Μου τη σπάει

The fact that I have to learn how mac is functioning. Shit.

Eγω θελω το 1000 για Linkin Park πάντως…:lol:

Εγω θελω το 30.000 για LP.:-s

Βασικά, έχεις μακριά μαλλιά και δε μπορείς να καταλάβεις τι ωραίο που είναι να μη σε νοιάζει να βραχούν τα μαλλιά σου :bleh:

εκτός αν έχει λασποβροχή… σύνηθες φαινόμενο τελευταία στην Αττική…:frowning:

Και αυτό! Αλλά και με μακρύ μαλλί πάλι το ίδιο έκανα. Δε ξέρω, μ’ αρέσει η αίσθηση του να βρέχομαι, να περπατάω μόνος στη βροχή με τα ακουστικά στα αυτιά.

Από την άλλη ίσως να είμαι και μαζόχας:-s

Εγώ όταν φοράω ακουστικά, βάζω την κουκούλα. Τα αλλάζω που τα αλλάζω κάθε 2 μήνες, ας μη τα βρέχω κι όλας. Πάντως η αίσθηση του να είσαι μούσκεμα και να στάζεις και να παίζεις στη βροχή και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ!

I am siiiiinging in the rain!

Που πρεπει να ξυριστώ…

Εγώ τελικά πήρα ξυριστική μηχανή και ησύχασα…

Που έχει μείνει ακριβώς ένας μήνας για τις εξετάσεις… και πλέον πρέπει να απομονωθώ στα έγκατα του δωματίου και να μην δώ το φως της μέρας για αρκετό καιρό…τέρμα τα ατελείωτα ξενύχτια και η καλοπέραση…:? Ατίμη ζωή…
Α και από αύριο κομμένο και το μουσουνου:roll:

Και το φόρουμ ε!

που μου πρήζει τα συκώτια ο κάθε καημένος για να τον ψηφίσω.

να στηρίζετε τους θεσμούς νιούμπιζ. δράση δεν είναι να λέτε μόνο εξυπνάδες στα φόρα. να πάτε να ψηφίσετε, ακόμα κ λευκό

Σωστόοοοος! Κάθε μέρα σου πρήζουν τα @@ όχι μόνο να τους ψηφίσεις, αλλά να μπεις στο ψηφοδέλτιο τους κιόλας!!!

Χαχαχαχα, ούτε στην ίδια σχολή να είμασταν!:lol:

Ε και μας τα ίδια κάνουν!
Σήμερα πάλι μας τρέλαναν στα φυλλάδια, σε κάποια φάση μου έδωσαν έναν πάκο και δεν άντεξα, το γύρισα πίσω μετά από λίγο. Κρίμα τόσο χαρτί ρε. :frowning:

το χαρτι κρατηστε το , για προχειρο στο σπιτι:wink:

η δική μου ένσταση είναι στην έλλειψη ενημέρωσης σχετικά με τις θέσεις και τη δράση των παρατάξεων.
μακαρί να μας έδιναν κι εμάς φυλλάδια δλδ.
ακουώ πιο πολύ το “ψήφισε με ρε,παίξαμε τάβλι μαζί”

Εσείς εκεί είστε καλοί ρε. Εμάς μας θυμούνται μόνο τη περίοδο των εκλογών.

Έλα,υπομονή… Την Τετάρτη τελείωνει το πανηγύρι!
Και μένα μου τα χουν πρήξει. Είναι απίστευτη η κατάσταση στην ΑΣΟΕΕ[-X

Στις 08.04 έχουμε ΤΑΜΤΑ LIVE:!: #-o :lol:

Μη λείψει κανείς!:stuck_out_tongue:

Εμείς έχουμε Κέλλυ Κελεκίδου ρε, πφ