χμ,μάλλον δεν υπάρχει πρέπει σε τέτοιες φάσεις.
ανάλογα με την εξέλιξη των αποφάσεων θα πεις ίσως “έπρεπε να είχα κάνει το άλλο” ή “σωστά αποφάσισα”.
Κι αυτόν στο τέλος τον παράτησε το νησί…!!
Μου τη σπάει που έχω νεύρα!
…που οι εργαζόμενοι στην ΤΤΕ έχουν απεργία εδώ και ένα μήνα και δεν μπορώ να εξαργυρώσω την υποτροφία μου. Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε #@#@#$%%#$%@#%^$!
Χειρότερη διαδήλωση δεν παίζει να έχει γίνει στην Ελλάδα…
Μου φαίνεται ή μόνο κοπέλες έχει στη διαδήλωση ?
Moυ την σπαει ο καραγκιοζης ο ελληνας που παρκαρει ακομα και πανω απο τον ταφο της μανας του.
Μα ειναι δυνατον να κυκλοφορουν τοσοι -δεν ξερω πως να τους χαρακτηρισω- ωστε να παρκαρουν κλεινοντας τον δρομο σε λεωφορεια??
Που τον τελευταιο καιρο με εχει πιασει μια υποτονικοτητα και δεν εχω ορεξη για τιποτα και για κανεναν
το ίδιο ακριβώς…
Να πας στη Γενεύη λίγες μέρες. Και αν έχεις ακόμα μετά τη διάθεση για κανένα και για τίποτα, αφού θα έχεις μείνει σε εκείνο το νεκροταφείο, εγώ σε κερνάω όσα πίτα γύρο μπορείς να φας σε ένα γεύμα!
… Μου τη σπάει που θα περπατήσω 15 λεπτά από σταθμό Μετρό για να πάω σε τρεντο-clubάκι. Δε μπορούσε να ήταν πιο κοντά στο σταθμό στον Κεραμεικό?
μου την σπαει to alternative στυλακι που εχει κατακλησει τις σχολες και οταν σε δουν με ενα μπλουζακι FIELDS OF THE NEPHILIM, σε κοιτανε περιεργα και σου λενε οτι ισως θα επρεπε να ακουσεις τιποτα σαχλα κομματια για να εισαι πιο ‘in’
μου την σπαει και η ορολογια που χρησιμοποιουν : μπλαζε υφακι,λουντζ μουσικη κλπ…AAaarghhhhhh:lightsabre: :lightsabre:
που μου έστειλαν με e-mail ένα βιντεάκι που έδιχνε σε αργή κίνηση ένα τροχαίο και όσες φορές και αν προσπάθησα να το δω, το έκλεινα γιατί ένιωθα πολύ άβολα…
Ποιος? Εγώ! Που έχω δει με άνεση μέχρι και το βιντεάκι με τις φώκιες που τις γδέρνουν!
ρε σε πειραξε το εξωτερικο…τι σου καναν???
όχι… στην Ελλάδα είχα τρακάρει εγώ
Η αντιγραφή γεωχημείας που έχω να κάνω :thumbdown:
η μαλακια που μου παιζει το bs player!!:? :?
δεν μπορω να ευχαριστηθω ταινιες…
που δεν τολμησα να ρισκαρω
Μου τη σπαει αυτη η μαλακιαρα η διαφημιση της Diesel που μας εχει κοτσαρει το φλορουμ του rocking! :blow:
Αυτο σκεφτομουν μολις τωρα!
Κι εμενα! Λαϊκη απαιτηση να βγει!!
Επισης οι φλωροι γιουζερς που γραφουν τις “κακες” λεξεις με αστερακια: βζια, κλος, μονι, τσιουκι, κτλ.
Ο*ΣΤ ΡΕ!