Μου τη σπάει

Χαχα! Διακρίνω αδελφική αγάπη σε μεγάλο βαθμό! :stuck_out_tongue: Εμένα ο αδερφός μου δεν είχε τέτοιο κόλλημα, δε τον ενοχλώ! :smiley:

@ Soul_thorn: Έγιναν, πώς δεν έγιναν…!!! Αλλά αυτά δεν είναι κατ’ανάγκη κακά! :lol: Το κρατήσαμε το έθιμο… Και στην τελική, δε με νοιάζει τι έκατσε και έκανε ο καθένας!

Το ότι εχω παιδικο προσωπο!!! Σε λιγο καιρο θα κλεισω τα 19 και με ρωτανε αν εχω τελειωσει? ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΕΙΟ!!!8O :blow:

Οταν μεγαλωσεις θα αλλαξεις γνωμη.:wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ωραιος!!! Αυτο ειναι αδελφικη αγαπη…:smiley:

Αυτο σκεφτομαι και με παριγορει…:roll:

…που τελειώνει η σπανακόπιτα! :cry:

:lol: :lol:

Που εχω να παω στη σχολη 4 μηνες…φυσικο αθηνων…σταθερη αξια στις καταληψεις…!!!

Και σε μενα δεν φυλαξες καθολου…

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!!!:stuck_out_tongue:

Διπλα ειμαστε…8)

Να σου εξηγήσω! :-s

Για λεγε…:slight_smile:

Έχουν μείνει 2 κομμάτια, προλαβαίνεις και δεν προλαβαίνεις!

Καλα… Σε συγχωρω…:slight_smile:

Που για 2 βδομαδες δεν θα εχω ιντερνετ λογω ανανεωσης της γραμμης

που αρρωστησα για μια μερα κ δεν μπορεσαν πιω τπτ στο Live…:frowning:

Κάνε χίπικο έρωτα και θα σου περάσει :stuck_out_tongue: .

Εμένα μου τη σπάει που έχω τρελά ευαίσθητη μύτη και κυρίως τις τελευταίες μέρες το κακό έχει παραγίνει. Πάω να την φυσήξω και αρχίζει να τρέχει αίμα…και πολύ κιόλας…=P~ :cry:

Μου τη σπάει που το θέμα με τους Manowar παραμένει αβέβαιο! :evil: :x

Ααα, κλασικά πράματα Cozy! Όταν ήμουν μικρή μου άνοιγε τα καλοκαίρια σχεδόν κάθε μέρα. Τώρα έχει μειωθεί. Αλλά όταν είμαι κρυωμένη και βάζω Otrivine και τέτοια για να ξεβουλώσει ανοίγει… περαστικά. Και μην τους ακούς όλους που δεν ξέρουν και κάνουν το κεφάλι ψηλά γιατί το αίμα πάει στο στομάχι έτσι! Σκύψε (με το συμπάθιο) για να φεύγει το αίμα, κρατώντας την στα κοκκαλάκια μέχρι να ψιλοσταματήσει και μετά φύσα όσο πιο δυνατά μπορείς για να βγουν όλα τα …αηδιαστικά :stuck_out_tongue: Χαχα! :roll: Αυτά που λες…

Σκυψε ευλογημενη.

Ναι!!! Επιτέλους, βρήκα ένα άτομο που να με καταλαβαίνει!! Μιλάμε τώρα μου περιέγραψες τη ζωή μου :lol:
Εννοείται ότι δε σηκώνω το κεφάλι…χαχαχα! Ρε άσε, έχω διδακτορικό στο θέμα “άνοιγμα μύτης” :stuck_out_tongue: