Αυτό κάνω κάθε φορά που μου ανοίγει η μύτη! …και όχι μόνο! :lol: λοοοολ!
@ Cozy: Ναι, κι εγώ διατριβή έχω κάνει τόσα χρόνια! Επιτέλους κι εγώ βρήκα έναν που να σκύβει γιατί μου τη σπάνε όλοι που λένε να σηκώνεις το κεφάλι και κάθε φορά βριζόμαστε! :lol: Η βλακεία είναι ότι εγώ τώρα πια είμαι:“Φτου ρε γαμώτο, πάλι άνοιξε η μύτη μου…” και βαριεστημένη πηγαίνω και κάνω τα κλασικά, ενώ οι άλλοι γύρω μου αγχώνονται τρελά, τρέχουν φέρνουν τόνους χαρτιού, με ρωτάνε “τι να κάνω;;; να φέρω αυτό, να φέρω το άλλο…” :lol:
Μου τη σπάει που δεν μπορώ να βρω ένα τρόπο να πίνω χωρίς να πληρώνω πολύ… (μόλις γύρισα σπίτι μετά από πολλά ρακόμελα και σφηνάκια ούζο και είμαι goal!!!)
Live your life dudes!!!
Mου την σπάει τρελλά που πλησιάζει η συναυλία των Pain Of Salvation και δεν θα πάω… Αν ήταν ο DJ Tiesto όλοι οι φίλοι μ θα πήγαιναν με τα χίλια! Ουστ!!!:blow:
χμ. δε ξερω, αλλα μου δινεις την εντυπωση πως δε θα πας λογω παρεας.
μου την δινει που οταν μιλας σε καποιον αγνωστο σε συναυλιες σε κοιταει πλεον αφ υψηλου. παλια γνωριζες κοσμο. τωρα γιναν ολοι σνομπ. κατεβασαν χιλιους δισκους με dsl και γιναν metal masters ξαφνικα…[-X ουστ…[-X
Μου τη σπάνε όλες αυτές οι ταινίες που παίζουν όλη τη μεγάλη εβδομάδα! Εκεί που έτσι κι αλλιώς δεν είναι για άνοιγμα η τηλεόραση, έρχονται κι αυτά και την αποτελειώνουν! Σίχαμα! Παρακμή!!!
Οχι αλλο ξανθο Χριστουλη και βλαχομπαροκ επικες ταινιες γεματες χλαμυδες!Οποιος βρει τη σχεση μεταξυ Κλεοπατρας και Πασχα κερδιζει 3ημερες διακοπες στο Golgothas Resort (στην προσφορα δεν περιλαμβανεται η ανασταση σας.)
Kαλο και το εργακι του Gibson αλλα σε συγκριση με τον αριστουργηματικο Τελευταιο Πειρασμο του Scorcese ειναι υποδεεστερο κατ εμε.Και κατι μου λεει πως οσα εγραψε ο Καζαντζακης ηταν πιο κοντα στην ιστορικη αληθεια…