που ερχονται οι εξετασεις…
Και μένα. Επίσης μου τη σπάει που δίνω προφορικά cambridge τη μέρα των γενεθλίων μου…
Οι τσικλικαρέοι που παιρνάν με το αμαξι τους το οποιο ειναι παλιό, αλλα πολύ παλιό, έχουν βάλει φιμέ τζάμια,ζαντολάστιχα, εξάτμιση απο γουρουνα,και ακουνε δυνατα μια dance μουσικη. Αυτοι οι άνθρωποι πού ζούνε ? Δέν έχουν αντήληψη? Και το αστείο στην όλη υπόθεση είναι οτι όλοι αυτοι, έχουν ίδιες φάτσες, σε όποια πόλη και όποια χωρα να πας.#-o
Που έχασα ήδη το μηχανολογικό σχέδιο, γιατί ήταν υποχρεωτικό να παραδώσεις εργασία. Δεν πειράζει, του χρόνου πάλι…
που ενω επεσα για υπνο νωρις (11.30) ξυπνησα πριν 20 λεπτα και εχω ξενερωσει…γαμω τις αυπνιες…βρυκολακας εχω γινει…
επισης…
μου τη σπαει που απο το απογευμα μου εχει κολλησει και τραγουδαω
Θωμα εχεις σπιτι?
Γιατι η millenium τα σπαει
παρε 2 δανεια να παμε και χαβαη
για να μην πηζεις στη δουλεια.
Που δεν έχω κοιμηθεί ακόμα
αλλά είναι και ωραίο!
που θα ρίξει βροχή για τα καλά …ίσως δεν πάω για μπάλα αύριο για αυτό…
επίσης δεν ξέρω τι θα κάνω το βράδυ (θα βρέχει κιόλας γαμώ…) και δεν βρίσκω κανέναν να πάω εκεί που θέλω…
να πειράζουν τα μικρά κορίτσια. είναι σπαστικό κ άνανδρο. γίνομαι σκύλος. γουφ
Οι τύποι που όταν βλέπουν μια ωραία γυναίκα, κορνάρουν. Γιατί? Και μετά? Ωραία και? Αίσχος!
Που δεν διαβάζω και δευτέρα -τριτή -τετάρτη δίνω…ωραίο καιρό βρήκα να τα παρατήσω:? :? :?
Που βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω. Μάλλον, έχω αλλά είναι διάβασμα.
και εγω το ιδιο γαμω τις πανελληνιες
που ενω ηθελα να ειμαι εξω με τα παιδια στο μιτινγκ ειμαι και λιωνω στο πισι με την εργασια…#-o [-X
Και γω εργασίες έχω να κάνω, αλλά στο μίτινγκ πήγα. :roll:
μόλις μας είπε ο καθηγητής , την άλλη Δευτέρα εξετάσεις στο εργαστήριο (το μισώ)
:evil: :evil: :evil: :evil:
Που ηρθε κατι που παρηγγειλα,αλλα ειναι για δωρο.Θελω να το κρατησω…:twisted: :twisted: :twisted:
stathis21 ,Scourge Of God,Demon_Cleaner σκοτωνεστε κακομοιρικα μου στο διαβασμα…
hokam τι ειναι ?ε?ε?ε?
εμενα μου τη σπαει που ο zambrotta πηγε στην μπαρτσα και μας πουλησε!!!
Που δεν έχω βενζίνη…
Που έχασα τη μια και μοναδική πένα που έχω στο σπίτι. Γιατί ρε μάνα καθαρίζεις γαμώτο?
για να μην γεμισουμε σκουληκια,για να μην μας φανε οι κατσαριδες και τα αλλα all time classics!