Μου τη σπάει

ΙΒ είναι δεν κάνουν τίποτα αυτοί εκεί περα :stuck_out_tongue:

Aπαξιώ…ααα μου τη σπάει που ξύπνησα απο τις 8 ενώ δεν έχω σχολείο και τώρα θα πρέπει να αντέξω για παραπάνω απο 24 ώρες ξύπνιος…:roll:

πως γινεται?δηλαδη θα μεινεις μεχρι τις 8 της αλλης μερας ξυπνιος???:-k #-o

Με αρκετή αισιοδοξία μέχρι 8 τ πρωί αλλά με τους τρελούς που έχω μπλέξει το βλέπω και παραπάνω:p :smiley:

Μου τη σπάει ο π@@στης ο καθηγητής χημείας με τα κωλοθέματα του. Περιεκτικότητα 0,63%w/w και πυκνότητα 1,05g/ml να βρω συγκέντρωση. Πράξη που έπρεπε να κάνω για να βρω μάζα:
αριθμιτης= 210/66,6x0,082x400. παρανομαστής= 4,1x8,2 Θα σπάσω το pc ειλικρινά, και το χα σίγουρο το 20.

Οι σκέψεις τουλάχιστον ήταν όλες σωστές

τωρα που ήμουνα στο metro κοπέλες στα 23 - 26 , σε μερικές στάσεις σπρώχναν για να βρουν να πάρουν θέση…
σιγά μην πάθετε τίποτα και καθίσετε λίγο όρθιες…[-X
γυναίκες…το κακό είναι ότι τις έχουμε και ανάγκη…:wink:

Κι εκείνες εμάς, μη το ξεχνάς φίλε ντραμτεκ:wink:

Που δίνω Αρχαία!!! Σκατά σκατά σκατά σκατά σκατά σκατά!!!

Που πονάω και που πάω και για δουλειά… :frowning:

Που ενώ ξέρω πάνω κάτω την θεωρία άλγεβρα στα θέματα όλο βάζουν κάτι “έξυπνο” και δεν παίζει να γράψω πάνω από 17 αν δε διαβάσω 6-7 ώρες

+100000000 φίλε freedom :slight_smile:

η φαγούρα σε κάτι γραντζουνιές,δεν παλεύεται και πονεί λιγάκι αμα πάω να λυτρωθώ

Τα κατεστραμμένα γόνατα μου. Θέλω καινούρια. Τώρα :!:

αυτός/η που πριν λίγα λεπτά πήρε τηλέφωνο στο σταθερό με απόκρυψη 5-6 φορές…εξυπνάδες

Μου τι σπάνε αυτοί/αυτές που σταματούν να μου μιλάνε χωρίς λόγο. Και δεν εξηγούν και το γιατί. Έλεος.

ο Τέλης…

και σου αφιερωσε το:εχεις τα ματια τα ματια που λατρευωωωω!

μου τη σπανε τα ζωα που αντι να πλυνουν κανα πιατο πιανουν το τιμονι στα χερια τους και οποιον παρει ο χαρος…

Παρκαρισμενο αγροτικο βγαινει με οπισθεν χωρις να κοιταξει η ηλιθια την ωρα που περνουσα…2 πορτες και 1 φτερο τσακισμενα…

Στοδιαολο πρωινιατικα…

Εμένα μου τη σπάνε αυτοί ποι γενικεύουν τέτοια περιστατικά και αφήνουν όλα τα σεξιστικά κόμπλεξ και κολλήματα τους να βγουν στην επιφάνεια (ή ίσως και να είναι κι από πριν στην επιφάνεια).

O ηλιος και η ζεστη:thumbdown: