Μου τη σπάει

Εμείς τπτ:(

Με Iggy Pop από το στέρεο τη βγάλαμε…

Αυτό κάνω συνήθως, αλλά τα συγκεκριμένα δεν είχαν χώρο να γράψεις :stuck_out_tongue:

Μη νομίζεις ότι με τα φυλλάδια ενημερώνεσαι κιόλας… “ψήφισέ με” λένε κι αυτά…
Όσο για το τάβλι, όλα τα λεφτά. Κατά τη διάρκεια της παρτίδας σου πρήζουν και μόλις τελειώσει την κάνουν. :roll:

Πάντως θα ψηφίσουμε

OK… Sorry.Απλά προσκυνώ Κέλλυ:bow2::bow:

Μακάρι να έρθει και σε μας:papas:

:lol:

Aν εμφανιστει πουθενα η Χρυσπα,πειτε μου να ξερω…:lol:

Καλύτερα από τισ άλλες επιλογές…

Moυ τη σπανε τα ατομα που κανουν και λενε τα παντα για να γινουν αρεστα σε ολους τους υπολοιπους …

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

και επισης μου την σπαει που δεν παιξαμε live την Παρασκευη που περασε…

Μου τη σπαει που δεν καταλαβαινω καλα οταν μιλαει ο Ντοναλντ στις Ducktales.

Μου τη σπαει που εβγαλαν τη 4η σαιζον του Παντρεμενοι με παιδια σε ντιβιντι,ενω δεν εχουν βγαλει την 3η.

Αυτο…Και που η γιαγια ντακ φτιαχνει συνεχεια κοτοπουλο…Ειναι λιγο creepy…Σα να τρως τα ξαδερφια σου…

Τι μ@λακια! Το ειδα τις προαλλες! Εχουν 1η, 2η, 4η σαιζον Love and married αλλα 3η πουθενα! :!:

ον τοπικ

Μου τη σπανε οι μαυροι κυκλοι κατω απο τα ματια. Συνεχεια εχω :? Θα με περασουν για ημο καμια μερα…

+1
Εγώ είμαι και αδύνατος, και θα με περνάνε για ζάκι… :lol:

Και σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι τελικά
είμαστε υπερδύναμη

Μου τη σπαει που το γεγονος οτι οι μεγαλες παραταξεις ξεφτιλιζουν το θεσμο των φοιτητικων εκλογων κανει καποιους να ισοπεδωνουν τους παντες και τα παντα…

Τι έγινε?

Εμείς τίποτα ε :-s Αλλά οκ όλο και κάποια μαλακία θα βάλει η ΔΑΠΑΣΠΚΣ (είμαι αντικειμενικότατη, οκ :stuck_out_tongue: )

Ααχχαχαχαχα σε μας της Εφαρμοσμενης Πληροφορικης χαρισαν mp3 player Toshiba!Αυτο το γλυψιμο μαλιστα.Ειναι ευπροσδεκτο.

μου την σπάει που όλοι εσείς που δεν θα πάτε να ψηφίσετε κ δεν πατάτε στις συνελεύσεις, είστε οι πρώτοι που γκρινιάζουν επειδή δεν βελτιώνονται τα πανεπιστήμια. λες κ θα βελτιωθούν από μόνα τους…

ντροπή ρε

:lol2: :lol2:

Σας “κερδισαν” τα “επιχειρηματα” τους παλι? :stuck_out_tongue:

επίσης μου την σπάει που όλοι οι πιτσιρικάδες εκτονώνουν την αντίδρασή τους στο σύστημα με το να μας στέλνουν πμ όταν τους σβήνουμε σπαμ ποστς…

τσαμπουκάδες του καναπέ

Εμενα μου τη σπανε οι γκρινιαρηδες μοντς,που νομιζουν οτι θα παρουν και πρωταθλημα.