Πες. .
Να με ξυπνανε καθυστερημενα ατομα πρωι πρωι,και 2 φορες κιολας.Γαμω τον “κλειδαρααααας 900-900”.
ρε όντως μερικοί ανθρωποι είναι τέρατα, ξεδιάντροποι, ξετσίπωτοι, αναιδέστατοι… τι να πεις[-X
είχες ευχάριστο ξυπνημα τουλάχιστον ρε. με τη φωνούλα μου. :roll:
…τα greeklish…
Ο γαμημενος πονοκεφαλος από το πρωί…
ta gce!
Το οτι το δημοσιο σχολειο μονο δωρεαν δεν ειναι. Και το οτι δεν εχουμε ελευθερο χρονο. Και το οτι εξαντλουμαστε καθημερινα. Το οτι οι εξετασεις ειναι τοοοσο ψυχοφθορες…Το οτι το μαθημα διδασκεται τοσο βαρετα και μηχανοποιηται.Αλλα αυτο που μου τη σπαει περισσοτερο ειναι οτι προσπαθουν να χειραγωγησουν τη νεολαια! Πραγμα που δεν θα γινει ποτε φυσικα.Και δεν ειμαστε η γενια του καναπε, του υπολογιστη, ή οπως στο καλο θελουν να μας αποκαλουν.Ειμαστε εδω και πολεμαμε για τα δικαιωματα μας!Δεν θα μπορεσουν ποτε να μας φιμωσουν!
μου τη σπαει που εμεινα μεσα σαββατιατικο. Αλλα μετα απο μαθημα ειχα ξενερωσει τοσο που δεν ηθελα να παω ουτε στο περιπτερο να πουμε…
:thumbup:
εμενα μου την σπαει το Pc μου …
O Διας…
Να τον δειρω τον μπουστη?
Γαμησε τον!
Μου τη σπαει που ενω θα μπορουσα να κοιμηθω ανετα αλλες 3-4 ωρες, ειμαι ξυπνια απο τις 10. Γιατι? Γιατι ειχα αφησει το παραθυρο στην ανακλιση λογω αφορητης ζεστης και αρχισανε να χτυπανε καμπανες στις 10! ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 10:35 ΑΚΟΜΑ ΧΤΥΠΑΝΕ!
Αργκ:|
+1.
Φορμάτ φορ δε γουίν!
H αγενεια ορισμενων ανθρωπων
Το ψέμα
Ολες αυτες οι χριστιανικες ταινιες που παιζονται τωρα στη tv με το κιλο. [-X
που μερικοί / ές περιμένουν συνέχεια μόνο από τους άλλους…
η σχέσεις στηρίζονται και στα 2 άτομα παπ$ρες!!!
δεν εχω δει το Μπεν Χουρ!!
και μαλλον δεν θα το ξαναδω γιατι ειναι Σαββατο οπως βλεπω 21.00 η ωρα…
μαλλον θα το κατεβασω:D
ουτε τον Σπαρτακο εχω δει