το αστειο στη σημερινη φαση ειναι που ο αντρας της με κοιταζε με ενα συγκαταβατικο βλεμμα, σαν να ελεγε ασε ρε φιλε που να δεις τι τραβαω εγω…
:lol: :lol: :lol:
Οταν οδηγω με την μανα μου στην θεση του συνοδηγου, μου 'ρχεται να της καρφωσω καμμια…
πχ. Ειμαστε σε στοπ διασταυρωσης και μπροστα ενας δρομος διπλης κυκλοφοριας, σταματαω εγω γιατι ερχονται αυτοκινητα και απο τις δυο κατευθυνσεις και η μανα μου αρχιζει να φωναζει “ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ, ΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ, ΦΥΓΕ”. Πως την γλιτωσε εκεινη την φορα δεν ξερω…
δεν είναι τίποτα αυτό ρε… Σε στενό με τη δικιά μου μάνα, έρχεται άλλη γυναίκα από τα αριστερά μας. Σταματάνε και οι 2 (η άλλη γιατί είχαμε προτεραιότητα, η δικιά μου από ευγένεια). Ξεκινάνε και οι 2. Σταματάνε και οι 2. Ξεκινάνε και οι 2. Σταματάνε και οι 2.
Δεν άντεξα. Είπα στη μάνα μου να μη τολμήσει να σταματήσει ξανά, γιατί έχει προτεραιότητα και φύγαμε…
το RapidShare!
γαμώ τις γάτες του ρε!:twisted:
:lol: To πετυχημενο ειναι οταν οδηγαει αυτη και σχολιασω καμμια γκαφα της απαντα με σχολια τυπου “τι μιλας συ ρε σκατο??” :lol:
Χριστο δεν καταλαβαινεις! Τα κωλοκουναβια το κανανε αυτο για να γινουν ολοι μελη! (για αυτο εγινα και 'γω:p , αλλα ενταξει αξιζει:wink: )
το θέμα είναι ότι δεν πολυκατεβάζω και τόσο πλέον…πάνε αυτές οι ένδοξες εποχές…συγκινήθηκα…
οπότε δεν συμφέρει να γίνω και μέλος.
και έπειτα δεν έχω και πολύ χώρο , μόνο 3 giga μείναν ελεύθερα:lol: :lol: :lol: :lol:
ο εγωϊσμός…[-X
δεν πήγαινε σε σένα βρε!
μου τη σπαει που η ΟΝ telecoms κανει οοοοτι γουσταρει με τα συμβολαια και τα DSLια και τωρα πρεπει να καθομαι στο μπαλκονι να ψαρευω το wireless του απεναντι [-X
…που στραμπούλιξα το δάχτυλο του δεξιού χεριού. Αύριο γράφω άλγεβρα που είναι λίγα αλλά την τετάρτη αρχές οικονομίας και θέλει πολύ πάρλα
Που μεσα σε 2 μερες θα πρεπει να χρησιμοποιησω ΚΤΕΛ 2 φορες (@#$%$!#$%&^&&*(@!$))
Μου τη σπανε τα προστατευτικα διχτυα στο Καραισκακη. Την πρωτη χρονια (στο νεο Καραισκακη…) ηταν καλυτερα[-X
που μενεις???
Που έχω μια καούρα στο στομάχι από χθες το βράδυ. Πφ.
Πέστα!!
Σκέτη μαλακία είναι.
Ρε, αυτή εδώ είναι χουλιγκάνι!
:lol: Ε οχι και χουλιγκαν!!:lol: Αλλα σε ποιον θα πεταμε καροτα τωρα?Το θυμαστε αυτο ετσι? Στο 3-2 με βαζελο. Τωρα με τα διχτυα ρε γαμωτο τιποτα!Ουτε τα dvd περνανε… (καποιος ειχε πει το φοβερο να πεταμε γαρυφαλλα στο Ντεμη…φορος τιμης στη μπουζουξου γυναικουλα του:lol: )
Οπως επισης μου τη σπαει που εχουν κλεισει με πλεξιγκλας τις θυρες και δεν μπορεις να πας οπου θες. Παλιοτερα επαιρνες εισιτηριο π.χ στην 2 και πηγαινες στην 8…Τωρα ειναι λιγες οι θυρες που επικοινωνουν μεταξυ τους (f**k![-X )
Που στην άλγεβρα πάντα θα προκύψει κάποιο μικρολαθάκι. Αν δεν προκύψει δεν μπορει! :@
Ένα καθαρό 20 μια φορά στη ζωή μου δεν μπορώ να πάρω?!
Που με το που αποφασίσω να φάω ένα γλυκό, αρχίζουν διάφοροι μαλάκες τα “ρε συ μη, έρχεται καλοκαίρι”. Ρε σεις, άμα θέλετε να κάνετε δίαιτα μη δημιουργείτε ενοχές σε μας γαμώτο…