Μου τη σπάει

Μου τη σπανε τα ηλίθια σποτακια του Alter με τη διασκευη του “bright side of life”

Σφυριξε χαρουμενα μπορεις

Κοιταξε τη φωτεινη πλευρα της ζωης

Αμοιρε Idle τι σου’μελε να παθεις…

η ζέστη που μου προκαλεί πονοκέφαλο…

να βαζετε καλυτερα passwords apo 0123456789 :stuck_out_tongue:

…οι ακακιες που βρωμανε τρελαα:!:

το λεω για ναρθω να κλεψω απο τον γειτωνα σου!!:lol:

Εγώ τι να πω που θα γράψω 0; :lol:

αυτή η όμορφη μυρωδιά καλοκαιριού όταν βραδιάζει…:frowning:

για λίγες μέρες δε θα τη μυρίζεις :stuck_out_tongue:

κι άλλα μου τη σπάνε τώρα,πολλά,αλλά δε τα γράφω…
γιατί?
γιατί μπορώ:p

Βαλε ενα κιλο απο αυτο και σε μενα…:frowning:

μου τη σπαει που σημερα κανονισα παρεακι βαρβατο σε μπυραρια για τον αγωνα και πηραμε τλκ τα @@ μου!!

Που για άλλη μια φορά τα πανεπιστήμια έγιναν μπουρδέλο. Ποιοι είναι πιο κάφροι? Οι μπράβοι της ΔΑΠ? Η’ οι ΠΚΣ - ίτες με τα καδρόνια? Δεν ξέρω. Πάντως αυτή σαπίλα δεν παλεύεται.

…η γειτονισσα μου, που δεν τολμαω να βαλω λιγο μουσικη,…τσουπ!! μου χτυπαει τα κουδουνια για να σταματησω!:x Και σημειωτεον δεν βαζω μουσικη ποτέ τις ώρες κοινης ησυχίας! Ασε που εξω δεν ακουγεται τοσο δυνατα. Τα μουλικα βεβαια που παιζουν στη γειτονια και ουρλιαζουν δεν ενοχλουν!:evil: Η μουσικη ενοχλει[-X . Αν εβαζα Μπετόβεν βεβαια ισως να μη μου εκανε παρατηρηση η ξιπασμενη αλλα οι Metallica και οι Guns n Roses τη χαλανε!:thumbdown: :tomato: Μου φερνει ως δικαιολογια τα παιδια της, που θελουν να κοιμηθουν! (Στις 7.30 η ωρα το απογευμα!!!8O 8O ΕΛΕΟΣ!!!)

Μου ειχε φερει και μπατσους και καλα να τρομοκρατηθω και να το κλεισω αλλα δεν της περασε!Τους τρελλανα κανονικα!!:metal:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=2799

Γιατί δεν της τραβάς καμιά μπούφλα? Παραλίγο να το κάνω σε πρώην γείτονα πρώτη γυμνασίου, και τελικά το έκανε ο πατέρας μου.

Πάντως εγώ στο καινούριο σπίτι τους έχω τρελάνει, και από πάνω έχει και μωρό. Αλλά δεν ξέρω ρε γαμώτο είναι εξάρτηση :frowning:

Αφού ο από πάνω λέει στον πατέρα μου μιλώντας για κιθάρα: Αυτό το σολο το προσπαθεί αλλά δεν του βγαίνει ρε γαμώτο :lol:

Κατ΄αρχήν προς αποφυγή παραξηγήσεων, η ΠΚΣ (απ’ ό,τι ξέρω, δηλαδή) απέχει από όλα αυτά. Καλεί μόνο σε αποχή, όχι στα σπασίματα των εκλογών. Αυτοί που τα ‘‘έσπασαν’’ σήμερα, ήταν ΕΑΚΚίτες, αυτόνομοι και αναρχικοί.

Και για να δούμε λίγο αυτό, το ‘‘έσπασαν’’, γιατί μόλις άκουσα Πρετεντέρη και φόρτωσα πάλι.

Κατ’ αρχήν, μπαίνω στη θέση του μέσου Έλληνα ππυ κάθησε και είδε ειδήσεις στο Mega π.χ. απόψε. Ποια θα είναι η (πιθανή) γνώμη του; Υπάρχει μία μειοψηφία ανθρώπων (τονίστηκε το γεγονός ότι μάλλον δεν είναι φοιτητές) η οποία δέρνει πρυτάνεις, ρίχνει παλουκιές στα ΜΑΤ, πετάει πέτρες στους καλούς φοιτητές που περιφρουρούν την εκλογική διαδικασία, τρώει (!) τα ψηφοδέλτια και παίρνει τις κάλπες. Ούγκανοι, δηλαδή…

1. Πολλά ακούστηκαν για τον πρύτανη του Α.Π.Θ. που ‘‘έφαγε ξύλο’’ από αριστερούς φοιτητές. Αυτό που έγινε ήταν ότι φοιτητές πήγανε να πάρουν τα πρακτικά ώστε να ματαιώσουν τη διαδικασία, ο πρύτανης έσπρωξε κάποιον από αυτούς, και με τη σειρά του σπρώχτηκε κι αυτός. Και… λιποθύμησε. Αμέσως φοιτητές ιατρικής έλεγξαν το σφυγμό του και όλα ήταν ΟΚ. Ναι, σπρώχτηλε, αλλά ξύλο δεν έφαγε. Και κανένας καθηγητής δεν έφαγε μπουνιές και κλωτσιές όπως είπανε.

2. Στη συνέχεια στα ΤΕΙ Θεσσ/νίκης έγινε σύγκρουση με τα ΜΑΤ. Ένα σποτάκι που έπαιζε πολύ σήμερα. Για όσους δε γνωρίζουν: καμιά 200ιά ΔΑΠίτες ήταν από χτες στα ΤΕΙ και δεν άφηναν κανένα να μπει. Σήμερα ήταν πολύ περισσότεροι, μαζί με μπράβους, και τα ΜΑΤ από έξω που δεν άφηναν κανένα να μπει μέσα. Γι’ αυτό και έγινε η σύγκρουση. Και πολύ καλώς έγινε.

3. Για να πάμε και στο ΠΑ.ΠΕΙ. Εκεί, εκτός από ΔΑΠίτε και μπράβους, υπήρχαν και τα καλά παιδιά από τη Χρυσή Αυγή (μάλιστα φώναζαν και ανάλογα συνθήματα). Εξοπλιζσμένοι με analyzer, spray πιπεριού, παλούκια κλπ. Αυτοί ήταν οι ‘‘καλοί φοιτητές’’. Οι πληρωμένοι μπράβοι και οι μαχαιροβγάλτες.

4. Όσο για τα γεγονότα με τις κάλπες εδώ χωράει πολύ κουβέντα, άλλοι συμφωνούν, άλλοι όχι. Εγώ απλώς ήθελα να δείξω τα πράγματα και από μία άλλη οπτική γωνία. Αρκετά με τον Πρετεντέρη και τον κάθε Πρετεντέρη.

Τα analysers ειναι ακινδυνα, να φοβαστε ομως οσους ειναι οπλισμενοι με παλμογραφους και γεννητριες συχνοτητων… #-o#-o

joking aside δεν περιγραφεται ποσο χαιρομαι που δεν πατησα ποδι σε ελληνικο πανεπιστημιο και πηρα το πτυχιο μου στην αγγλια…μπουρδελα τα κανουν οι ιδιοι που προσπαθουν να πεισουν οτι ειναι οι μπροσταρηδες και υπερασπιστες των θεσμων…

Εξω οι κομματικες οργανωσεις απο τα πανεπιστημια τωρα, και ιδρυση μη κρατικων πανεπιστημιων για οσους πιστευουν πως η γνωση δεν ειναι τσιφλικι του καθε κομματος…

Η λύση σαφώς και ΔΕΝ είναι να βγουν οι παρατάξεις από το πανεπιστήμιο.

σωστοοοος…και γω εξω απο Σεπτεμβρη…

και για να μην ακουσω για λεφτα κλπ…οποιος θελει ψαχνει και σκωτια λογου χαρη ειναι τζαμπε ολε…

τα ιδια θα πληρωσω με αν εμπαινα κρητη ξερω γω…

μακρια απο το χααααος ωρεεε

Είναι μια αρχή πάντως:wink:

Εδιτ: Που το πισί μου βουίζει σαν ηλεκτρική σκούπα. :εμοτ που πετάει το πισι από το μπαλκόνι:

Φυσικα και ειναι …

Αν εχεις [SIZE=5]@@ [/SIZE]περνα τα μαθηματα χωρις τις εργασιες παλαιοτερων φοιτητων (που περνανε απο χερι σε χερι μεσα στα κομματικα οργανα) χωρις κομματικα γλυψιματα σε καθε λεκε που λυνει και δενει γιατι ειναι ο γαμαω της γειτονιας Κ.Ο.Κ. …

Και προπαντως χωρις ξυλο σε καθε συνελευση, χωρις χρωματισμο αποψεων και καταληψεις αναλογα με το προσταγμα του καθε τεμπελη “παραγοντα”…

Γι’αυτο ολο το δημοσιο ειναι γεματο απο λεκεδες που φιλωντας κατουρημενες ποδιες το παιζουν καποιοι…τα πανεπιστημια που υποτιθεται υπαρχουν για να προσφερουν γνωση οντως την προσφερουν…αλλα οχι τη σωστη…σε μαθαινουν να ερπεσαι για ενα κομματακι εξουσιας…σε μαθαινουν να γλυφεις το καθε τσολι για ενα βαθμο παραπανω…και παει λεγοντας…

οσοι εισαστε σε καποιο ΤΕΙ/ΑΕΙ σιγουρα το ξερετε καλυτερα απο εμενα, εγω τα βλεπω/μαθαινω απο φιλους/συγγενεις.