Μπα μάλλον το αντίθετο συμβαίνει και αυτό είναι το κακό…
Είναι κακό να έχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι πρόσβαση στη γνώση?:-k
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς?? Είναι κακό να υπάρχει πρόσβαση στη γνώση??? Όσο για το βιβλίο που λέει ο φίλος, συμφωνώ εν μέρει όμως. Υπάρχουν και οι βιβλιοθήκες, υπάρχει και το internet. Αλλά ποιος θα παέι σήμερα να κάτσει σε μία βιβλιοθήκη να μελετήσει με τις ώρες??( δεν λέω ούτε εγώ το κάνω) Και δεύτερον το 90% των ανθρώπων θα προτιμήσουν να δώσουν τα 180 ευρώ για ένα hi fi ή ένα πεταλάκι για την κιθάρα ή ένα καινούργιο ταμπούρο για τα ντραμς παρά για ένα βιβλίο. Τους φαίνεται πεταμένα λεφτά. (Αυτό το τελευταίο παέι γενικά και όχι για τον φίλο που λέει για το βιβλίο)
η ακφραση πεταμενα λεφτα ειναι υποκειμενικη για μενα πεταμενα λεφτα ειναι μια κιθαρα για σενα κατι αλλο…
μου τη σπαει πυ μενουν δυο εργσιες ακομα
Να τα σκάσεις για να μορφωθείς πίστεψέ με δεν είναι καθόλου πεταμένα λεφτά. Οι φιλόσοφοι έλεγαν ότι η μόρφωση σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Απλά στην σημερινή κοινωνία προωθείται ότι πρέπει να τα σκας για τέτοια πράγματα mp3 κτλ σε σημείο που σε κάνουν να πιστεύεις ΄’οτι σου είναι απαραίτητα. Τεσπα βγαίνουμε εκτός τόπικ.
Εμένα μου τη σπάει που αύριο έχω σχολή και εργαστήριο 3 με 6:thumbdown: Έχω να κάνω και εγώ 2 εργασίες και η μία είναι και ντούκι.
no knowledge is no power αλλα νταξει εγω δεν θα δινα ουτε 5 ευρω για να παρω γνωσεις πανω στην ατρολογια πχ για αυτο ειναι υποκειμενικη και με την ιδια λογικη η μουσικη ειναι παιδεια αρα καλα κανιυν και χαλανε λεφτα στις κιθαρες
υπαρχουν βιβλια που αξιζουν τα λεφτα και βιβλια που δεν τα αξιζουν. παντως σ’ολη μου τη ζωη να χω αγορασει μονος μου 7 βιβλια. Συνηθως την βγαζω μια χαρα με τα βιβλια που παιρνω για χριστουγεννα/γενεθλια κλπ, μιας και με ξερουν και ξερουν τι να μου παρουν ή με ρωτανε κιολας.
απτην αλλη ειναι σπαταλη χρηματων να τα ακουμπας για καλες κιθαρες κλπ αμα η κιθαρα που θα παρεις δεν προκειται να σε αναδειξει περισσοτερο. δηλαδη να παω να παρω εγω μια κιθαρα 2000 ευρω ειναι τρελη σπαταλη
Ναι καλά οκ. Άμα τα έχεις τα χαλάς όπου γουστάρεις. Αλλά εγώ ξέρω παλικάρια που πχ σκάνε 3000 ευρώ για κιθάρα, 900 ευρώ για κινητό και τέτοια πράγματα χωρίς να έχουν την αντίστοιχη οικονομική άνεση μόνο και μόνο για να κάνουν την ποζεριά τους και να φαίνονται γαμάτοι στην κοινωνία. Γιατί ρε φίλε εντάξει, άμα δεν έχεις πολλά και θες να αποκτήσεις μουσική παιδεία, δεν σκας 2 και 3 χιλιάρικα για να πάρεις κιθάρα . Παίρνεις μία με 600 ευρώ κάνεις και μάθημα 3-4 χρονάκια και νομίζω από εκεί και πέρα είσαι κομπλέ… Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο κόσμος επενδύει ηλίθια τα χρήματά του. Εντάξει ρε φίλε μην πάρεις το κινητό που κάνει κωλοτούμπες και μετατρέπεται σε τηλεκατευθυνόμενο με τα 1000 ευρώ. Αφού μπορείς να τα επενδύσεις αλλού και καλύτερα. Μην πιάσουμε τώρα τα των διαφημίσεων που σε πρήζουν “πάρτο πάρτο”, ιδρώνεις σαν το σκυλί να μαζέψεις λεφτά, το παίρνεις, το χαίρεσαι μία βδομάδα και μετά το βαριέσαι και το βάζεις στον *ώλο σου.
(Ξεφύγαμε πολύ νομίζω)
Όχι, απλά εν ολίγοις εννοώ ότι το πρόβλημα σήμερα είναι ο υπερ-βομβαρδισμός πληροφόρησης με αποτέλεσμα στο τέλος να μην ξέρουμε τπτ.
Μπορώ να πω πολλά για το θέμα αλλά είναι τεράστιο και εντελώς off topic
Ούτε πήγαινε το σχόλιο μ στη συζήτηση αλλά στη συγκεκριμένη πρόταση που κουόταρα
που αυριο εχω σχολειο παλι και πρεπει να ξυπνησω 7 !
που απο αυριο ξαναρχιζουν τα λουκια(aka εργασιες)#-o #-o #-o #-o [-X
που τωρα ειμαι το εργαστηριο και κανω(μελε τωρα…) την ασκηση…#-o
Που δεν έχει ανακαλυφθεί η τηλεμεταφορά.
χμ…σωστος…
… που θα πάω να παίξω μπασκετάκι γιατί σακατεύτηκα στη τελευταία μπάλα και δε μπορώ να πάω για ποδόσφαιρο
Άντε σε καλό σου βγήκε
Που σε 2 μέρες δίνω και αντί να λιώνω στα διαβάσματα λιώνω στο forum:!:
τι δίνεις?
maths που νταξ λογικά θα τα πάω καλά…εκτός σοβαρού απροόπτου:!:
καλή επιτυχία κσ9!!
on topic:
μου τη σπάει που θέλω να χασμουρηθώ και δεν μπορω να ανοιξω το στόμα μου γτ σήμερα πήγα οδοντίατρο για το φρονιμίτη… και που πονάω επίσης…
+ότι με πληγωσαν οι συμφορουμίτες…