Μου τη σπάει

που βρέχει…

Εκανα κατι καλυτερο(βεβαια δεν σταθηκα τυχερη).Πηγα στο σταθμαρχειο της συγκεκριμενης περιοχης,οπου επικοινωνησαν με τον οδηγο του λεωφορειου.Αλλα…τζιφος!

Που ειχες το μυαλο σου? Ε?

Ε και παλι πηγαινε να το δηλωσεις,βρε…(ειδικα αν είχες και προσωπικα εγγραφα μεσα…μην βρεις και τζαμπα τον μπελα σου,βλεπεις τι γινεται γυρω μας…)

Θα σου πω επακριβως.Ηταν ενας κουκουρουκου τυπος,ο οποιος μιλαγε μονος του κ επεφτε πανω σε μια κοπελα.Παρατηρουσα τη φαση αυτη και…

η γαμημενη η βροχη που με κραταει μεσα
σε οσους αρεσει : ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΡΕ!!!

είστε μαϊμούδες ρε

Σιγα ρε σκατα βρεχει και δεν μπορεις να βγεις?Στην τελικη παρε ομπρελα.Θα σαι λιγο γκεης αλλα θα την κανεις τη δουλεια σου.

ασε βρε μ***** εχω τα νευρα μου τωρα και θα μου την πεις εσυ

Σταρχιδια μου ρε φλωρε αν εχεις τα νευρα σου.Κατσε μεσα και προσεχε μην σε πιτσιλισει τιποτα και λιωσεις

E Μαυρε Δαιμονα ετσι και μιλησεις ξανα ετσι στην κοπελα μου τη Θεριον,θα αναγκαστουμε να μονομαχυσουμε.

χοχοχο,έχει φάει θάψιμο η κοπελιά σου χοκαμ:lol: :lol: :lol:

Ε θα σας σουβλισω ε.:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

Ον τοπικ
Μου τη σπαει που θαβουν την κοπελα μου,τη Θεριον.

Πεστα ρε, πεστα!Ολο Παρασκευη και Σαββατο βρεχει.(Και οταν χιονιζε Σαββατο ηταν!:evil: -ασχετα αν μας αρεσε και λιγο:roll: )
Οταν βρεχει ειναι η χαρα των ταξιτζηδων.Και μετρο να εχει που να κυκλοφορησεις…[-X

Μου τη σπαει που τελευταια ειμαι σπαταλη.:expressionless:

Ταξί δε παίρνω που να χτυπιούνται.

Το ωραίο είναι η αντίδραση όσων με βλέπουν να περπατάω στη βροχή με την ομπρέλα στο χέρι, αλλά κλειστή:lol:

Ρε, αυτό το κάνω και εγώ!

Βασικα και εγω δεν θελω να παιρνω ταξι, δεν συμφερει οικονομικα αλλωστε.
Οταν ομως μια κοπελα γυρναει μετα τις 2 σπιτι της, σκεφτεται…
" 'Η θα παρω ταξι, θα πληρωσω μεν πιο πολλα, θα με αφησει εξω απο το σπιτι μου δε ή θα παρω συγκοινωνια, θα πληρωσω λιγοτερα μεν, θα περπατησω μεσα στη νυχτα μονη μου με πολλους κινδυνους δε…"
Οποτε υπερισχυει το ταξι.Για εσας τους αντρες ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.:wink:

Σίγουρα, δε θα διαφωνήσω.

Εκτός αν έχετε μαζί σας των ηρωικό ιππότη που θα ορθώσει το ανάστημα του μπροστά στον όποιο κίνδυνο:p:lol:

Ένας καθυστερημένος που θέλει να πάρει το εισητήριο 001 για Offspring και μας τα έχει κανεί τσουρεκια…

Όποιοι τη θάβουν, να βγουν να το πουν ανοιχτά. Θα τους μονομαχύσει ο Χόκαμ και θα δουν αυτοί, θα τους δείξει αυτός, θα δούνε τι θα πάθουνε!

@freedom, karvou: γιατί περπατάτε στη βροχή με κλειστή ομπρέλα; :stuck_out_tongue: Λόγω τρουΐλας; Σκεφθήκατε ποτέ ότι το μέταλλο σκουριάζει; 8O 8O

:stuck_out_tongue: