Μου τη σπάει

Το σωστό το παλικάρι δεν τα αφήνει τα προσπέκτους έτσι,τα φυλάει !

Μου τη σπάει που δεν έχω παγωτό στη κατάψυξη.

Εχουν τα ζαχαροπλαστεια χυμα και τα περιπτερα συσκευασμενα παντως!:stuck_out_tongue:

Μου την σπαει που “μαγκωσαν” τα δαχτυλα μου σημερα που πηγα να παιξω %$^%*^@#

Εγώ όμως βαριέμαι.

• 1

Που τώρα θα πληρώσω το ξύσιμο που έρριξα όλο το εξάμηνο.
Που η εργασία του μηχανολογικού σχεδίου θα μου σπάσει τον μπουτσο.
Που ο καθγητής ενώ υπάρχουν προγράμματα για να κάνεις σχέδιο στον υπολογιστή τα θέλει στο χέρι, ενώ ξέρει ότι δεν έχουν όλοι σταθερό χέρι, μόνο και μόνο για να μας σπάει τα νεύρα και που δεν δέχεται εκπρόθεσμη παράδοση εργασιών. Που πρέπει να παραδώσω εργασίες για να περάσω το μάθημα. Που θέλω να το περάσω γιατί έσκασα 160 ευρώ για τα ηλίθια σύνεργα. :stuck_out_tongue:

Η συγκατοίκηση !!! Αυτή μου τη σπάει… πολύ τώρα τελευταία…

που ενω εκανα τελεια το πρωτο προτζεκτ μεσα σε 30 ωρα και ειναι αψογο εμαθα κατι και εχω τοσο νευρα που δεν μπορω να κανω τιποτα και πρεπει μεχρι αυριο να τα χω δωσει ξενυχτι παλι ρε πουστη

ριλάξ…

που δεν εχω τη δυνατοτητα να οδηγω γαμωτο…

Η προσποιηση… Πες το αυτο που θες μανα μου μην με πρηζεις και μενα!

Που αυριο εχω 3 ιδιαιτερα…

δεν μου τη σπαει ακριβως, με εξοργιζει, με κανει εξαλλη, με καταστρεφει ο λογος που σκοτωσε ο Gale τον Dimebag.[B]

due to his condition, paranoid schizophrenia, he believed that the band could read his mind, were stealing his thoughts, and laughing at him.
[/B]

Και ομως δεν πεθανε. ειναι ακομα αναμεσα μας.

που πήγα να αγοράσω ένα βιβλίο ορθοπεδικής και έκανε 180 ευρώ…8O
ξέρω ότι τόσο πάνε αλλά δεν έχω να δώσω τώρα τόσα…

Η γνωση σημερα ειναι κατι σαν τους απαγορευμενους καρπους στο παραμυθι με τον Αδαμ και την Ευα…

η γκαντεμιά μου η ανελέητη

Οντως!!! Επηρεασε τη μιση Αμερικη με τα τραγουδια του!!!:smiley:

που αργεί το τρένο!

Που ξενερώνω… :frowning:

που σε μία ώρα πάω για δουλειά!!!:frowning:

που σηκωθηκα 9 για να διαβασω για ιδιαιτερα και δεν ξερω τι μου χει βαλει…ελεος γαμωτο…