Μου τη σπάει

Που ξυπνησα απ τ αγρια χαραματα χωρις λογο.
Επισης που δεν ακουσα ποτε για εξημερωμενα χαραματα.Μονο για αγρια.

τσιμούκι; τσιπούκι; τσιρούκι; τσισούκι;

που αυξηθηκαν τα διοδια Θεσ/κη - Αθηνα 50%!!!
και Αθηνα Θεσσαλονικη 30%!!!

και που δε λειτουργουν πλεον οι καρβουνιαριδες,δεν εχει διαδρομο το τρενο, ουτε παραθυρο, μια αποπνικτικη κ πληκτικη ατμπσφαιρα…και δεν εχεις τι να κανεις… κ με τα διοδια ετσι θα παιρνω τρενο για αθηνα αντι αμαξι…

…οι βλαμμενοι που κανουν τρομερα πρωταπριλιατικα αστεια για επικειμενες συναυλιες ανοιγοντας αχρηστα θρεντς. Λες και τσιμπαει κανεις…

Eιναι να μην τα παρω… 8)

Βάζεις το adblock στο φαιρφοξ και δε σε αφορά το θέμα πλέον… :wink:

Εχω το Firefox 3 και δεν τo υποστηριζει.

μου την σπανε αυτοι που θελουν να βγαλουν τα ads… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

μου τη σπαει που οποιος εχει firefox 3 γκρινιαζει για τα ads… :smiley:

μου τη σπαει που εγω δεν ειχα ιδεα για το adblock :-k :-k

Χμ… Γκει πράματα. Λογικά θα βγει αργότερα…

ο βήχας μια βδομάδα τώρα,κοιμάμαι 2-3 ώρες το πολύ το βράδυ…

MIΑ ΚΟΥΠΑ (και μονο) ρακομελο με κοκκινο πιπερι και θα εισαι περδικι (οχι αυτο πανω στο ουισκι)

δεν πίνω αλκοόλ

Που εξ’ αιτείας των εκλογών (μη χέσω), τα κομματόσκυλα έχουν κάτι τη σχολή μας nightclub. Κλαμπάκια οι δαπίτες, παπακωνσταντίνου οι πκσίτες. Εύγε μαλάκες.

έλα ρε,όμορφα είναι,ακούς βασίλη ξέρω γω τσε γκεβάρα στ’άρματα εμπρός στον αγώνα και μετά και λίγο γονίδη έχω πετάξει μαζί σου.
και medley ελλας/μη ρωτας (το γιατι)

Ευτυχώς δε τα βάζουν παράλληλα :lol: Η ΔΑΠ έχει κονσόλες, ηχειάρες κλπ, και ο περισσός τη βγάζει με λάπτοπ και ηχειάκα 2,1 :lol:

Mου τη σπανε:
-οι μαλακες πολιτικοι, που ακομα και 10000000000 χρονια να περασουν, εχουν τις ιδιες ηλιθιες-ανουσιες-στημμενες “δικες τους αποψεις”
-οι εξετασεις. Και οταν λεω εξετασεις εννοω οποιασδηποτε μορφης. Εξετασεις…αιματος, πανελληνιες, αγγλικων, γαλλικων, για διπλωμα αυτοκινητου, για πτυχιο στην μουσικη…μπλα μπλα μπλα…για το ζαχαρο, για ecdl.
-οι μαλακες οδηγοι, που βαζουν το αμαξακι τους, οπου βολευει τον κωλο τους, χωρις να νοιαζονται για τους αλλους.
-οι καταστασεις που με φερνουν σε δυσκολη θεση απο το πουθενα…και μερικες φορες πρεπει να απολογουμαι και απο πανω.
-η λογοκρισια.
-η καταπατηση των ανθρωπινων δικαιωματων.
-οι εκπομπες. Απο τις σαπιες εκπομπες σαν αυτες τις λαμπιρη και του κουςκους, μεχρι τις εκπομπες βλαβερων αεριων στην ατμοσφαιρα
-οι βλακες που κανουν οτι κανει ο διπλα τους ή η πλειοψηφια, χωρις να πιστευουν σε αυτο.
-οι καημενοι που ακολουθουν παντα τις τασεις της μοδας, μονο και μονο επειδη δεν πιστευουν στους ευατους τους και ειδικοτερα στο γουστο τους.
-οι χοντροι ρασοφοροι, που μιλανε για νηστεια…αλλα τους προδιδουν οι κοιλιες τους. Που μιλανε για απληστια αλλα τους προδιδουν οι τσεπες και τα “ντατσουν” τους…Που μιλανε για πορνεια…οταν κανουν ******** (δλδ αλλαξοκωλιές)
-οι σπαστικοι γειτονες, που νομιζουν οτι πρεπει να ανεχεσαι τα ντεσιμπελ τους, επειδη απο το σχολειο μεχρι το στρατο αλλα και γενικοτερα στην ζωη τους, ηταν ειναι κ θα ειναι καρπαζοεισπρακτορες.
-οι “πριγκηπισσες σισσυ” που κατακλύζουν σχεδον ολες τις ανωτατες σχολες, λες και πανε για βιζιτα σε καποιον καθηγητη.
-οι μαλακες περιπτεραδες, που αν τυχει να εχουν περιπτερο κοντα σε λιμανι- παραλια- γηπεδο κτλ, το νερο το πουλανε πιο ακριβα και απο καθαρη κοκαινη.
-οι ηλιθιοι που την λεξη “ζωη”, την εχουν πληρως συνυφασμένη με μια απο τις λεξεις: “καταναλωνω”, “εξουσιαζω”, “γαμαω”, “αρεσω”…
-τα καθυστερημένα καθε γειτονιας, που το μονο που κανουν ολη μερα, ειναι θορυβο με τα σαπια μηχανακια τους…οχι τιποτα αλλο, αλλα νομιζουν οτι μπορουν και ξερουν να αλλαζουν ανταλλακτικα…ποιοι?! Αυτοι που οταν χεζουν, φωναζουν την μαμα να τους σκουπισει…
-οι κολλημενοι 40-50αρηδες που το μονο που κανουν ειναι να λενε “εμεις τοτε”.
-οι ταλαντουχοι που το παιζουν μετριοφρωνες και υπερανω.
-τα: goodys, cocacola, msn, internet, old holborn, lacta… και η πουτανα εξαρτηση που εχω αναπτυξει με αυτα.
-μου την σπανε αυτοι που λενε “καθε περσυ και καλυτερα”, χωρις να κανουν κατι για το φετος παρα να επαναλαμβανουν “καθε περσυ και καλυτερα”…
-οι αντισυμβατικοι που πηγαν με τους μεγαλους.
-οι ρατσιστες, μα πιο πολυ αυτοι που το παιζουν οτι δεν ειναι, ενω ανετα σφαζουν στο γονατο καθε αλλοδαπο που περνα απο μπροστα τους.
-οι ανωριμοι που κυκλοφορουν εκει εξω. Πιο πολυ μου τη σπανε οι ανωριμοι που ειναι στην ιδια ηλικια με μενα.
-οι μαλακες επαρχιωτες απο το χωριο του Δραμαλη, που οταν επισκεπτονται καποια μεγαλη πολη, βαζουν την ενταση της μουσικης στο “δεν-παει-αλλο” και περναν αργα αργα με την bmw τους μπροστα απο καφε κτλ, νιωθοντας μια ανωτεροτητα, “καποιος ειμαι”, “υπαρχω”
-οι ελληνες που δεν εμαθαν ποτε ελληνικα.
-οι ελληνες του εξωτερικου…οχι για το οτι ηταν μαγκες και την εκαναν. Αλλα γιατι ερχονται ανα τετραετια και ψηφιζουν! την στιγμη που εμεις τρωμε τα σκατα!
-οι τηλεθεατες που βλεπουν τηλεοραση πανω απο 2 ωρες την ημερα, ουσιαστικα βλεποντας το “τιποτα”.
-οι μανατζερ που εχουν μπει ακομα και στην κωλοτρυπιδα μας, και κατευθυνουν την πολιτικη, τον αθλητισμο, τις τεχνες…
-οι μαλακες που λενε στην πρωτη δυσκολια “ελα μωρε δεν βαριεσαι…στην Ελλαδα ειμαστε, χαλαρα”
-ο χρονος που φευγει και αλλαζει καταστασεις, χωρις να ρωτα.
-η ανικανοτητα μου να κανω κατι για το παραπανω.
-οι ταξιτζηδες που καπνιζουν μεσα στο ταξι και οταν μπαινεις μυριζει σκατιλα. Κανε ενα διαλειμα μωρε μαλακα και βγες και λιγο εξω απο το γαμημενο το αμαξι.
-οι φορτηγατζηδες, που αφου γαμησουν κοσμο σε ατυχηματα, βγαινουν και λενε “υπηρχε προβλημα στα λαστιχα, ειχαν αλλοιωθει. Ηταν φυσιολογικο να θρηνησουμε θυματα καποια στιγμη”. Μπραβο μαλακα, και εσυ τι εκανες?
-ο ΟΑΣΘ, που το παιζει δηθεν και ντεμεκ, ενω ειναι ανυπαρκτος χωρις τακτα δρομολογια και εξοπλισμενος εν μερει με κατι αρχαια λεωφορεια.
-οι εφημεριδες που γραφουν μονο παπαριες για να γλυφουν αυτακια.
-οι δημοσιογραφοι που δημοσιευουν οτι τους βολευει και οτι πουλαει.
-το γεγονος οτι αν παω σε μια καφετερια και φωναξω δυνατα καποιος να μου πει 3 βιβλια απο την βιβλιογραφια του Καβαφη, δεν θα μου απαντησει κανεις. Ενω αμα ρωτησω για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ολοι θα ξερουν να απαντησουν. Μερικοι μαλακες, θα φωναξουν :“πουστης ητανε!”, δειχνοντας την παιδεια που τρεφει αυτο το λαο.
-η ανυπαρκτη παιδεια.
-οσοι παιζουν τυχερα παιχνιδια, οχι για να πλουτισουν περισσοτερο, αλλα γιατι το βρισκουν ιν…
-οσοι παιζουν τους μισθους τους σε τυχερα παιχνιδια, μηπως τους δωθει η ικανοτητα να καταναλωσουν και αλλο!
-οι πλουσιοι…γιατι καποιοι πεινανε. πιο πολυ μου τη σπαει, το γεγονος οτι καποιοι πλουσιοι εκμεταλευονται καποιους που πεινανε…
-η ανικανοτητα των αρχονταδων μας, να αξιοποιησουν κατι, εντος συνορων, σωστα χωρις να το καταστρεψουν.
-οι μαλακες που βαζουν φωτια στα δαση και φολα στα αδεσποτα.
-οι τυπαδες σαν τον Θεμο, που το παιζουν “εγω-δεν-ειμαι-σαν-αυτους”, ενω ειναι ιδια σκατα και χειροτερα.
-οι πολυκατοικιες και οι μεγαλουπολεις.
-οι θρησκειες, τα κομματα, οι ομαδες κτλ που το μονο που κανουν ειναι να χωριζουν το κοσμο χωρις λογο.
-η προπαγανδα.
-η υποκρισια και η μαλαγανιά.
-η βλακεια που τρεφει μερικους ανεγκεφαλους, οι οποιοι αμαυρωνουν πορειες και συλλαλητηρια.
-ο ηλιθιος ελληνικος λαος. Που αυτα που βριζει, παει και τα ψηφιζει μετα απο λιγο καιρο ελαφρα τη καρδια.
-οι βλακες, που κρυβονται πισω απο την βλακεια τους.
-η αμερικη που καταστρεφει τα παντα μπροστα στο συμφερον.
-οι αρρωστιες και ο ανικητος χαρακτηρας μερικων απο αυτες.
-η τυχη.
-και η ατυχια.
-τα μηνυματα που προβαλονται κατω κατω σε καθε διαφημιση με σχεδον ανυπαρκτα γραμματα, αναιρωντας ουσιαστικα τα μεγαλα εντονα γραμματα της διαφημισης.
-οι λογιοι, οι εξυπνοι και οι ικανοι αυτης της χωρας, που δεν βγαινουν μπροστα να μας ξυπνησουν!
-το γεγονος οτι καποιοι παρεξηγουν πολυ ευκολα διαφορα χαρακτηριστικα μου, εσωτερικα ή εξωτερικα.
-η φατσα μου.
-τα ελαττωματα μου.
-ο χαρακτηρας μου.
-οι λαθος επιλογες μου.
-οι οχι-δικες-μου επιλογες που ομως με αφορουν αμεσα.
-η ηλιθιοτητα που υπαρχει παντου διπλα μου και νιωθω να με τρεφει.
-η απαισιοδοξια που με καταβαλει στιγμες στιγμες.
-ο φανατισμος μου σε ορισμενα θεματα.
-η αδιαφορια μου σε καποια αλλα.
-το γεγονος οτι δεν θυμαμαι αλλα πραγματα-καταστασεις-γεγονοτα που μου τη σπανε, για να τα παραθεσω.

μου θυμιζει ενα μυνημα μου στην 3η λυκειου , αλλα το δικο σου ειναι πολυ πιο εξελιγμενο…:slight_smile:

ποθ δεν ξερει τι θελει ο καιρος!
κ καθε μερα κουβαλω στην θηκη της κιθρας ομπρελα γυαλια ηλιου κασκολ κ γαντια!

ΕΛΕΟΣ!

Οι χιππιδες δε κυκλοφορουν με ομπρελες [-X

Μπορεις να κανεις περικοπες…Αντι για ομπρελα βαζεις την κιθαρα και φορας τη θηκη…Ε?

Ξερω…παγωσατε!!:?