Μου τη σπάει

…οτι αγχώθηκα και δεν μπορώ να ηρεμήσω…

Οχι, καθολου αλλα η γνωση χρησιμοποιηται για την χειραγωγηση…:x

…που πρεπει να σηκωθω να παω για μαθημα…πρεπει τελικα να γαμιεται αγρια ο Διας!

Που κάνω την κωλοεργασία της φυσικής

thnx:D

Where u gonna be tomorrow, how you gonna face the sorrow…:-s :? Aύριοοοο:(

Και 'γω αναφορά για εργαστήριο φυσικής πρέπει να κάνω τώρα… :x Booooriiiiiing.

H τρελή σημερινη μερα…:!:

που θα την κανω για το μαθημα σε λιγο …και θα δω 8-9 ατομα μεσα:| :expressionless:

τουλαχιστον εχει 2-3 καλες κοπελιτσες :stuck_out_tongue:

Έτσι. Βεντούζα, βεντούζα.

Που έχω γεμίσει κοκκινίλες στο πρόσωπο και μου λένε ότι είναι απ’το άγχος.

Που μόλις ξύπνησα έχοντας φάει μπριζόλες για μεσημέρι και έχω σε δέκα λεπτά μάθημα και νιώθω ότι αν δεν πιω κοκα κολα θα πέσω κάτω. (όχι, δεν είμαι εξαρτημένος, απλά μου ρθε.)

καλη επιτυχια ρε :!:

ον τοπικ:
1-μου τη σπαει που το speed μου πιανει το πολυ 30 ΚΒ/σεκ
2-μου τη σπαει που ριξανε φολα στη μια και μοναδικη γατα που ειχα εκ-σκυλισει, πραγματικα σαν σκυλι ηταν, απο 7 χρονων την ειχα…
3-και τελος μου τη σπαει που 2 παιδια του Α1 δεν συνεργαζονται να βγαλουμε κι εμεις ενα προγραμμα εξετασεων της προκοπης. Καταλαβετε ρε ζωα οτι ειμαστε αλλα 40 ατομα που δεν δινουμε μαθημα επιλογης εκτος απο σας και τα γαλλικα σας:x

Το οτι τις τελευταιες μερες το σχολειο γινεται ακομα πιο βαρετο… Μαμημενες επαναληψεις…[-X

που φερεσαι ετσι μιλας με το καθε νουμερο απο το μαι σπεις σου και τους δινεις και μσν σαν ναι καραμελα] λιγη σταθεροτητα δεν βλαπτει οχι οποτε θελουμε να τσαντιζομαστε γιατι εγω μιλαβ με μια φιλη μου και συ να μιλας με οτι εχει ποδια και πουλι

Που θα τρέχω στις διανομές των βιβλίων και για την αναβολή απ’ το στρατό.
Στο διάλο.

καλα εγω ακομα δεν εχω κανει τπτ για την αναβολη…θα με παρουν με το ζορι στο τελος…:lol: #-o

μου τη σπαει που σημερα σηκωθηκα μετα απο καιρο νωρις και σημερα νυσταζω αρρωστα…

να δινουν ατομα το νουμερο μου σε τριτους χωρις να λενε τιποτα[-X [-X :evil:

Που από αύριο ξεκινάνε τα αγγούρια, επαναλήψεις και άγιος ο θέος, γιατί πες τα μαθηματικά δεν είναι τόσο θεωρητικά αλλά τα υπόλοιπά…Τέρμα τα ψέματα…απεξάρτηση απο τα ιντερνέτια για 15 μέρες και 11ωρα την ημέρα…Ωιμέ:?

@ Rania : Thnx a lot τώρα το είδα …η αλήθεια είναι ότι καλά ξεκινήσαμε:)

Που αντι να λύσω το pV=nRT ως προς n -> n=pV/RT και μετά να λύσω το n=m/Mr ως προς Mr μόνο του έκανα pV=mRT/Mr και όταν έλυσα ως προς Mr ξέχασα το m και γαμήθηκε το αποτέλεσμα και θα πάρω γυρω στο 18. Και αντιδράσεις είχα γράψει 13,5

:frowning:

που έχουν βάλει κάτι γάτες στον κωδικό - γραμματοσειρα για να κατεβαζεις απο rapidshare και δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια γραμματα έχουν γάτα και ποια όχι. Και συνέχεια βάζω λάθος κωδικό και δεν μπορώ να κατεβάσω.

Οντως ειναι σκετος γριφος το να κατεβασεις απο το rapidshare πια :lol: