Μου τη σπάει

η ηταν μαπας ο ορθοδοντικος σου η δεν τα βαλες για το απαιτουμενο χρονο…

Όχι, ήταν ρισπέκτ ο γιατρός.
Όταν τα έβγαλα ήταν τέλεια, απλά μετά δε φορούσα το μασελάκι που μου είχε δώσει. :slight_smile:
(στα κάτω έχω ακόμα ένα σιδεράκι από μέσα που τα κρατάει)
Πάντως δουλειά ενός μήνα θα ήταν να τα επαναφέρω, αλλά ποιος το κάνει αυτό τώρα :stuck_out_tongue:

δεν διαφωνω,ειδικα για το οτι ειναι μαθηματικα…απλα οι τυποι μας ξεκινησαν πολυ αποτομα…δεν και ξεραμε πραγματα απο πριν…οσοι ειχανε καποια εμπηρια πανω στην συνταξη αλγοριθμων ηταν οκ…ολοι απο την θετικη τα βρηκαμε πολυ σκουρα(και τα βρισκουμε ακομα προς το παρων)…το ολα προβλημα ειναι οτι η μαγαλη πλειοψηφια των παιδιων που περασε στο τμημα ειδικα φετος ειναι πολυ ατομιστες να πουμε…κανεις να μην κατσει να σε βοηθησει…σε αυτο το πραγμα εχω ξενερωσει τρελα,ολοι τον εαυτο τους(με μερικες εξαιρεσεις βεβαια)…α και τα κοριτσια,οπου δουν θηλυκο ‘ορμανε’ για βοηθεια(ολα αυτα ισχυουν και για τους περισσοτερους μεγαλοετεις-μεταπτυχιακους)…μιλαμε εχουμε γεμισει μ@@νοδουλους με ολη τη σημασια της λεξης,…ευχομαι η κατασταση να μην ειναι ετσι και στα αλλα τμηματα,

οντοπικ παλι

μου τη σπαει που σημερα πρεπει να τελειωσω την εργασια των διακριτων μαθηματικων…

Same here. Ούτε γω φόρεσα τα μασελάκια… :roll:

μουαχαχαχαχ ζηλια ψωρα κοινοι θνητοι.
2 χρονια τα ειχα τα πουστικα και τωρα που τα εβγαλα συνειδητοποιησα οτι αξιζε ο καθε μηνας. Και μασελακι φοραω ακομα τα βραδια μονο(το καλοκαιρι τα εβγαλα τα σιδερακια και αυτο το καλοκαιρι θα αφησω το μασελακι) και ειναι ολοισια:D

νιανιανιανια:!:

Στάθη, τα ίδια προβλήματα έχω εγώ με τη Χημεία. Αν τα ακούς συνέχεις βέβαια, κάτι μαθαίνεις στο τέλος!

Μη χαίρεσαι, και μένα ήταν τότε. Έχουν περάσει κάπου στα 5 χρόνια. Μουαχαχαχαχα :stuck_out_tongue:
Καλα, νταξ, ίσια είναι, δε γκρινιάζουμε.
Πάντως απόλαυση τη στιγμή που τα βγάζει, νιώθεις μια λύτρωση, ένα ευχάριστο κενό 8) (αυτό πάει στο “Μου αρέσει…”)

μου ειπε η κολλητη μου’‘πηγαινε να ζυγιστεις μετα, 5-6 κιλα πιο λιγα θα σε δειχνει’’ :stuck_out_tongue:
πραγματικα λυτρωση, τη στιγμη που μου ειχε δωσει εναν καθρεφτη και χαμογελασα… ποποπο. Και για πρωτη φορα στη ζωη μου ειδα ενα χαμογελο αστραφτερο και ισιο, σχεδον τελειο8O (κι αυτο παει στο μου αρεσει:lol: )

που δεν μπορω να ερθω στο μπαλομυτιν

εχω τρελη περιεργεια να δωα μα οι κρισπ καρβου και μπαμπαστρουμφ ξερουν μπαλα…

θα σου πω εγω ρε…:!:

αλλη χαρη εχει να βλεπεις τα ειδωλα σου απο κοντα…

Με γειες Ράνια!
Λυτρωτική αίσθηση όντως…

Μου τη σπάει το ποντίκη αυτή τη στιγμή. Άσχημα!

Που θελω να περασω ιατρικη αλλα φοβαμαι μηπως δεν ειναι καλη ιδεα να επιλεξω θετικη :?

ναι δικιο εχεςις…πχ προγραμματισμο μετα απο αρκετη προσπαθεια τον περασα…οχι με κανενα καλο βαθμο αλλα τον περασα…

Που όταν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λένε ότι απεργούν από τις 22:00 και μετά, εννοούν ότι από τις 20:00 το διαλύουμε: καλή νύχτα και καλή τύχη… αγαπητοί οδοιπόροι,ο κόσμος αυτός δεν θ’αλλάξει ποτέ (τουλάχιστον όχι προς το καλύτερο)[-X

καλε ενα χρονο τα χω βγαλει:p

ειναι η καλυτερη λυση ε:wink:

που χανω ολο χαρτια στο γραφείο και σημερα εχασα το σημαντικοτερο:(
και δεν ειχα και αντιγραφο…I need ahero:cry:

7 χρονια σιδερακια κι εγω.:oops:
Τον παιρνουν τα σιδερακια, πολυ ομως.:frowning:

μου τη σπαει που το σοφικαππα δεν μου λεει τι στο διαολο ειναι αυτο το Κ διπλα απο το νεημ της.

Εγώ ξέρω.