι ότι δεν μίλαγε κανείς αλλός. Το αυτοκινητο έμεινε εκεί. Τι να πεις… Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Η αναισθησία του τύπου με το αυτοκίνητο ή η αναισθησία αυτών που κοιτάγανε κ δεν του λέγανε τίποτα…

το πτι βρισκομαι σε δυσκολους καιρους οικονομικα και ερχαιτε και 4 ημερη πφφφφφφ

Πούλα την Άλφα Ρομέο.

panagiotis

τι να πεις μωρε…κανενας λεμε δε δινειο δεκαρα…στη κοσμαρα τους ολοι.
εγινε το ιδιο ακριβως σε μενα κανα μηνα πριν.
παρκαρει εκει που βρισκομαι πανω στο πεζοδρομιο…της λεω τι κανεις? με γραφει…λεω ειναι σοβαρα αυτα? μου λεει…και τι σε νοιαζει εσενα? εδω μενεισ? κ εφυγε…ακου ρε…αχχα

Παίρνεις ένα ρόπαλο και κάνεις το αμάξι μπίλιες:)

Μπα Παναγιωτη, αυτο πλεον μου φαινεται ‘‘τυπικο’’. Φυσικα δεν εννοω οτι λες κατι λαθος, το αντιθετο.

Σαρκασμος. Τι αλλο να κανεις. Οταν βεβαια φτασουμε στο σημειο να λεμε το παραπανω ‘‘φυσικο’’ θα 'χει πεσει ολικη αποχαυνωση.

… που πρέπει να πάρω τόσο σημαντικές αποφάσεις σύντομα και δεν είμαι καθόλου βέβαιος για το τι πρέπει να κάνω…

Oι σωστες αποφασεις παιρνονται μετα απο σεξ και απο τσιγαρο!

σιγά μην αρχίσω το κάπνισμα στα γεράματα :stuck_out_tongue:

Πέρα από την πλάκα, γάμησε τα… Ώρες ώρες σκέφτομαι “αχ και να 'μουν ο Τζον Λοκ να κάνω ότι μου λέει το νησί”…:frowning:

Που έχω ξεμείνει για τα καλά από λεφτά και μέχρι την άλλη Τρίτη δεν θα μπορώ να βγώ ούτε καν για μπύρες λόγω αφραγκίας.:frowning:

Μι του… :frowning: