Μου τη σπάει

Που δεν μπορω να αποφασισω τι να φαω.Πιτσα ή γυρο.:-k

Που στο σχολειο δεν εχουμε παγκακι να καθησουμε…

no further comments…αιντε

Πριν καν το ανοίξω ήξερα ότι θα ήταν αυτό το video. Που φυσικά είναι ένα ακράδαντο επιχείρημα ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν να οδηγούν, ε;

Οι γυναικες(στην πλειοψηφια τους,οχι ολες) φοβουνται πολυ στο τιμονι και κανουν πολλες βλακειες λογω του αγχους τους.Αλλες παλι δεν το’χουν καν και κανουν βλακειες λογω ανικανοτητας,αλλα υπαρχουν και πολλοι τετοιοι αντρες.

Υπάρχουν αγχωτικοί οδηγοί και μη αγχωτικοί οδηγοί. Ανεξαρτήτου φύλου.

υπάρχουν οδηγοί που θέλουν να μάθουν να οδηγούν πραγματικά (και όχι απλά να έχουν ένα δίπλωμα οδήγησης) και οδηγοί που δε τους νοιάζει (ίσως γιατι τους μοιάζει κάτι αχρείαστο και βαρετό). Οι πρώτοι γίνονται καλοί οδηγοί, με άριστο έλεγχο του οχήματος και προσοχή στα δύσκολα σημεία του δρόμου, ενώ οι 2οι όχι.

Οι περισσότερες γυναίκες όμως, θεωρούν την οδήγηση και τα αυτοκίνητα κάτι πολύ πολύ βαρετό με αποτέλεσμα να ανήκουν στη 2η κατηγορία που προείπα. Το σχόλιο “γυναίκες οδηγοί” δηλαδή στέκει και δεν είναι σεξιστικό. Είναι κοινωνιολογικό. Προφανώς και είναι μια απλούστευση γιατί δε λέει να λες “80% γυναίκες και 40% άνδρες οδηγοί” και να κουνάς το κεφάλι πάνω κάτω με βλέμα απογοήτευσης. Ενώ σκέτο το “γυναίκες οδηγοί” ακούγεται πολύ πιο εύηχα…

(Εγώ πάντως έχω τη θεωρία πως ποτέ κανένας κακός οδηγός (π.χ. το 80% των γυναικών) δε χτύπησε από δικιά του βλακεία. Συνήθως χτυπάνε οι γύρω από αυτούς που ξέρουν καλή οδήγηση, αλλά όχι τόσο καλή ώστε να τις αποφύγουν

Μου τη σπάει…

που ολο και περισσοτερα ατομα βλεπω να φορανε μπλουζακια με το χαρακτηριστικο logo των Rolling Stones με στρασακια… ενω ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι απο αυτους το πολυ-πολυ να ξερουν το Satisfaction

κάτι μου τη σπάει αλλα δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβως. Βλάκα.

???:-k

Κατι τετοιο ειχε πει και ο δασκαλος μου στην οδηγηση, οτι συνηθως φταιει αυτος που τον τρακαρουν!

Το μην παραδεχεται καποιος οτι οι γυναικες δεν νιωθουν οσο οι αντρες στην οδηγηση ειναι σαν να λεμε οτι ο ηλιος δεν βγαινει απο την ανατολη.

('Η σαν να λεμε οτι οι Scorpions και οι Paradise Lost δεν ειναι σας σκιζουν ολους εναν-εναν.:stuck_out_tongue: )

…που εδώ και μιαμιση ώρα προσπαθώ να σκεφτώ τι έχω όρεξη να βάλω στο cd-player #-o

Και όχι τίποτα άλλο, αλλά πρέπει να αποφασίσω γρήγορα για να αρχίσω να κανω εργασία (εργασία χωρίς μουσική -->απάλευτο)

Νταξ απο τα νευρα μου μπορει να βγηκε καπως…αλλα δεν γινεται ρε παιδια εδω και 13 χρονια που οδηγω οσα ατυχηματα ειχα (~10) να τα εχουν προκαλεσει γυναικες (εγω εφταιγα μονο σε 1 απο τα 10)…και τι συμπτωση ε??? Αρκετα απο αυτα σε διασταυρωσεις οπου εγω ειχα προτεραιοτητα και κανα δυο απο τυπισες που ενω μιλουσαν στο κινητο δεν προλαβαν να φρεναρουν και κολλησαν απο πισω μου…

Ακομα και σ’αυτο οσο και να το σκεφτεις οταν κανεις οπισθεν για να ξεπαρκαρεις κοιτας ΠΙΣΩ ΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ…αυτη ουτε που σκεφτηκε να κοιταξει…ΖΩΟ θα την πω και πολλα ακομα περισσοτερα…Τι σκατα πηρε το τιμονι στα χερια της…

Δεν λεω πως ολες ειναι ΓΤΠ οδηγοι, αλλα ε, του Πουστη πια 9 στα 10 γυναικες…

Οι απαισίοδοξοι άνθρωποι [-X

Τουλάχιστον οι γυναίκες οδηγάνε πιο προσεκτικά από τους άντρες. Λόγω άγχους που είπε και ο κάρβου.

Με καμμια παναγια! Το οτι ειμαι κολλημενος στο παρμπριζ και ιδροκοπαω οταν πιανω το τιμονι δεν σημαινει οτι οδηγω και καλυτερα!

Σόρρυ, αλλά τις κόντες και τις υπόλοιπες μαλακίες δεν τις κάνουν γυναίκες. Αυτό εννοώ.

Aυτο ειναι δεδομενο, μαγκιες(οι πολλες φορες ειναι μαλακιες) με το τιμονι δεν κανουν οι γυναικες αλλα τα καταφερνουν με αλλους τροπους! :stuck_out_tongue:

Πάντως μια φορά έχω τρακάρει και έφταιγα εγώ… :oops:

Παντως αμφοτεροι που οδηγανε μεσα στα στενα με 1000(και ΕΙΔΙΚΑ οι γυναικες που δεν εχουν αισθηση ΦΟΒΟΥ ή ισως καιγ ενικα αισθηση του αυτοκινητου) μου τη δινουν στα νευρα και τρωνε βρισιδι οποτε περνανε μπροστα μου…(Καποια μερα θα τια φαω αλλα για καλο σκοπο παντα)